reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

karolina859 nie testowalam... jeszcze poczekam cierpliwie... :-) jutro na bete nie bede miala kiedy jechac ale w czwartek bede u mamy w domu wiec moze wybiore sie do laboratorium no chyba ze @ sie szybciej pojawi... podbrzusze tez czasem pobolewa ale troszke.. a biust mam dalej mocno wrazliwy i obolaly... nawet przy dotykaniu boli...

reklama
Olusia - no zawsze jest możliwość na zaciążenie :) trudno gdybać na takiej podstawie kiedy była owulka, mnie tam już jajniki napiżdżały w 7dc jak rosły pęcherzyki i potem całą drugą fazę. W takim razie zrobiłabym testa, a juz najpewniej betę! jak beta zerowa to czekamy na @, jak dzidziuś to wizyta:) Chyba, że koleżanka chce sie uspokoic i upewnić co w trawie piszczy to i już może iśc na wizyte, to jej gin powie co tam w jajnikach świta.

No to życzę Ci powodzenia ale wydaje mi się że zaciążyłaś bo mnie piersi nic nie bolą a może to jeszcze za wcześnie na ból piersi?? Mnie nawet jak mam dostać @ nie bolą

Anula, pamiętam i to doskonale jak pisałaś :* Ale ja nie biorę luteinę tylko lutelyn. Brała któraś? Miałam dostać krwawienia biorąc go, ale mój organizm inaczej go przyjmuje.

mychunia, mocno zaciskam &&&&&&& dzisiaj może się okazać, czy możecie już się starać? I nie przejmuj się Kochana kłótnią z mężem. Ja wczoraj jak położyłam dziewczynki pokłóciłam się z M, a jak robiliśmy jedzenie, to już się pogodziliśmy. Wiemy, że to wina jego rodziców i musimy uważać, bo ja się kłócimy, to oni się cieszą.

kasieczek, szczęśliwego rozwiązania życzę :)

karolina859 wolalabym jednak zobaczyc pozytywny test albo bete... wiesz biust tez pobolewa przed @ i tez nie raz mocno mnie bolaly wiec wiesz kochana... wszystko mozliwe ale tez moze byc jednak ze sie nie udalo.. przyjdzie @ i bol piersi zniknie...

mychunia trzymam kciuki za wizyte...:-)

Maluś za wcześnie jeszcze na starania. Dziś się okaże czy się do końca oczyściłam, bo mówiła, że po 1 okresie po poronieniu powinno wszystko samo zejść...oby

dziewczyny dzięki za kciuki ;*

Malusiolka- powiedz mi proszę jaki skład ma ten lutenyl, co zawiera??

Mychunia- ja też zezłoszczona jestem na Męża :-(

reklama
Witam wieczorną porą, niedawno wróciłam Matim do domu, mój mąż jeszcze w pracy :( To był strasznie ciężki dzień w pracy :( padam dosłownie

Emalia, moje serdeczne gratulacje :) Prosimy o całe mnóstwo fluidków :)

Mychunia, kciuki za wizytę &&&&

Dziewczyny testujcie bo mało tu ostatnio dobrych wiadomości :)

ide robić kolację, do potem

Do góry