reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

K_a_S to ja trzymam kciukasy zebys zobaczyla juz na USG swojego Babelka :tak:Planuje poodkurzac ale mam takiego lenia ze szok najchetniej to bym sie walnela spac:-D Dobrze ze obiadek juz ugotowany:-)

reklama
ja Cię doskonale rozumiem ja jak w ciągu dnia nie kimne się z 2h to zasypiam na siedząco

ja to ciągle tylko spie i się ze mnie w domu śmieją ze wszystkie możliwe łóżka zaliczyłam

wczoraj to mi tesciowa kolacje zrobila słysząc jak mi w brzuchu burczy i pod nos podstawiła a wcale głodna nie byłam

Olusia7982 dziękuję

karolina, ja ostatnio miałam zapalenie oskrzeli - nie to samo, co prawda, ale mój lekarz przepisał mi Herbapect i Flavamed, wczoraj też byłam (czekałam 4h :wściekła/y::angry::no:) i zmieniła mi na Stodal. To są wykrztuśne (podobno też działają przy płucach), więc może się dopytaj o to lekarza, ale pomagają. I zdrowiej! ;-)

Blair, a nie lepiej przy ciążowych do apteki po prostu się przejść?

Cyntia, aż się wierzyć nie chce, że tacy kłamcy jeszcze są :szok: O matko, podziwiam Cię, że nic im nie zrobiłaś, serio... ;-)

K_a_S, a czemu nie? :shocked2: Bliźniaki są cudowne, dlaczego nie chcesz? Ale i tak gratulacje ;-):tak:

SSMama przez tą chorobę jestem nieprzytomna... szukałam testów owulacyjnych :tak:
już kupiłam zestaw 20 testów owulacyjnych + 3 ciążowe i termometr :) mam nadzieję że przyjdą jeszcze w tym tyg :)

K_a_S &&& żebyś zobaczyła Bąbelka :)

Moja Mama kiedyś rzuciła tekst że mogłabym mieć dwa razy po dwa :) to powiedziałam żeby nie krakała, wolę jedno po drugim :D

Znajoma mi opowiadała że jej znajomi mieli bliźniaki, bliźniaki a na koniec trojaczki :p

mychunia <przytul> rozumiem Ciebie :* Zanim poroniłam nie miałam pojęcia jak się czuje kobieta, która straci dzieciaczka, a teraz wiem i nikomu tego nie życzę.

Cyntia, w takim razie gratuluję :*

K_a_S, &&&&& za wizytę :) Rozumiem Ciebie i to doskonale. U mnie M tylko pracuje i dlatego też nie staramy się o kolejnego maluszka, bo muszę iść do pracy.

Kochane tez wiem jak sie czuje osoba ktora poroni... ja sie tak dlugo staralam i jak mi sie udalo to moje szczescie nie trwalo dlugo... :-( ryczalam jak glupia... do tej pory czuje pustke... gdyby sie udalo to bym od lipca byla mama.. Trzeba wierzyc ze sie uda i ze bedzie wszystko dobrze...

reklama
MotylkowaOna to byla moja wiadomosc i rzeczywiscie strasznie wyjelas ja z kontekstu ..

przeczytaj jeszcze raz moja wypowiedz i wtedy dopiero sie denerwuj ...

o to chodzilo Malusiolka w moim komentarzu ...
nie mam prawa teraz na szczescie ?? chociaaz marze o dziecku i wbrew pozorom mam na prawde doswiadczenie w opiece nad dziecmi .[....]

czym różnie się od dziewczyny która dopiero w wieku 28 lat dojrzała do tego by mieć dziecko ?? ja nie bede potrafiła kochać tak dziecka jak ona ? czy czegoś innego mi brakuje ???

przepraszam że się rozpisałam ale denerwują mnie takie osądy i brak tolerancji ...
Malusiolka też urodziła jak była mniej więcej w moim wieku , Asia miala 18 lat i są wspaniałymi mamami !!!
Najważniejsze jest to że i ja i mój P. zdecydowaliśmy się na dziecko . Mamy warunki by zapewnić mu mieszkanie , wyżywienie i całe nasze serce .. nie mowie że będę idealną mamą bo na pewno popełnie wiele błędów podczas wychowania ale będę je kochać i postaram się zapewnić wszystko co najlepsze ..

Do góry