reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Anula to sobie podźwigałaś :laugh2: 7kg szczęścia

Aschlee jak się dziś czujesz? było przytulanie z wc?

Gabis dziwne, spora różnica w wynikach.. pewnie błąd labu, najpewniej będzie powtórzyć badanie

reklama
Jeeeeeeju, dziewczyny, dzięki za tak miłe przywitanie :-D Jest mi strasznie przyjemnie :-):tak:
Ok, coś o mnie... Jagoda, stewardessa, ale nie latam z wiadomych przyczyn :-( W każdym razie, wspomniałam już (bo wspomniałam, nie? :eek:) staramy się z mężem o dziecko już od przeszło 2 lat :-( Bardzo dużo czytam i chyba nie mam nic więcej do powiedzenia :zawstydzona/y:
Ok, w takim razie od teraz Was podczytuję i pogaduszkuję :-p;-)

Gabis ja tez kiedys robilam badania i tez mialam roznice typu 4,10 a 3,40 w okresie 2 tygodni. Lekarz stwierdzil ze tak moze byc bo to hormony wiec moga byc roznice. Nie wiem ile w tym prawdy ale daj znac co ci powie lekarz.

SSMama wow super zawód :) pewnie kawał świata zwiedziłaś :)
uważaj to forum wciąga, wsysa, za dzień- dwa nie będziesz mogła bez nas żyć ;p

SSmama- wiem co czujesz... ja też staram się o baby od maja 2011. A powiedz czy robiłaś z partnerem już jakieś badania w kierunku niepłodności?

Blair87 dziekuje ze pytasz czuje sie w miare ok.Troche mnie brzucholek pobolewal bo sporo dzisiaj pochodzilam a przytulanko z WC oczywiscie ze bylo...bez tego to chyba bylby dzien stracony;-)

Blair, wszystko może jeszcze się zmienić i @ nie przylezie :):*

Anulka, dziękuję :* Też mam takie samo zdanie o mojej teściowej.

SSMama, witaj :) Przykro mi, że nie możesz tyle czasu zajść w ciąże <przytul> W końcu uda Ci się. Mocno trzymam kciuki &&&&&& :) Podaj datę @, to dopiszę Ciebie do naszej listy. Powodzenia życzę :)

mligocka, witaj Kochana :*

Aaaaaaa dziewczyny. Od razu piszę "Pozdrowienia od missiiss1301". Na razie nie piszę, bo ma swoje problemu. Ogarnie się trochę to do nas wróci. Miss Kochana, czekamy na Ciebie :*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry