reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anula wiem ze nie jest ok, i boje sie ze on to zbagatelizuje mimo ze sie staram. Niby jakis dobry endo kolezanka mi polecilaa. Zobaczymy po wizycie.

Olusia ja jeszcze nie wiem czy polecam testy ale kupowalam u sprzedawcy "zostanmama".

Anula wiem ze nie jest ok, i boje sie ze on to zbagatelizuje mimo ze sie staram. Niby jakis dobry endo kolezanka mi polecilaa. Zobaczymy po wizycie.
.
Tak bywa jak lekarz jest zarozumiału i zapatrzony w swoje ego. Też miałam z takim styczność aż w końcu dał mi mocniejsze tabletki.

watpliwosc, nie denerwuj się Kochana <przytul> Każda kobieta ma prawo do szczęścia i nie ważne ile ma lat, ale najważniejsze aby miała coś w głowie :) Niedługo zobaczysz II kreseczki i będziesz super mamą :* Ja pierwszą córkę urodziłam mając 22 lata, a drugą 24 lata i uważam, że nie było za szybko :)

Malus masz 100% racji liczy sie to co kobieta ma w glowie...ja urodzilam corke w wieku 23 lat i tez nie mysle ze to za wczesnie...fakt studia przerwalam ale mam jeszcze inny zawod dzieki ktoremu wiem ze mojej Corce a zapewnie wszystko co potrzebne.Teraz powoli dokoncze studia i bedzie dobrze...Kazdy sam decyduje jaki wiek jest dla niego odpowiedni na staranie sie o dzieci.A wiem ze sa tu same rozsadne dziewczyny ktore wiedza co dla Dzieci najlepsze i beda je kochac niezaleznie od wieku:tak:

Jołasia- pierwsza torba zdecydowanie najlepsza. Klasyk zawsze górą- zawsze w modzie i nigdy się nie nudzi :tak:

Gabis- dlatego koniecznie powiedz lekarzowi, że póki co bezskutecznie staracie się o dzidziolka.

Dziewczyny wiem ze endo jest od hormonow ale powiedzcie mi czy takie rzeczy jak dziwne @ i plamienia to jego tez interesuja czy bardziej gin. Bo nie wiem czy opowiadac mu cos o @ czy tylko skupic sie na TSH.
Pzepraszam jesli to glupie pytanie ale pierwszy raz ide do endokrynologa.

Jolasia kup testu na allegro jest duzo taniej niz w aptece.

Anulka a moze tak szybciutko przed imprezka sie pogodzicie ;-)
Gabis bedzie dobrze. Kciuki za wizyte.

ja wiem nie denerwuje się tylko zarzucono mi że mam problem z tym ze ktos stara sie o dziecko w wieku 28 lat dopiero a to moze nie byc prawda bo nie moze po prostu zajsc w ciaze przez dlugi czas ...

czy ja cos takiego napisalam i czy kogos innego tez tym urazilam ?? bo teraz zglupialam ... przeciez w ogole o to nie chodzilo :D czy moja wypowiedz waszym zdaniem do tego zmierzala ??

przeciez zadalam tylko pytanie czym roznie sie od kobiety ktora pozniej zdecydowala sie na dziecko :D
Przeciez ktos moze miec potrzebe macierzynstwa dopiero w wieku 40 lat i w czym niby mi to ma przeszkadzac ??
ahhh ..

Ewelinka to juz moja druga @ po poronieniu, pierwsza dostałam 6 tyg po, a teraz 2 znowu 6 tyg po 1, jak się to nie zmieni w przyszłym cyklu to sie udam do lekarza dowcipnego:)
Nie chciałabym tego nazywać staraniami bo ja sie zaczynam nakrecać i spinać podczas przytulanek i nigdy nie wychodzi tak jak bym chciała a mojego nie chce tez na zawolanie brac w obroty bo tak sie czuje jakby to jakiś sprawdzian był a nie przyjemności..juz troche bardziej na luzie podchodze do tego wszystkiego.. A któraś tam coś pisała o wieku.. nie jest prawda ze jakas kobieta DECYDUJE SIE w wieku 28 lat na dziecko bo akurat wtedy jest gotowa, tylko niech któras pomysli ze moze nie moze zajsc w ciąze..i temu w wieku 28 lat nadal sie stara.. bo lata lecą! moze wyjełam z kontekstu czyjas wy[powiedz ale to mnie strasznie wkurzyło..

reklama
hej dziewczyny. Pojawiły mi się 2 kreski w niedzielę takie dosyc intensywne po 10 dniach spoźnionego okresu wow!! Od razu zadzwoniłam do lekarza, kazał mi iść na betę. Beta: 7790,9 to chyba dobrze.... Cały czas bolą mnie piersi no i brzuch jak na @. Dzisiaj przed chwilą pojawiły mi się plamienia... taka kawa z mlekiem i jakby jakieś grudki. za pare godzin mam wizytę. Boje się...czy to coś złego? czy to normalne?

Do góry