reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
lalka - a ile mogą mogą "wstrzepic" 2 czy 3? za pierwszym razem 1 był? I ile po transferze robi się betę? ;-) chyba dobrze ze na weekend pada transfer

goska03 w programie to chyba najwiecej 2 moga podac... bete robisz niby mowia po 14 dniach ale jak masz podane blastki to nawet w 7 dniu po transferze a jak 3 dniowe to w 10 dniu... ale to sprawa indywidualna i kliniki...

Ostatnia edycja:
Goska : tak 1 razem miałam podany jeden a teraz niewiem , jutro się dowiem bo lekarz powiedział że się zastanowi ale to wąpliwa sprawa bo co do projektu mają ograniczenia i na podanie 2 musi być wyjątkowo trudna sytuacja jak to on mi powiedział ,

Asiu - ciągła linia to info ze potwierdza owu do tego wg mnie potrzebuje dodatkowych informacji np czy test był pozytywny, jaki śluz i objawy. Jakby nie było to wcześniej nie mierzylam temperatury a także wiedziałam kiedy jest owulacja. Oczywiście z mizernym wynikiem :( W pon idę na hormony. Jak wyjdą ok to badamy Emka. Przy takich cyklach coś musi być na rzeczy...

reklama
Do góry