reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

lux: dostałam, dostałam...na szczęście te 3 badanka co robiłam to tylko 1 probówka była potrzebna :D Więc dużo mi nie upuścili krwi mojej ;) Kochana, zrobisz test to będziesz wiedzieć. A jak będzie to zobaczysz :) Tak czy inaczej "byle do przodu" :) A kiedy testujesz dokładnie?

Ja to nie wiem jak to jest z tymi staraniami...ludzka psychika jest jedną, wielką zagadką. Człowiek się stara, jednym szybko się udaje, innym później...Czasem wystarczy gdzieś wyjechać na urlop i się od razu zaciąży...takich przypadków znam najwięcej :) Musimy na wakacje wyjechać dziewczyny :D:D:D Wrócimy zafasolkowane :D

Ostatnia edycja:
reklama
lux: wyniki będą dzisiaj wieczorkiem w necie, a wersję papierową odbiorę dopiero przed wizytą u gin ( o ile uda mi się wbić w tym tygodniu). To jeszcze trochę niepewności masz :) Ale szybko zleci tydzień, zwłaszcza, że ponoć pogoda ma być bardzo wiosenna :)

Jugosl;awa kochana to trzymam kciuki za wyniki badan:tak: i bardzo dobre masz nastawienie do staran, takie stanowisko jest uspokajajace i pozytywnie nastawia ;-). Dobrze, ze wredota sobie poszla;-)

Lux oby @ nie przyszla:tak:

U nas slonecznie, ale ciekawe czy zimno brr, ja juz chce ciepla wiosne, a nie takie zimno, niby slonko, ale brrr

Hey ....

Jazza ja tez .... Zaspalam .... wiec w mega pośpiechu .... zapomnialam dziecku śniadania zapakowac ... mezu nie zwrocil uwagi .... mlody mial najgorzej ....az mi przykro było no ale nie specjalnie .... dobrze ze obiady je w szkole .... i że picie zapakowalam ..... ehh....
Za to czas w pracy szybko zlecial ...

Mlody nosa zdarl .... wyszedł z psem a ten z radości pod nogi mu wlazl i szlif ....

Lux kciuki za piątkowe testowanie ... jakies przeczucia ?

Jugoslawa noo moja jakby tez dobiega konca ....i dobrze bo nienawidzę .....

Miss jak u gina? Mebelki kupione?

Jula jak tam kochana?

Blair bywasz ?

Aschle słońce melduj się ;-)

Umieram ale ze zmeczenia!!:-) meble lozko stol do jadalni lawa i komoda zakupione na raty i przywioza 31. Marca :-) mala wazy 1400... w dwa tygodnie 440 g przybrala:Oo_O fajnie. Ale juz na jedno oko patrze wiec jutro obiecuje ze nadrobie bo wypad pewnie jutro odchoruje... choc mam nadzieje ze nie ale jestem happy ze sie udalo wiekszosc pozalatwiac.

Dobrej nocki :*

Anula widze, ze u Ciebie tez byl zakrecony poczatek dnia i potem reszta, poniedzialki sa najgorsze:eek:, a o sniadanie synka nie martw sie, bo takie rzeczy sie zdarzaja kiedy jestesmy w pospiechu, oby jutrzejszy dzien byl bardziej optymistyczny;-)

Missiiss super, ze zakupy meblowe udane, na pewno szczesliwa jestes i piekne wiesci przynosisz z wizyty kochana:-)

Dzien mi dzis przelecial nie wiem kiedy:eek:

Uciekam spac bo padam na cycki ;-)

Dobranoc:-)

Jugoslawa jak wyniki kochana?;-)
Mam nadzieje ze ok!
Widzisz przypomnialas mi ze mam zadzwonic do Allianz zeby potwierdzili mi wizyte u gina, mam w sobote!
A tobie zycze zeby jednak zwolnilo sie miejsce na wizyte;-)

Anula ehhh zaspalas...;-) no szkoda mlodego:/ tez bym miala mega wyrzuty sumienia:-(
A dzis mialam tez jakis zalatany dzien, i nic w domu nie zrobilam:/
A i mezu mi sie rozlozyl...chyba mloda go zarazila:-( w nocy jak pojechal w trase, biegunka i wymioty go meczyly i zjechal dzis po 20 goraczke ma i wszystko go boli...

Miss to ekstra mam nadzieje ze pochwalisz sie efektem koncowym kuchni i td...;-)
Odpoxzywaj teraz ladnie:*

Jazza oby jutrzejszy dzien byl spokojniejszy;-)

Ide rowniez nyny bo jutro popoludniowka mnie czeka...:/

Hej dziewczyny,

jazza: ponoć piękna pogoda będzie nam umilała dni do czwartku :)

anula: jak człowiek zaśpi to nie może jasno myśleć, bo się spieszy :) Ja to wtedy zwykle czegoś zapominam i muszę wracać :/ Kochana zdarza się, że się zapomina o różnych rzeczach. Mam nadzieję, że młody nie będzie się długo gniewał ;) Dzisiaj daj mu podwójne :D

missiiss: oooo udało się wybrać meble, super :D Malutka ładnie przybiera :) Ona chyba ciebie zjada od środka :D Bo ty chudniesz a ona przybiera ;D Jak nocka? Nic cię nie boli?

julia: wyniki wydają sie być w miarę ok, nie chcę sama sobie tego interpretować, więc poczekam na wizytę. Jak zwykle w internecie można wszystko znaleźć, wiec człowiek się tylko niepotrzebnie denerwuje :) Poczekam aż lekarz zobaczy i powie co i jak. Uuu biedny mąż :/ Zdrówka, niech mu szybko przejdzie :)

lux: jak tam u ciebie?

Mnie wczoraj dopadło jakieś rozdrażnienie i napadł mnie kiepski humor. Niby wyniki ok, ale tak zaczęłam czytać i wiadomo, że zawsze się znajdzie coś na nie. Eh zostawiłam to wczoraj i nie będę sama czytać co i jak, tylko poczekam na wizytę. Coś mnie prawy jajnik kłuje...może go przewiałam albo co? Dzisiaj dopiero 5 dc, wiec trochę za wcześnie na ból związany z owulacją...trochę się podłamałam wczoraj, jakoś tak...dzisiaj już lepiej.

Udanego dnia dziewczyny.

reklama
Witam

Ja dzis zaczynam popoludniowke:/
Wlasnie glowe umylam, pranie wstawilam , zaraz biore sie za porzadki
M ma sie juz dobrze;-) wczoraj porzadnie sie wypocil i dzis jak nowonarodzony;-)
Pojechal z autem do mechanika bo cos szwankuje:/

Jugoslawa ciesze sie ze dzis twoj nastroj wraca do normy;-)
Nie czytaj co tam pisza, bo ja zawsze konczylam takie przygody z dolem heh.
Pogoda u nas piekna;-) ciesze sie ze M jest w domu spedzi z corka czas pojda na plac zabaw itd;-)

Do góry