reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam się szybciutko i zasiadam do lektury książki którą dostałam w prezencie:happy:
Miłego wieczoru dla Was wszystkich.
Niestety nie jestem w stanie nadrobić dzisiaj tego wszystkiego co produkujecie, Mam nadzieję że jutro co nieco podczytam.
Pozdrowionka.

reklama
Gabis - a były podane te same jednostki? W tym samym laboratorium robiłaś? TSH pozostaje na podobnym poziomie niezależnie od dnia cyklu kobiety. To dość duże wahanie. Dziwne. Ja bym obstawiala na błąd, niedokładność? Nie wiem. Najsensowniej skonsultować to z lekarzem. Te wyniki fajniejsze :-)

Maluś dziękuję Kochana :* teoretycznie jest szansa, praktycznie nie, ból na @ i różowy śluz raczej nie pozostawiają złudzeń. Szyjka wysoko, miękka i zamknięta, co mnie zdziwiło, ale pewnie się jutro obniży.
Fajnie że M stoi za Tobą murem i nie daje sobą rządzić. Teraz możecie w końcu żyć szczęśliwie bez tego jadu teściów.

SSMama witaj :)

my walentynki spędzimy pewnie jedząc coś dobrego i oglądając jakiś fajny filmik, w sob rano lecimy do lbn, chcę zrobić badania i mam imprezę rodzinną, 90 urodziny Babci :/ jadę tylko ze względu na Tatę, bo Mu zależy, ech myślałam że mi coś w pracy wyskoczy, ale jak na złość nie ma żadnego wyjazdu ;P

Ostatnia edycja:
Hejo!
Ja właśnie po imprezie. Chrzciny wyszły bardzo fajnie, było miło, sympatycznie i wesoło, więc jestem bardzo zadowolona :tak:

Lalka- no piękne te pęcherzyki wyhodowałaś! Gratulacje! Oby wszystkie udało się pobrać! :tak:

Maluś
- musze to tym razem powiedzieć, bo zawsze tylko miałam to w myślach jak czytałam Twoje opowieści o Teściowej. To jest głupia, wścibska materialistka o zerowym poziomie intelektu! Po tej opowieści o pampersach, to już zupełnie ręce mi opadły :-(

Milgocka
- no witaj! Jak tam przeczucia? Na wykresiku widze 7 dpo, kiedy testowanie? Kiedy mam zrobić Narodowy dzień testowania? ;-)

Gabis
- no dziwne to wahanie TSH? Ale poziom powyżej 3 i tak musi być zbity, bo jest za duży mimo wszystko.

SSmama
- witaj! Życzę szybkiego zafasolkowania! Opowiedz coś więcej o sobie.

Nie dam rady więcej się rozpisać, bo mam takie ręcę zmęczone po dwóch godzinach lulania 7-mio kilowego klopsa Bartusia, ze szok :szok:

reklama
Gabis - a może Ty w ciąży jesteś? I dlatego tak spadło? :-D To by było!!

Cyntia no to by bylo super ale niestety. Plamie od 3 dni a dzis to juz konkretnie ze chyba za pierwszy dzień @ to uznam.
Poza tym kurcze właśnie pije winko...
A badania robiłam w tym samym labolatorium. We wtorek ide do endokrynologa to zobacze co powie. Choc pewnie każe powtorzyc no bo ktorym wynikom wierzyc...

Ale wiesz co... nadzieje mi zrobilas... chyba jutro zrobie test :-)

Ostatnia edycja:
Do góry