Hej
Zrobilam zakupy jaska oddalam do przedszkola ;-) wlaczylam pranie i zaleglam pod kocykiem. Katar cos znow mam i gardlo czuje ehh dwa trzy dni pobiore z rana po jednym rutinoscorbinie moze cos pomoze.
Jugoslawa
Ja chyba mam problem z zatokami. Tez czacha ciut pobolewa :-\ niska temp tzn? Ja dopochwowo mierzylam i byla np. 35,80 po okresie wlasnie. Co do wynikow masz racje po co sobie cos wkrecac. Najlepiej jak gin zinterpretuje :-) ale nasza natura to ciekawosc wiec jak najbardziej rozumiem szperanie w necie ;-) mam to samo
Haha ja tez sie smieje ze ona mnie zjada od srodka
bo moja waga ani drgnie a ona rosnie
;-) w sumie mi taki uklad podkradania pasuje nawet bardzo
nocka kiepska bo spac nie moglam ze zmeczenia. Jeszcze znow mnie cos lapie :-\ nie moge sie doleczyc choc wyniki mam ok i crp ujemne a jednak ciagle cos... mamy dzis piekny sloneczny dzien wiec zycze dobrego humoru i usmiechu na twarzy :-)
Julcia
Zdrowka dla mka. U nas tez tak bylo zesmy sie na wzajem zarazali. Paskudne chorobsko. Po remoncie napewno sie pochwale ale zobaczymy jak sie wyrobimy oby do konca kwietnia.nigdy nie lubilam popoludniowek blee ;-) dobrze ze z chlopem juz lepiej.
Lux
Kciuki za tescik :-) &&&&
Jazza
Ja dzis rano ubralam letnia i zmarzlam ciut. Teraz wlasnie pod kocykiem z kakao odpoczywam ;-)
Ciesze sie ze u was wszedzie slonecznie :-) ja za pol godz pranie rozwiesze i kimne sie chyba przed pojsciem po mlodego. Na wycieczkena rajd jakis jada w czwartek i w pt jakies warsztaty maja beda robic jakies pisanki i inne ozdoby na swieta :-)
Kurcze jestem naprawde zadowolona z mebli :-) do salonu mebloscianka na oko 2 m szerokosci moze 2'5 a sciane mam 3 m wiec akurat wielki kwiatek tzn drzewko sie w doniczce zmiesci :-) podswietlana ledami bo ma dwie witrynki wiszace. Z tego samego koloru mamy stol rozkladany ze 160 cm na 200:-) i ławe. A do sypialni w podobnym jasnym kolorze lozko z materacem i zaglowkiem z obiciem plus duza gleboka komoda :-)
Jak tylko wszystko ogarniemy i ustawimy pochwale sie :-)
Milego dzionka :-)