reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Chyba jutro dziewczynki wyskocze do lekarza... bo raczej do jutra mi nie przejdzie a jutro mam dniowke w pracy....

Witam
jestem po pracy, padnięta jak wykorzystany na maxa koń pociągowy
Rano temperatura 36,6, brak złudzeń że @ przyjdzie ale dla pewności zrobiłam test, no i I krecha. Choć brak zapowiedzi do @. Muszę teraz poszukać testów owulacyjnych i szykować się na ostry, zapełniony sexem cykl. Oby udało się jak najszybciej bo mojemu M zapał padnie.

Zrobiłam makaron z sosem serowym i czekam na M.
Cyntia &&&& i nie denerwuj się. Ja jestem z swoim M 11 lat a decyzja o dziecku zapadła po kilku latach, coby to odpowiedni mężczyzna był. I nie żałuję po mimo braku dziecka bo wiele razem przeszliśmy i nadal jesteśmy razem.

Witam nowe dziewczynki
Gratulacje dla dwukreskowych

Oj ciężko było Was doczytać od wczoraj. Jakieś 20 stron.

Któraś tam z dziewczyn coś pisała o zapaleniu płuc. Kuruj się, smaruj plecki i klatkę amolem. Ja tak robię, troszkę pomaga. Ja mam problemy z płucami przez alergię na leszczynę która właśnie kwitnie. Więc przypuszczam jak się paskudnie czujesz.

Pewno @ przyjdzie z nienacka. To nic, taki długi cykl u mnie może oznaczać tylko to, że hormony przy tarczycy się stabilizują.

Teraz może conieco sobie na necie poszukam. Lista zakupów to testy owu, torebka...

Hejo po pracy!

Jołasia- ja dzisiaj też zmierzyłam rano temperaturę i była 36,5. Poszłam do łazienki i od razu mnie zalało małpowo... Temperatura jednak nie kłamie niestety, oj nie :-(

Klaudusia- witaj na naszym forum! Ja będę teraz drugi cykl stosowała clostilbegyt. Pierwszy cykl mimo pięknego pęcherzyka i jego pekniecia zakonczyl się niepowodzeniem... Ale musimy próbować dalej!

Motylkowa- fajnie, że zaczynamy razem nowy cykl. Jak się mówi: w kupie raźniej :tak:

Mligocka- dziekuje Ci Kochana! Twój post znacznie poprawił mi nastrój. Ty również jesteś moją Piękną, hihi :laugh2:

Jeeeejj.., jak i tak miała przyjść @ to się ciesze, ze przyszla już, bo przynajmniej okropny PMS mi minal. Przez niego wczoraj się pokłóciliśmy wczoraj z A. i dzisiaj rano dalej trwały te niesnaski... ech... a idziemy dzisiaj na urodziny i taka lipa, ze trochę z taka niezgoda miedzy nami pojdziemy. Nie lubię takich sytuacji :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Anula ja nie wątpię, że @ przyjdzie. Brzuch nie boli, cycochy też nie, więc i na ciążę nie ma co liczyć, luteina nic tu nie pomoże jak temp już padła.

Z innej beczki, kupować testy owu na allegro, skuteczne są, czy takie zwyklejsze w aptece :confused:

lalka u mnie najwazniejszy blo to ze znikly bole brzuchana poczatku ciazy bo na to glownie go mialam przepisanego:tak: czulam sie po nim dobrze nie mialam zadnych skutkow ubocznych
Lekarze przepisuja go tez na wywolanie miesiaczki bo tez juz raz mialam go przepisanego w tym celu i rowniez zadzialal

Ostatnia edycja:
Magdalenak9191 bardzo ci gratuluje. Kreseczki są widoczne :tak: Długo się staraliści?

Cyntia trzymam kciuki za serduszko. Napewno będzie biło jak dzwon.&&&&

Karolina kuruj się kochana i to szybciutko.

Lalka ja w pierwszej ciąży brałam duphaston, ale tylko na początku bo troche plamiłam.

Dziewczyny ja dziś na 18 ide do endo. Sama nie wiem czego sie spodziewac i co mi powie, bo w sumie te drugie wyniki w sumie wszystkie w normie. No zobaczymy.

Wiecie co jakąś dziwną mam tą @ w tym miesiącu. Najpierw 5 dni plamien. Potem krwawienie ale takie w miare, ze mnie nie zalało i wczoraj cały wieczór i noc nic, zupełnie nic ani kropelki. Dopiero dzis 3dc koło południu znowu sie pojawiło ale już takie bardziej brązowe. Miałyście kiedyś taką @ z przerwami?

Jołasia ja na początku kupowałam w aptece, ale teraz kupiłam 20szt na allegro bo w aptece wychodzi o wiele wiele drożej. Jeszcze ich nie testowała. Zobacze w tym miesiącu. Ale dziewczyny tez kupują na allegro i chyba nie narzekają :)

Ostatnia edycja:
reklama
Gabis- na pierwszym wyniku TSH wyszlo Ci ponad 4, a na drugim wyniku TSH wyszło Ci ponad 3 i to nie jest dobry wynik jak dla kobiety starającej się o dziecko. Bardzo dobrze, że dzisiaj masz wizytę! Nie zapomnij powiedzieć endo, że jesteście w trakcie starań o dziecko, bo wówczas nieco rygorystyczniej patrzy się na normy TSH.

Olusia- zdrówka Kochana!

Lalka- Ściskam cały czas mocno kciuki, oby się udało!

Do góry