reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Emalia strasznie trzymam kciuki !!!!!! w koncu musi byc dobrze ... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Aschleee pytalas kto za granica :p no to z duuuuzym opoznieniem odpowiadam :) ja mieszkam w Niemczech od pol roku :)

dzisiaj wrocilam z Polski do Niemiec wiec bede miala wiecej czasu na zagladanie na forum :) milej nocy ; *

reklama
Hej kobitki :) śniło mi się że robiłam test i były II. Kurcze szkoda że nie odwrotnie bo moje sny się nie spełniają...

Emalia - & & & &!

Anula - to rzeczywiście smutne rozczarowanie przezyliscie :(

Karolina- co cykl to inaczej się czuje i ciągle podejrzewam że się udało a tu duuupa. Dlatego podejrzewam że brak objawów to dobry znak :)

Mligocka- no właśnie niekiedy wystarczy raz czy dwa. U mnie jest prawie codziennie i bez efektów. Wiem że to raczej nie wskazane ale u nas zawsze było często :) to nie będę męża karać i mu ograniczać.

Ostatnia edycja:
Witam i ja i za wszystkie trzymam kciuki. U mnie dzisiaj na pink ładne kresunie tak więc po ciuchu liczę , że beta to potwierdzi. Jade na 13, wynik przed 15. Bardzo proszę o kciuki.

Ivo- testowałas?
Olusia- z tego co wiem, to lutka może wstrzymać owu jak za wcześnie zacznie się ją przyjmować (najlepiej sprawdzać tempkę i zacząc brać 2 dni po owu). Może ten ból był implantacyjny?
Wątpliwości- dziękuje kochana i za Ciebie też mocno zaciskam :)
Miłego dnia dziewuszki moje :*

Witajcie dziewczęta :-) Iwo co do moich objawow to raz one sa a raz ich nie mam.. W tej chwili zauwazylam mokry sluz myslalam juz ze przyszla @ bo brzuch lekko pobolewa a tu nic , wiec moze taki sluz to dobry znak?? Wiesz mi tez sie ostatnio snilo ze robilam test i wyszedl pozytywny , zreszta jak zaszlam w ciaze ktora potem niestety stracilam tez mi sie dwie kreseczki przysnily..:-) Ja nie testuje , poczekam spokojnie do jutra a w piatek zatestuje bo przed 10 to ciezko z kasiurka po swietach.. Emalia kochana trzymam kciuki:*

Witam dziewczynki :* Humoru jak nie miałam, tak nie mam. Teście na weekend mieli córki syna i najlepsze z tego jest, że wzięli go z domu jak miał katar i kaszel. Dzisiaj moja starsza córka obudziła się z kaszlem i katarem ;/ Idzie oszaleć. Nic był nie mówiła gdyby moja córka chciała wziąć syrop, ale ja od małego mam z nią problemy, bo Oliwka nie chce łykać leków ;/ Ale jak powiesz teściowej, że Piotrek chory i zaraził moje dziecko, to od razu z buzią, że sobie wymyślam.

Olusia, ja przy pierwszym dziecku w miesiącu raz się kochałam z moim M, bo dużo pracowaliśmy. I się po 5/6 tygodniach okazało, że jestem w ciąży. Planowaliśmy dziecko, ale nie było wtedy tyle czasu :) Nie ważne ile razy, ale najważniejsze żeby skutecznie :p

Cześć dziewczyny,
Mam do odsprzedania starankowe pomoce ;)
Testy owulacyjne - 3 op
Oeparol Femina 60 kap.
Test ciążowy bobo-test strumieniowy czułości 10 mlU/ml

Zainteresowane proszę o info na priv
Zobacz załącznik 602589

Pozdrawiam i powodzenia :)

OLUSIA ja w pierwszej ciąży i teraz brałam Luteinę od 16 do 25dc. Pytałam się mojego lekarza i zapewnił mnie, że nie hamuję ona owulacji :no: w moim przypadku mimo, że owulka mi się przesunęła to Luteina jej nie zahamowała.

EMALIA gratuluję i trzymam &&&&&&& za piękną bete!

reklama
natkusia dzieki za informacje... to moge przekazac kumpeli ze nie zachamowala jej owulacji... to kiedy teraz powinna dostac ewentualny @... ? gdyby sie nie udalo?

Do góry