reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Asia : paliłam elektryka i znow wrociłam do normalnych. Za 1 razem byl taki czas ze nie palilam bo nie ciaglo mnie a teraz ograniczyłam ale dam rade jak sobie cos postanowie to juz koniec haha mysle ze uda mi sie rzucic. Dzieki wielkie .

dziuneczka przykro mi....

karjetka89 a moze nie wszystko stracone?

lalka.. za niski masz estradiol jak na tyle pecherzykow... ja mialam pecherzykow 13 i mialam estradiol ponad 2500... ale moze jeszcze podskoczy w gore.. i oby tak bylo....

Motylku Czytalam duzo opinii ze dziala. Sprobowac nie zaszkodzi. Dlatego sie zdecydowalam, teraz dostalam ten Bromek i Cyntia mi przypomniala ze powinnam go odstawic.

Lalka dasz rade to paskuctwo skonczyc ;-)

Anulka, ja miałam być chrzestną mojego męża siostry syna pierwszego, ale okazało się, że jestem w ciąży i odmówiłam. Wierze w takie coś, że kobieta w ciąży nie może zostać chrzestną, bo później jedno i drugie dziecko w życiu będzie mieć problemy. Ile w tym prawdy, to nie wiem, ale liczę się z tym. Od tamtej pory pretensja jest. Ciesze się, że jednak nie zostałam chrzestną, bo im zależy tylko na kasie. Na chrzciny daliśmy 2 duże pudełka pampersów z firmy pampers i chusteczki nawilżające (trochę kosztowało), a teściowa potrafiła zapytać mojego męża, czy się z Kasią rozliczyliśmy. No rzesz k****, czy obowiązkiem jest dać prezent? Jak się ma to się daje, tak ja uważam. Jetem szczęśliwa, bo jestem sama z moją kochaną rodzinką. M się pytał dzisiaj, czy przypadkiem nie jest dla mnie za małe mieszkanie i czy lepiej większe? Ja powiedziałam, że te mi się podoba i nie ważne małe, czy duże, ale najważniejsze że jesteśmy razem :) Ucieszył się z tego co powiedziałam.

Karjetka, przykro mi <przytul> Ale może jest jakaś szansa? Nie ma @, to jeszcze nie jest przesądzone. &&&&&& aby jednak udało się :*

Anna903, ale @ nie ma, prawda? To jeszcze nie jest powiedziane, że ciąży nie ma. Powtórz test jutro, albo w poniedziałek idź na betę jeżeli @ nie przyjdzie. &&&&&&& :*

asik, nie miałam podstaw, aby Ciebie usuwać z listy :) Kochana, ja nadal czekam na Twoją wizytę u lekarza. Test przecież ci wyszedł. &&&&& za wizytę :*

Anna903, nieźle. jak dla mnie trochę za późno :p Ale z drugiej strony jak pierwsze dziecko, to tylko gratulować :)

Justynka, w takim razie powodzenia w starankach :* U mnie niby M jest na noc w domu, ale bardzo za nim tęsknię. Wraca z pracy, zje, umyje się i idzie spać. W sobotę tylko do 15/16-tej w domu i wraca dopiero w niedziele nad ranem i do południa musi odespać. Każda wolna jego chwila od pracy jest dla mnie cudem i też staram si wykorzystać ten czas jak najlepiej. Nie mogę doczekać się walentynek. M będzie pracować do 21/22-giej, ale obiecałam sobie, że zrobię romantyczną kolację :)

Asiu, nie smuć się <przytul>:* Rozmowa na pewno w jakimś stopniu sprawi, że poczujesz się lepiej :* Kochana, widzę że jesteś w moim mieście :D

mychunia, zdrówka Kochana :* co do seksu ja nigdy nie ustalam dnia, godziny kiedy będziemy to robić. Samo przychodzi i wtedy jest więcej przyjemności :)

ana, jak będzie dzwonić, to M już mówił, że telefonu nie odbieramy :D Nie potrzebujemy utrzymywać z nimi kontaktu. Po resztę rzeczy M pojedzie w poniedziałek między pracami, aby się z nimi nie spotkać :) Co do prezentu, to weź kup swojemu mężowi stringi z trąbą słonia :-D Prezent chce, to powinien się ucieszyć nawet z takiego :D Ja też nie mam pomysłu co mojego mężowi kupić, ale wiem, że ze wszystkiego się ucieszy. Nawet jak zrobię kolację będzie szczęśliwy :)

Iwo, najważniejsze że o nas pamiętasz :*

Lisica, nie mam pretensji, ale mogłaś napisać żebym przeniosła Ciebie na październik :) Pisałaś tylko, że czekasz jeszcze na betę, albo wizytę u lekarza. Już nie pamiętam. Jeżeli ciebie uraziłam tym to przepraszam :)

Blair, póki nie ma jest nadzieja. Więc nie załamuj się :*

Starające się: 19+1 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3

Październik 2014:

Cyntia85,agamemnon,agniecha83,Monarti,Aschlee25,Do mka12,Lisica.,K_a_S

Czekamy na potwierdzenie:

asik 87 - test wyszedł i czekamy na potwierdzenie :)

Daj znać jakbym miała Ciebie przenieść wyżej. Czekam na wiadomość :)

Kraolina - @5.02
doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02

A jak z Wami dziewczynki?

Luty
Olusia7982 - @ 9.02
jołasia - @11.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Blair87 -@14.02
Bezdzietna - @16.02
mligocka - @18.02
AsiaSz - @21.02
Agaawa - @23.02
watpliwosc - @25.02
goska03 - @26.02
dziuneczka - @27.02
CzekaCudu - @28.02
Marzec
ana0808 - @3.03
JustynaU - @ 25.03
Kwiecień
mychunia - @6.04 6

Poczekalnia
anuszka,karotka00,wandzia_ 23,celta,susel,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Anna223,Dominika_89,ewelinka_shn,czarna2532, karolina859,MotylkowaOna,m-s,kalisia,Gochson,

jeszcze mi powiedzcie jak go brać kochane , na ulotce pisze ze rano :) bo chciałam juz dzisiaj zaczac brac ale kupiłm go popołudniu :)

Hej dziewczyny, przepraszam, że wpadam jak po ogień, ale nie mam dziś nic czasu. Przed południem był dzień babci w przedszkolu, potem babcie przyszły na obiad o i tak dopiero teraz mam chwilke. Narazie nie zdąże was nadrobić, ale mam pytanko.
Byłam dziś rano na badaniach, moje wyniki:
TSH 3,09 µIU/ml (0,27-4,0)
FT3 3,11 pg/ml (2,0-4,4)
FT4 1,13 ng/dl (0,93-1,7)

Dla przypomnienia, robiłam TSH też w środe (3 dni temu) i było 4,6. Nie wiem co mam o tym myśleć. Czy te wyniki mogą jakoś zależeć od dnia cyklu czy jak.

Mam plamienia od 3 dni, już sama nie wiem czy to plamienie czy już mam liczyć jako @. Jak wy to liczycie, kiedy zaczyna sie @ jak jest krew czy jak plamienie ale już obfitsze?

I co myślicie o tych moich wynikach?

reklama
Malusiolka ja też czekam na walentynki chociaż nie wiem czy M przyjedzie w piątek czy w sobotę modlę się żeby nic nie wyskoczyło i żeby w ogóle przyjechał. Też zamierzam zrobić romantyczną kolację świece winko i inne bajery :-)

Do góry