reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Jugoslawa
Dzieki :-) mam nadzieje ze babcia setki dozyje!:-) kciuki za pozytywne zalatwienie wizyty :-)

Taaakie pysznosci ogladam do poduchy ;-) a ja jak do 5 zjadlam 4 rozne kawalki ciasta tak zjem cos dopiero jutro ranoo_O tak jak wczoraj. Zjadlam fryty o 15 tej i kolejny posilek dzis o 9... jak sie najem to mi sie nie chce jesc dziwne hehe. A dzis kilka osob juz mi na imprezie powiedzialo ze schudlam jakos tak na buzi i w ramionach... haha niezle :-) jutro wizyta we wro u gina i w poko moze meble wezmiemy jak cos wpadnie w oko. Zobaczymy. Takze pojawie sie jutro wieczorkiem. Dobrej nocki kochane moje :-) buziaki :*

Witam sie z wieczora ....

Miss czekam na pozytywne wiesci jutro ;-)

Wiecie a ja z przemyśleniami przybywam .. @ nadesZla ale nie przeżyłam jakos specjalnie tego-tak mialo byc ... i z każdą juz chyba lżej .... postanawiam iz w tym cyklu i każdym kolejnym loozuje .. przecież już tyle walcze i nic mi to nie daje,bylo nakrecanie,wzloty i upadki .... kurcze dość ... będzie co ma być .. pora zrobić cos dla siebie ....wiosna idzie ... tluszczyk trzeba zgubić .... zakupikam dzisiaj butki i kilka szmatek i mi dobrze .... poluje na torebke ...
Nie znikam bo musze wam kibicowac przecież ;-)

P.s czytalam ze Rurka córcie urodzila ....

Anula a juz termin miala? O ja pierdzielu ale ten czas minal;-)
No dokladnie kochana trzeba wyluzowac;-) zajac sie soba! Ja wyluzowalam juz pare miesiecy temu, bede sie martwic jak wejdziemy w Nowy Rok...
Teraz mam tyle planow ze hoho;-)
Bardzo bym chciala sie zajac moim tluszczykiem;-) zazdroszcze motywacji;-)
Trzymaj sie kochana:* ja ostatni dzien jutro wolny i znow zaczyna sie maraton:/ przezyc trzeba....

Jakos zauwazylam ostatnio ze moj mezu wiecej o dzidzi mowi;-) dla mnie to pozytywne zaskoczenie poniewaz niedawno to ja musialam szukac i mowic pozytywy kolejnego dziecka!

Miss to trzymam kciuki za zakupy i wizyte, czekam na wiesci;-)
A co do wagi to mega zszdroszcze;-)

Hej:-)

Jugoslawa oj prawdziwa demolka u nas po @ hehe, siejemy znieszczenie:-D. Dobrze kochana, ze @ az tak nie daje się we znaki, trzymaj się kochana. U nas za to w piątek i wczoraj deszczowo, pogoda w sam raz by z lozka nie wychodzic, ale M i tak był w pracy, wiec planu na spedzenie całego weekendu w lozku nie zrealizowaliśmy. Dzis tez pochmurno, ale czekam na cieplejsze dni;-)

Julia będę trzymac kciuki, aby sprawy się szybko wyjaśniły i aby samochodzik zostal wymieniony. Odsypiaj kiedy możesz kochana, wiem jak to jest nie spac tyle godzin, człowiek potem potrzebuje czasu na ustabilizowanie organizmu.;-)

Widze, ze zakupy udane. Działajcie w takim razie kochana, bo musza nam się pojawiac te podwojne kreseczki. A z ta ochrona w sklepie to i mnie by wkurzylo, bo rzeczywiście potrafa tak łazić za człowiekiem i wtedy czuje się jak jakis złodziej i mam ochote wyjsc z tamta, ale jako ze ja do wrednych naleze to czasami dłużej chodze i bardzo powoli i wiele rzeczy oglądam haha, bo to buce sa:dry:

Anula przykro mi kochana, ale zycze Ci sily bys się nie poddala, bo uda się tylko może czasem trzeba poczekac dłużej niż inni, aby dostac swoje szczescie… ja w to wierze. Podoba mi się Twoje nastawienie, ja mam takie samo od jakiegos czasu i mi z tym lepiej;-)

Lux wszystkiego najlepszego dla Twojego mężczyzny:-). A co do bycia chrzestnym i chrzestna to my unikamy jak ognia, bo potem wydatki i osobiście oboje nie mamy zadnych chrześniaków na razie;-)

