reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Oluś, ja krwawiłam od 25.12 i już wtedy zaczęło się poronienie. Poszłam do lekarza na wizytę 28.12 i dowiedziałam się, że pęcherzyk znacznie się zmniejszył (kazał odstawić luteinę i zrobić betę) i tak krwawiłam, aż 1 stycznia, a później dużo miałam plamień. Wizytę kolejną u mojego ginekologa miałam 4.01 i lekarz powiedział, że jeszcze się nie oczyściłam. Dał mi Lutelyn, aby pozostałości po poronieniu złuszczyły się i wyleciały. Podczas brania leków mogłam mocno krwawić, a też jak mi lekarz dzisiaj powiedział krwawienie mogło się zatrzymać. Do 13.01 mam brać tabletki (w tym dniu opakowanie kończy się) i po odstawieniu tabletek powinno mnie zalać i niby dzięki temu powinnam się oczyścić. Liczę na to, że tak będzie. Później kolejna wizyta 18.01 i oby się udało, bo inaczej zabieg. Długo już trwa oczyszczanie.

reklama
Karolina - a podbrzusze ciebie nie boli? U mnie uczucie mokrosci zawsze przed @ :(

Emalia - bardzo się cieszę :) Dlaczego miałabym testować?

Malusiolka - no widzisz niepotrzebnie się martwilas :) na pewno dobrze się wszystko oczyści.

Olusia - czekam niecierpliwie jutra!

Malusiolka w ogole przykro mi ze stracilas fasolke... :-( ale mam nadzieje ze wszystko ladnie sie oczysci a ty bedziesz mogla sie na nowo starac o fasolke... tego tobie zycze... :-)

karolina859 mowisz ze mam sie odważyć to pewnie tak zrobie.. w sumie co ma być to i tak bedzie.. odwlekanie tego nic mi nie da... he he :-) a ja wlasnie nie mam az tak zluzu, troche jest ale nie zeby sie lalo czy cos..

Emalia82 gratulacje! Super że sie udało :) Chciałabym być na twoim miejscu :-D

Dziewczyny u mnie owu była w czwartek czyli 5 dni temu. Myślicie że jakbym jutro zatestowała to wyjdzie pozytywnie? (oczywiście biorąc pod uwagę ze sie udało).

No wiem Olusia też tak myśle, ale jutro mam urodziny i jakby się udało to byłby to najpiękniejszy prezent. Tylko czy nawet jakbym była w ciąży to po tak krótkim czasie test by to wykazał? Bo nie wiem czemu, ale w tym miesiącu mam takie dobre przeczucia...

gabis a moze pojdz na bete.... bedziesz miala jakis obraz... bo test pewnie tobie negatywny jeszcze wyjdzie... no faktycznie mialabys piekny prezent na urodziny :-) a jak masz dobre przeczucia to moze to jest to !!

Wlasnie wyczytalam na ktorejs stronie na necie ze lutka moze zahamowac owu... to juz sama nie wiem...

Ostatnia edycja:

005.gif

Starające się: 16

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
Emalia82

Czekamy na potwierdzenie:
Piaska - @ 24.12
Anka10222 - @ 30.12
Conti - @ 2.01 25
Anna223 - @ 5.01
Olusia7982 - @ 6.01

Styczeń
Karolina 859- @ 8.01
Gochson - @ 12.01 4
wera89 - @ 15.01
mumminka - @ 17.01
mligocka - @ 18.01
Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01
Agaawa - @28.01
iwo:) - @ 29.01
agniecha83 - @31.01

Luty
Aschlee25 - @ 4.02

Poczekalnia
Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,doska1,Arcala,Cyntia85,mimmoo,tamaguczi,melponea, nadzieja210,mychunia6,aureolcia,agamemnon,wandzia_23,aina110,celta,susel,

malena100,Anula1988,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati

Ostatnia edycja:
Gabis - jeśli nie chesz sobie zepsuć urodzin to nie testuj jutro!! za wsześnie na test

Maluś - pisałam z Leemoncą, przerzuce ja do poczekalnii

reklama
iwo, ok :)

Oluś, staranie się o dzieciaczka, to dla nas są dalekie plany. Na razie odpuściliśmy sobie. Mamy teraz inne problemy, z którymi musimy sobie teraz poradzić.

Do góry