reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
lux: mam nadzieję, że chrześniaki nie wezmą ślubu w tym samym czasie ;) Uwielbiam barszcz z białą kiełbasą ;)

anula: u ciebie bez optymizmu, ale u nas go dużo, więc bilans wychodzi odpowiedni ;) A jak piesio? Zmajstrował coś ostatnio? :D

Dzien dobry :-)

Julia odespij kochana choc troche nocke i wstan wypoczeta:-). Ktos kto ma dzieci mi mowil, ze jak sie pojawiaja na swiecie to wtedy dopiero czas przyspiesza i dni lata uciekaja tak szybko... coz nie moge sie tego doswiadczenia doczekac;-)

Jugoslawa kochana oj ale jeszcze @ nie ma, wiec nadzieja jest i pomysl o tym tak, ze jeszcze niedawno nawet owu nie bylo, a teraz juz tak ogromne postepy. Kciuki trzymam.:tak:

U nas tez pogoda dzis juz inna, pochmurno i chlodniej brrrr

Lux barszczyk bialy z kielbaska mowisz? Mhhhmm juz niedlugo wielkanoc i bede robic, mniam mniam:-D

Anula kochana nie przestawaj wierzyc. Milego dzionka;-)

Widzialam wczoraj w reserved takie fajne kapelusiki, przymierzylam i fajnie sie prezentuja, zwlaszcza szary, moze na wiosne sie zaopatrze, a nawet niedrogie sa:-).
Wczoraj padlam nie wiem kiedy;-)
Rozmawialam ze znajomymi z bylej pracy i mowili, ze tesknia za mna, bo ponuro sie tam zrobilo bez mojego codziennego chichotu :-D i ze nie maja teraz gdzie przesiadywac, bo wszyscy zawsze przesiadywali w moim biurze hehe ale fajnie uslyszec cos takiego ;-)
Oj posluchajcie piosenki "four five seconds" rihanna https://www.youtube.com/watch?v=zetnOlPlUdQ. Niesamowicie pozytywna zwlaszcza jka pochmurno za oknem.:-D
Wracam do pracy

Milego dnia :-)

Jugosława Ty mi nawet nie mów, że one kiedyś ślub będą brać :-/ to zleci raz dwa. Teraz tak szybko wszystko leci do przodu. Odnośnie barszczu to ja zaspokojona he he. Ale stary tak średnio za barszczem przepada. Ale uwielbia jajka i biała kiełbasę także zjadł cały talerz.

Hej;-)

Jugoslawa kochana ja juz chodze na nocki;-) a dzis je koncze;-) i wolne do wtorku!
Za chwile kolejny cykl;-)
Wlasnie jak bylam w kinie widzialam urywki i chetnie bym sie przeszla...po smierci babci duzo sie zastanawialam co sie z nia dzieje...:-( duzo tez corka zadawala pytan na ktore tak naprawde odpowiedziec niemoge:/

Anula glowa do gory!!!

Jazza to racja z tym czasem ze tak leci:/ troszke pospalam a teraz szykujemy sie na zapisy!
Nuta swietna;-)
Fajnie na serduchu sie robi jak ktos mowi ze bez ciebie nie to samo;-)

Widze ze spokojnie tu ....
Zlozylam dzisiaj wypowiedzenie ....
Czuje ze @ przyjdzie ....
Do doopy ....
Dobranoc

jazza: właśmie to, że są zmiany na lepsze daje mi wiekszą nadzieje i wypełnia optymizmem. Tak jak mówisz: postęp jest i tego się będę trzymać :) U mnie przez cały dzień było szaro i pochmurno. Też widziałam kapelusze w reserved :D I też mi sie podobają ;D
Kochana, jestem przekonana, że w byłej pracy za tobą tęsknią ;) Niewielu ludzi potrafi roztaczać taką pozytywną aurę jak ty :)

lux: ja barszcz zrobię na weekend. Musze tylko kiełaskę kupić. Czas leci to prawda. No ale na tym to wszystko polega...ja się sama nadziwić nie mogę jak szybko wszystko idzie do przodu. Lata lecą jak szalone :) Kolorowych snów :)

julia: coś mi się pokręciło, że na rano chodzisz :/ Sorrry :) Wolne już blisko :) Powiem ci, że ten film zmusza człowieka do
myślenia, ale przy tym jest mega pozytywny. Podejrzewam, że dzieci mają sporo pytań na takie właśnie tematy. Jak zapisy?

anula: ufff przynajmniej ten etap składania wypowiedzenia masz już za sobą. Lżej pewnie ci się zrobi. Nie wiem czy od razu, ale na pewno to przyjdzie :) Ja w dalszym ciągu wierzę, że twoja @ nie przyjdzie ;) ;) Kiedy zamierzasz test powtórzyć?

U mnie jakoś jajniki mniej do wiwatu dają...zupełnie inaczej niż w poprzednim cyklu :| Ostatnio czułam, że zaraz @ przyjdzie i będzie dawała do wiwatu. Teraz jakoś spokojniej...cisza przed burzą? :| Dopiero niby 26 dzień, więc może jutro będzie się coś w podbrzuszu działo więcej.

Spokojnej nocki ;)

reklama
Anula kochana odwazna decyzja, ale jesli czujesz, ze sluszna to jest sluszna, po takiej decyzji najpierw ciezko sie przyzwyczaic do tej mysli i jest pewne zagubienie, ale potem to przechodzi i czlowiek zaczyna trzezwiej myslec i perspektywicznie i pomysly i sila na nowy etap sama przychodzi. Wiem co mowie;-). Trzymam kciuki, aby jednak @ nie przyszla;-)

Jugoslawa u nas tez caly dzien bylo pochmurno. Trzymam kciuki, aby @ skapitulowala kochana;-)

Uciekam spac ;-), M juz czeka na mnie;-)

Dobranoc:-)

Do góry