reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dziewczyny, dzwoniłam do ginekologa z pytaniem "dlaczego nie krwawię skoro powinnam oczyścić się przez te tabletki Lutelyn"? Mój lekarz powiedział, że przez te 10 dni nie będę jednak krwawić, bo się zatrzymało, aby się w środku łuszczyć, a po odstawieniu tych tabletek powinno mnie zalać (powinnam zacząć krwawić) i powinnam wtedy do końca oczyścić się. Ale to nie daje 100 % pewności. Dlatego na razie jestem dobrej myśli.

reklama
OLUSIA mi lekarz zawsze mówił, że jak biorę od 16 do 25dc i odstawiam tego 25 dnia to @ max do 5 dni powinna przyjść :tak: u mnie Luteina nie zablokowała i jestem tego pewna więc koleżance możesz przekazać :-)

EMALIA pięknie :-) mi tu pachniesz ciążą mnogą :-D

natkusia wielkie dzieki kochana za odpowiedz...:-) a jak ty sie czujesz?

A ja dalej nie mam @... az boje sie zrobic test albo bete... boje sie rozczarowania... ech... :tak:

Dziewczyny, dzwoniłam do ginekologa z pytaniem "dlaczego nie krwawię skoro powinnam oczyścić się przez te tabletki Lutelyn"? Mój lekarz powiedział, że przez te 10 dni nie będę jednak krwawić, bo się zatrzymało, aby się w środku łuszczyć, a po odstawieniu tych tabletek powinno mnie zalać (powinnam zacząć krwawić) i powinnam wtedy do końca oczyścić się. Ale to nie daje 100 % pewności. Dlatego na razie jestem dobrej myśli.

Olusia kochana skąd ja to znam jak korci zrobić teścik ale obawiam się rozczarowania.. Zresztą ja pamiętam jak był czas kiedy tak testowałam jak oszalała , i dupa blada za każdym razem jedna krecha a kiedy zupełnie przestałam testować i nie zorientowałam się że przez miesiąc nie mam @ kupiłam.. I co wyszło ?? Dwie kreski :-) Piękne dwie kreski :-) Dlatego nie kuszę losu , jeszcze sobie odpuszczę choć jutro mam dostać @ .. Ale się wstrzymam , bo w piątek jak nie będzie kupię teśior :D A potem migiem do ginka po jakieś wspomagacze żeby ciążę utrzymać :D Boże jak ja bym chciała mieć maluszka.. A jak się kochana czujesz ? Ile dni po terminie @ jesteś ?

Malusiolka hmmm sama nie wiem co mam tobie napisac? mowisz ze lekarz powiedzial ze to sie zatrzymalo? ale wczesniej juz plamilas? moze powinien ciebie zobaczyc.. i co teraz 10 dni bedziesz brac leki i potem znow czekac na @ sama nie wiem... wiesz ja lekarzem nie jestem.. ale skoro tak lekarz powiedzial to pewnie tak bedzie...

karolina859 kupilam dzis tescior, moze jutro zrobie... :-) w zasadzie powinnam miec wczoraj @ ale wiesz moglo mi sie poprzestawiac bo chorowalam ostatnio i bralam leki... wg mojego kalendarza dzis mam 31dc... cykle mam rozne raz 30 dni a raz 35 a nawet 40... chociaz odczuwalam prawie 2 tyg temu bol owulacyjny, przytulanka byly wiec teraz czekam cierpliwie na rozwoj sytuacji...

Ostatnia edycja:
OLUSIA czuję się już lepiej bo mdłości odeszły i bóle podbrzusza są znośne :tak: dzisiaj na 18 mam wizytę więc dowiem się co u mojej fasolki :-)

Mało się tu udzielam ale podczytuję i ciągle trzymam mocno &&&&&&&&&&&& :*

reklama
Może odważ się i zrób ten teścik :-) jestem bardzo ciekawa czy zafasolkowałaś i trzymam bardzo mocno kciukasy za Ciebie :-) U mnie ma się jutro zjawić @ ale dzisiaj mam mega śluz no po prostu jest bezlitosny dla mnie , zastanawiam się czy to dobrze czy też może nie ..

Do góry