reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Malusiolka - u mnie nadal tylko lekkie brudzenie ale przepisz mnie już na 8 marca. Chyba nic z tego nie wyszło, w razie czego zawsze możesz zmienić później. Temperatura raczej od przeziębienia a już miewałam @ które plamieniami czystymi się zaczynały. Nawet całe @ takie były, ze krwawienie bez skrzepów itp, więc nie mam wątpliwości, że to @.

Ewelinko ja bym poszła do lekarza po leki wywołujące @. Kiedyś tak miałam. Lekarka powiedziała, ze możliwe, ze miałam być może to było mikro poronienie wnioskując z wywiadu a później @ nie było z 40 dni. Dostałam leki i jakoś przyszła.

Umowilam sie na 21 lutego do kliniki na 13:30 i uzgodnie dalszy plan dzialania... mysle ze od nowego cyklu zaczynam nowa walke.... tak sie ciesze... :-D

Ewelinka strasznie mi przykro....tulam mocno..
Bezdzietna daj znac jak tam u Ciebie:tak: czekam na dwie kreseczki:tak:

Ja dopiero teraz siadlam przed komputer bo od rana tak mnie muli ze szok...albo w lozku albo w kibelku :baffled:
A teraz naszedl mnie smak na golonke z musztarda ale odmawiam sobie bo pod koniec chyba musieli by mnie toczyc na wizyty jakbym jadla to wszystko na co mam ochote...:-D

Olusia ciesze sie razem z Toba i trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno
Magdalenka za ciebie tez bardzo mocno zaciskam kciuki zeby wszystko bylo w porzadku

Iwo ale twoja linia jest ciągła nie przerywana na wykresie jak to się stało ze ci zmieniło. U mnie się pojawiła ciagła, ale 2 dni pozniej niż miałam ovu.

Aschlee ja mam dzis golonke z kapustką kiszoną mniammmm :)

Olusia to super oby wszystko się udało.

Lalka wiesz już coś???

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry