reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

dziewczyny jak to jest z beta w piatek miala 47 a w poniedzialek 212 czy nie za dużo mi przyrosła?

ja mam nadzieje że bliżniaków mieć nie będę

reklama
Cyntia, rozumiem Ciebie :* Mój mąż jakoś od razu wydał mi się fajnym i odpowiedzialnym facetem i dlatego też zaczęliśmy szybko planować :) Wcześniej przed nim byłam z jednym chłopakiem 7 miesięcy, ale rozstaliśmy się, bo dla niego za daleko było, później poznałam takiego Mateusza, z którym byłam 2 lata (żałuje tego). Leń patentowany i nic więcej. Taki zazdrosny był, że przeszkadzało mu to, że pracując w sklepie rozmawiam z chłopakami. Ale to przecież normalne jest jak się pracuje. Tym bardziej, że dostawcy przywozili towar i trzeba było im zapłacić. Nie pracował tylko przed komputerem siedział i znęcał się nade mną. Odkąd poznałam M jakoś moje życie zmieniło się na lepsze :) Kochana, wyjazd dobrze Ci zrobił :) Planujecie jakiś ślub, czy jeszcze o tym nie myśleliście? :)

K_a_S, powtórz betę za dwa dni i wtedy porównaj. Co do bliźniaków to nigdy nie wiadomo. Koleżanka z forum (jeszcze był wtedy wątek Staraczki 2013) za każdym razem betę miała bardzo wysoką i też myślałyśmy, że to bliźniaki, a okazało się, że będzie jeden dzieciaczek. A poza tym rozumiem Twój strach przed bliźniakami, ale powinnaś się cieszyć, że możesz zostać podwójną mamą. Dziewczyny wiele by dały aby chociaż jedno dzieciątko mieć, a Ty boisz się o to, że będą bliźniaki.

Ostatnia edycja:
Malusiolka - ślub planujemy w kwietniu :-) Wstępnie 25 kwietnia, tylko trzeba wybrać się do urzędu zapisać na termin :-D Bez gości. Za rok w czerwcu w kościele z gośćmi.

dziewczyny czuję się trochę lepiej, z zatok zaczyna schodzić, ale gardło tak boli, że chyba zaniemówię :-(

Cyntia kochana trzymam kciuki żeby tym razem było już wszystko ok ;*

a ja mam 27 i też poroniliśmy co obydwoje bardzo przeżyliśmy :-( wiem, ze mnie rozumiecie dziewczyny, bo niestety wiele z nas ma takie przeżycie za sobą....

Olusia zdrówka życzę ;*

K_a_S wszystko jest ok i oby tak dalej :tak:

Malusiolka
user-online.png
no niby wiele ale nam jedno wystarczy zwałaszcza że ja jestem bez pracy a pracy nie znadje bo już z rok szukam i nic

w piątek ide do gina i się okażę

K_a_S spokojnie ta beta wcale nie jest za duza...wszystko jest ok:tak: a nawet gdyby to bylabys podwojna Mamuska a co ;-)Trzymam kciukasy za piatkowa wizyte &&&&&&&&&

wiem że może być za wcześnie ale ja muszę isc do gina ze względu na moje wieczne problemy z pęcherzem

dla świętego spokoju wolę podejść i niech zobaczy czy wszystko jest ok

reklama
Do góry