Missiiss wszystkiego najlepszego dla babci kochana i nie martw się ty, ze na razie musisz tyle odpoczywac, wiem, ze to ciezkie, tez bym się denerwowala i smucila, ale zobacz, ze jeszcze tylko troche zostalo. Trzymam kciuki za wizyte i widzisz kochana najwyraźniej chudniesz w oczach super ;-)

Julia zjadłabym takie naleśniki mniam mniam:-)

A ja miałam zalatany weekend, sprzątanie, gotowanie, prasowanie, dzis zrobiłam cannelloni, a na deser sernik z mascarpone i ananasa pychaaaa.:-D

Uciekam spac

Dobranoc:-)

Witam;-)

Jazza to wekeend dobrze wykorzystalas;-) porzadki...meza;-)
Pewnie dzialajcie!

A ja dzis labe zrobilam corce, a co niech z mama posiedzi w domku;-) jutro pojdzie do przedszkola jak ide do pracy!
Wlasnie siedze i wybieram foty do moich ram ktore nad lozem zawisna;-) musze ogarnac ten temat!

Dzien dobry :-)

Julia udanego dnia z corcia, wykorzystajcie kazda chwile. Fajny pomysl z tymi zdjeciami nad lozkiem;-)

Lux kciuki juz odpalone za testowanko;-)

Pocztake dnia mialam ciekawy i na intensywnych obrotach, bo autobus mi uciekl, wyszlam jak zawsze, a okazalo sie, ze buc przyjechal pare minut wczesniej, wiec mialam podroz z przesiadkami, ale przezylam hehe;-).
Zapowiada sie piekny sloneczny dzien, sloneckzo pieknie swieci. Wlozylam dzis lzejsza kurtke nastawiona optymistycznie promieniami slonca, ale z racji, zem zmarzluch ogromny to zaluje tego wyboru :-D

Milego dnia:-)

Cześć dziewczyny,

no i mamy poniedziałek ;)

missiiss: powodzenie u lekarza dzisiaj kochana ;) No i żeby wam coś w oko w meblowym wpadło ;) Ja też tak mam czasem, że jak się najem to potem dopiero rano jem :) Kochana, obalasz mity, że kobiety w ciąży tyją ;D Grunt, że z bobo wszystko dobrze i ty się dobrze czujesz. No nie licząc tego bólu, ale on raczej z chudnięciem nie jest związany :) Trzymaj się, bo czeka cię intensywny dzionek. Powodzenia :)

anula: widzę, że masz podobnie jak ja z tymi @ i przemyśleniami :) I też wyszłam z założenia, że pora coś dla siebie zrobić :) Czas leci bardzo szybko...Ooo jakie zakupy poczyniałaś :D Od razu humor lepszy :D

julia: właśnie ostatnio z TŻ rozmawiałam o naszych staraniach i też tak stwierdziliśmy, że będziemy się martwić jak minie ten rok i nic się nie zmieni. Od razu jakoś tak lżej na serduchu się zrobiło. Też plany mamy i to chyba na tym polega :) Widzisz jak cię mąż zaskakuje :) Miło ) Ooo super sprawa z fotkami w ramach na ścianach :) Zawsze to tak fajnie popatrzeć i od razu się robi przytulniej.

jazza: a ty jak zwykle kulinarnie szalałaś w weekend :D Mniam! Taaaak kobieta z @ to kobieta groźna :D Dosłownie :p Ja też się tak ostatnio załatwiłam, że założyłam buty lżejsze i kurtkę...słońce było to myślałam, że będzie mi ciepło...a tu mega zaskoczenie. Wiało mi po kostkach i po plecach :| Hihi teraz powinno być już coraz cieplej, tak przynajmniej mówią ;)

lux: może to i dobrze, że nie masz przeczuć :) Trzymam &&&&&&&&&&&& kochana! :)

Ja już po pobraniu krwi, standardowo godzinka stania w kolejce :)
Znowu mnie głowa boli :/ Nie wiem, może to zatoki? :/ Chyba sobie zrobię inhalacje i zobaczę czy to to.
Jak na razie nie ma wolnych terminów do gin w tym tygodniu :/ Liczę, że coś się zwolni do końca tygodnia...zobaczymy.
@ już prawie zupełnie odpuściła.
Zaczęłam dzisiaj temperaturę mierzyć...coś niska mi wyszła :/ Może źle termometr umieściłam. Zdecydowałam się na pomiar w ustach. Zobaczymy jak będzie to dalej szło...

Udanego dnia ;)

reklama
Do góry