reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Asiu- aż wstyd przyznać. Jesteśmy razem 9 lat i tylko raz byliśmy na dłuższym weekendzie na Mazurach, a wiesz, ze nie mamy tam daleko... Właśnie oznajmiłam mojemu A., że nie ma bata i jedziemy na majówkę w góry, hihi! I wiecie co? -zgodził się od razu! Aż sama widziałam, że baaardzo się ucieszył, że sprawę postawiłam jasno, hihi :-D

reklama
Anulka witaj w klubie. My z Szymkiem tez najwyzej dlugi weekend. Masakra. Podziwiam cie za stanowczosc!!

Ewelinka <3 cmok

Dziewczyny jestescie bardzo dzielne...Trzymam za Was bardzo mocno kciuki.Wszystkie w koncu doczekacie sie Fasolek.Jestem tego pewna....ale prawda 100% jest z tym ze jak czlowiek bardzo chce to akurat jak na zlosc cos sie blokuje i pozamiatane...a jak o tym nie mysli a do tego w gre jeszcze wejdzie alkohol to zazwyczaj efekt jest zaskakujacy...potwierdzam to w 1000000%:tak:

Domka łapię fluidki :D

Gabis dziękuję, jeszcze nie mężuś :D Ortopeda by Mu się przydał, bo problem ze stawami ma, nie chcą Mu się kolana zgiąć :confused:

Anulka dziękuję :* mam nadzieję że G też będzie tak uważał :D
moja znajoma mi opowiadała że o drugie dziecko starali się 1,5 roku zaszła w pozamaciczną, później miała chwilowy zakaz i mówi że odpuściła zajęła się rozkręcaniem firmy i bach zaszła i ma uroczą i cudowną Córeczkę :)

Ewelinka &&&& za nową pracę :)
moi Rodzice w tym roku mają 40tą rocznicę ślubu i chcemy z Bratem się zrzucić na zagraniczny wyjazd dla Rodziców, nie wiem czy nas będzie stać żeby Ich na tydz wysłać w egzotyki, ale może kilka dni np w Paryżu...

Asia haha to Cię Młody "wykorzystuje" :p ach pierwsze miłości :D

Aschlee oj Cię Dzieciaki wymęczą... dzwoneczek łapie fluidki :D
gorzej jak za dużo % i nic nie wyjdzie bo coś klapnie :p

Ja się już czuję trochę lepiej, mam nadzieję że się nie pogorszy.
G oczywiście dalej nie ma, dziś kończą dwa projekty, czyli pewnie będzie koło północy.

Hej dziewczyny. Ja dzisiaj nie testowałam dopiero w sobotę albo niedzielę albo w ogóle poczekam na @. Mam podły nastrój temp. raczej już spada więc nie spodziewamy się cudu:no:

Bezdzietna- nie można się poddawać do samego końca! A ja trzymam kciuki, oby jutro był duuuży skok w górę! :tak:

Blair- hihi, u mnie w przychodni są całkiem dobrzy ortopedzi :-D

reklama
Do góry