reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee- hihi, to Twój Mężuś już kupił mebelki jak byliście na etapie starań? No to jest solidny Ojciec, wszystko sobie wziął poważnie do serca :-D Pyszny obiadek macie dzisiaj :tak:

Bezdzietna- Twoja bratowa nie nadaje się w ogóle być matką z tego co piszesz. Jak tak można wychowywać dziecko, poczawszy od złego żywienia aż po lekceważenie choroby u tak malutkiego szkraba. Straszne rzeczy przeszłaś wczoraj wieczorem i w nocy. Tylko szkoda,ze bratowa nawet z tego wszystkiego nie wyciagnela żadnego wniosku :wściekła/y::no2: Bezdzietna piękne wieści, fajnie,ze się zmobilizowaliście do działania w sprawie niepłodności! Ale wykres wygląda bardzo dobrze, może nie potrzeba będzie wybierac się do kliniki!
Blair- to ciekawa niedziela przed Wami :tak: Teraz doczytałam... przykro mi, że @ przyszła. Ale na pewno już po raz ostatni!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny.
Przespalam cala noc. Pierwsza od tygodnia chyba. Ale wieczirem hydroxizyne wzielam bo ile mozna nie spac.

Bezdzietna dobre wiesci o klinice!
Ale bratowa slaby temat. Moze latwiej z bratem pogadac?

Blair powodzenia w kokejnym cyklu.

Anula, uwielbiam ikea. Tylko tego tlumu nie lubie.

Moze dzis nie bede taka smutna, ale watpie.

witam z rana :tak:

w n0ocy nie mogłam spać, jak nie katar, to gardło i kaszel, jak nie kaszel to ból brzucha z kaszlu, temp w nocy zaś musiałąm mieć bo byłam mokrusieńka jak się budziłam... do tego jestem na maksa osłabiona, a jak próbuję wydmuchać nosa mam zawroty głowy... wrrr
lalka ja rzuciłam z dnia na dzień i już 5 lat nie palę, więc Tobie się tez na pewno uda :-D

SSmama witaj :tak:

blair bardzo dobrze Cię rozumiem, ja odzywam się do dziadków lub do nich jeżdże też tylko ze względu na Tatę, bo to jego ojciec i macocha, a osobiście ich nie trawie.... mój Tata się boi swojego ojca, bo jak ma tam jechać lub dzwonić to aż ma rozwolnienie... a na Mamie mojej zawsze psy wieszają, więc ona tez każdy wyjazd odchorowuje... ja tam pisze tylko na święta lub każde urodziny czy imieniny, a jeżdżę jak Tata mnie prosi żeby go zawieźć... za kolejny cykl oby się udało ;*

bezdzietna masakra co za rodzice... to kojarzą mi się moi sąsiedzi... impreza do rana, w domu alkohol leje się strumieniami, siwo od dymu, a między imprezowiczami 5 letnia dziewczynka.... :-(

Bratowa to jest pikuś wczoraj mały jak przyjechał z Poznania to był ubrany tak body na naramkach taka cienka bawełniana bluzka z długim rękawem na to bluza adidas ciepła na to bluza polar z kapturem na to taka kurtka cienka co się latem zakłada jak jest chłodno rajstopy spodnie i to jest cały strój dnia bez butów czapki skarpet i kto go tak ubrał no ta stuknięta babcia a jak jej wypomniałam że jest źle ubrany to wiecie co usłyszałam tylko się trzymajcie ŻE DZIECKA NIE WOLNO PRZEGRZEWA To ja jej na to mówie niech pani zobaczy jak inne dzieci są ubrane nie miała sobie nic do zarzucenia!!!!!!

Anula tak mebelki mamy juz zakupione :tak: no wtedy to w zasadzie bylismy tylko pospacerowac i poogladac ale jak zobaczyl te meble to stwierdzil ze taka okazja drugi raz moze sie nie trafic:szok: Widac ze juz sie nie moze doczekac bo ostatnio go przylapalam na ogladaniu wozkow;-)

Bezdzietna wlasnie tacy ludzie wkurzaja najbardziej zwracasz im uwage a oni nie maja sbie nic do zarzucenia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

AsiaSzw ja tez lubie rzeczy z IKEI. Niestety rzadko jezdze bo mam strasznie daleko ale jak juz jade to wiecznie nakupuje sporo rzeczy:tak: wczoraj za jedna wizyte wydalam 270 Euro:szok: ale co tam warto bylo:tak:

Jak ja bym była na jego miejscu nie dała bym w tej nocy dziecka budzić skoro już się uspokoił i ładnie spokojnie spał. Ja wczoraj beczałam razem z tym małym az druga bratowa mówi nie płacz bo on to czuje i mi go wzieła i rzeczywiście przestał płakać po chwili

reklama
Do góry