reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
czesc dziewczyny;-) wpadąłmwam fluidków wysłąc;-)
łapcie ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
kurde nie doczytam was;-( ale za wszytskie mocno trzymam kciuki

Lalka trzymam kciuki za jutro. Napewno się uda!!

Magdalenka9191 ściskam cie mocno, ale może jeszcze nie wszystko stracone, oszczędzaj się do wizyty.

Blair87 świetny prezencik, napewno mężuś się ucieszy :)

Pytanie do dziewczyn korzystających z ovufriend. Bo za tydzień kończy mi sie ten abonament premium i nie wiem czy go wykupywac czy wystarczy mi podstawowy. Czym one się różnią?

Halo!

Olusia- super wieści! Bardzo się cieszę, że ruszacie z miejsca z in vitro. A powiedz mi wy teraz w między czasie staraliście się naturalnie czy odpuściliście?

Blair- jaki szczery, piękny prezent od serca. Takie są najcenniejsze! ;-)

Iwo- Kochana jak dobrze, że jesteś z nami! A wykresik cuuudo! :-D

Karjetka
- byłas na wizycie u dr Makowskiej? :-)
Lalka- jeden etap za Tobą. Teraz jesteśmy z Tobą jutro! Oby ta kropeczka zadomowiła się na dobre 9 mscy w Tobie! :tak:

Asiu- a Ty w końcu co tam jutro dla M szykujesz?? :-) Ty jooo, od razu pakiet premium. Nie wiem po co Ci jak i tak zaraz będziesz w ciąży i nie będzie potrzeby z niego korzystać!

A ja dzisiaj 3 dc, od dzisiaj, drugi cykl z rzędu biorę clo na stymulacje owu. Monitoring w czwartek za tydzień w 10 dc.

Anulka ja bede potem ciaze monitorowac ;-) albo odstapie komus :-)
Na jutro szykuje muffinki gacie moze cos jeszcze kupie potem idziemy na kebab i do kina no i kacze na przytulanko ;-)

Aneczko tym razem wam sie uda. Wierze w to !!!!
A ty kochana co szykujesz na jutro dla Adasia??

Ostatnia edycja:
reklama
Ale sie rozpisalyscie...po calym dniu nieobecnosci ciezko nadrobic ale przeczytalam wszystko...:tak:

Do góry