reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Gabis mozesz smialo powiedziec o wszystkim , bo nieregularne miesiaczki to probkem hormonalny wiec jego specjalizacji .

Watpliwosci Motylek mysle ze nie mial na mysli akurat tylko twojej wypowiedzi. Mysle ze z calej nieorzyjemnej dyskusji akurat na to zwrocila uwage , to tak jak my ze malolaty itp, wiec sie niczym nie przejmuj. Ona tylko swoj osobisty punkt widzenia z wlasnej strony przedstawila tak jak wczesniej kazda z nas. Watek sie przeciez zaczal od malolat ktore same sobie dzieci robia.

reklama
skrzatowa piekna beta...Trzymam kciuki za udana wizyte:tak:jak chodzi o bolace piersi to mnie tez strasznie bola wiec normalne...brzuch mnie pobolewa ale tylko wtedy jak dlugo chodze...martwi mnie tylko to Twoje plamienie...Dobrze ze dzis masz wizyte to uspokoisz i siebie i nas:tak:

Asia - ja sie na prawde nie chce z nikim klocic .. dlatego pytam czy moja wypowiedz faktycznie mogla kogos urazic ..
Tym bardziej ze sama rozumiem ze mozna sie dlugo starac .. u mnie trwa juz 8 cykl staran ... nie wiadomo ile jeszcze przede mna i co w ogole przede mną ..

a zmieniajac temat .. dzisiaj 6 dzien po owulacji a szyjka nadal otwarta ;/ ja nie mam pojecia czemu tak jest .. + temperatura poleciala w dol ponizej linii owulacji a @ powinnam dostac 31 -34 dnia cyklu czyli 22-25 luty ..

skrzatowa, na moje oko wszystko ok, ale mogę się mylić :-p Jednakże biegnij do lekarza, trzymam kciuki! :tak:
jołasia, druga, czwarta i piąta mi się podobają, ale z Twoich kryteriów to zdecydowanie czwartą bym wybrała ;-)
Magdalenka, chyba zgubiłam wątek, ale także gratuluję! :-)
K_a_S, ah, tego nie przewidziałam :zawstydzona/y: W takim przypadku życzę Ci zobaczenia czegokolwiek (albo raczej kogokolwiek) tylko chcesz ;-)
gabis, przez 13 lat mojego życia miałam takie @, więc coś o tym wiem... :dry:

Olusia, już wspominałam, że najlepsze są kilkukrotnego użytku, bo można na nich naprawdę zaoszczędzić, a jakością i wiarygodnością niewiele się różnią od jednorazówek ;-) Z tego, co czytałam, najlepsza jest DONNA i to ją właśnie mam od dwóch lat, i ufam jej kompletnie :tak:

Dziewczęta, dziś mój mąż do mnie podchodzi i "a nie chciałabyś się przeprowadzić?". Tak ni z gruszki ni z pietruszki "a nie chciałabyś się przeprowadzić?" :szok::szok::szok: Coś mu jest ostatnio, pytam się, gdzie, a on "a do Arabii?" :szok::szok::szok: WHAT, nie wiem, co mam myśleć, nie ma takiej opcji, jeszcze nie wyszłam z szoku, nie wiem, co w niego wstąpiło... :baffled: Pfff.... :shocked2:

reklama
Do góry