reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

My juz w domu. Ciezki dzien prawie sie konczy.

Blair dziekuje.

Humor nadal podly, ale jest jeden plus: rozmawialismy! Jest ok. Ale ten cykl juz stracony :-( z tym ciezej sie pogodzic.

reklama
Jolasia - a któryś lekarz przebadał Cię kompleksowo pod kątem krótkiej fazy lutealnej (no choćby hormony)? Przy fazie lutealnej krótszej niż 10 dni nawet jak będzie dochodzić do zaplodnienia, to komoreczka ma małe szanse, by się zagniezdzic :-(

Z tąd jak nie doczytałaś ta luteina podjęzykowa, żeby wzmocnić szanse dzidzi, zagnieżdżenie się.

Malus prosze bardzo dla wszystkich Dziewczyn fluidki razy 3
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lapcie ile trzeba wystarczy dla wszystkich ;-) a jak braknie to dosle ile trzeba:tak:

Ja łapię :-)

Jakoś od dwóch dni podbrzusze mnie ciągnie i wczoraj była nitka różowo kakaowego śluzu. Teraz trochę wilgotno i mętnie ale bez zabarwień. Mam wilczy apetyt na wszystko prócz czekolady i chipsów a to zwykle jadałam przed @. Od południa mam wypieki na twarzy pomimo tego, że nie przebywam w ciepłym pomieszczeniu. Nie nakręcam się, ale nawet przy braniu luteiny w 23 dc już były plamienia.
Nie nakręcam się tylko ten mój organizm mnie zaskakuje i nie wiem czy to objawy ciąży czy chimery zwariowanej haschimotowej tarczycy. Jutro rano test bo nie wiem jak dalej z braniem luteiny. jak co to ją przeciągnę do 28 dc a jak wtedy nic nie wyjdzie to odstawiam i czekam na @. Raz mi się spóźniła i była ok 40dc. Więc wszystko może się zdarzyć.
Miłego wieczora :-)

jołasia moze jednak sie udalo;-) ja w tym miesiacu raczej sie nie spodziewalam wrecz bylam nastawiona ze nic tylko czekac na @ a tu niespodzianka:tak:zaskoczylo mnie dopiero to ze co bym nie zjadla to zaczynalo mnie mulic...a potem co pomyslalam o jedzeniu to witalam pana Kibelka:-D

Ładnie, choc ja się nie łudzę. Jak coś wpadnie to wtedy będę się cieszyć.
Teraz zmykam do kuchni. Mięso na jutro przyszykować a między czasię m dopadnie lapka i już mój dostęp do neta padnie.
Dobranoc.

A wiec tak mam 8 pecherzykow po 17 mm i 5 po 16 mm punkcja we wtorek do tego martwi mnie wynik estradiolu 890 dr mowil ze wyniki dobre a laseczki z bb ze za maly hmm niewiem co myslec aby tego było malo dr mnie zrabal za papierosy ze pale bo przy moim mlodym wieku i wynikach 1 podejsciem maksymalnie 4 zarodki powinnam miec a nie jeden. Z tymi fajkami to racja wieeem wiem ciezko rzucic ale dobrze ze zrabal mnie tego moze bylo mi potrzeba.

Lalka, ale naprodukowalas pecherzykow. Dobrze dobrze.
A jesli chodzi o fajki , to ja tez palilam. Potem przezucilam sie na e papierosa i po 2 miesiacach calkiem rzucilam. Polecam. Ale musisz chciec.
Trzymam kciuki za punkcje.

reklama
Ja bralam. Co chcesz wiedziec Motylku? Tu jeszcze ktoras laska bierze i zakreseczkowala w tym miesiacu tylko nie pamietam ktora.

Do góry