reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Cześć dziewczyny,

jazza: a jak dzisiaj pogoda u ciebie? U mnie rano było paskudnie, bo pochmurno i padało. Teraz słonko zaczyna wychodzić i jest nadzieja na piękny dzień :) Jechałaś już nową linią metra? :D

lux: a jak tam sytuacja między rodzicami dzieciaczków? Lepiej?

U mnie 27 dzień cyklu i łapię się na tym, że zaczynam lekko świrować i wmawiać sobie objawy ciąży :|
Wiem, że to głupie i muszę z tym walczyć, żeby nie cierpieć jak @ się przybłąka.
Dobrze, że mam dużo zajęć dzisiaj i jutro w zasadzie też, więc będę miała ograniczoną ilość czasu wolnego :)
Chciałabym kupić sobie jakieś fajne buty na wiosnę i w końcu torebkę o której mówi już o kilku miesięcy. Wiosna to zawsze możliwość większej zabawy kolorami, więc aż mnie kusi kupienie torby w kolorze "nie czarnym" :)

Udanego dnia ;)

Dzien dobry :-)

Lux milej pracy kochana:-)

Jugoslawa kochana a u nas pieknie slonecznie, ale zimno brrr, ale sloneczko swieci i to jest najwazniejsze:-D. Hmmm a moze moze bedzie niespodzianka u Ciebie?;-) poki nie ma wrednej panny @ wszystko mozliwe;-). Torebka mowisz? Tez mysle o nowej, koniecznie w kolorze czarnym. Jestem w trakcie poszukiwan teraz, podoba mi sie bardzo torebka O-bag, taka elegancka shoperka, drogie sa skubane, wiec moze w nastepny miesiacu sie zdecyduje, bo otworzyli wlasnie skklep z nimi w warszawie, bo do tej pory mozna ja bylo kupic tylko przez neta i ciagle byla niedostepna. Hmm chyba, ze znajde jakas inna super czarna, widzialam tez fajna czarna torebke w Mohito ;-). No i wczoraj widzialam jeszcze fajniejszy kapelusik w H&M, taki czarny, delikatny, elegancki;-) i chyba w koncu na niego sie zdecyduje. Ahh uwielbiam takie odbudowywanie garderoby na wiosne:-D.
A druga linia metra to jeszcze nie jechalam, bo mi w ogole trasa jej nie pasuje, ale i tak nie obylo sie bez kwasu i schody ruchome tam sie psuja non stop:-D. Mi sie podobalo podrozowanie metrem po Nowym Yorku, za pierwszym razem bylam przerazona, bo to kilka poziomow, ale potem juz smigalam wszedzie, a najbardziej podobalo mi sie tam to, ze NY pelen jest ludzi niecodziennych, ze tak to ujme, i np kiedys kiedy czekalam na metro czarnoskory facet w legancka teczka zaczal od tak spiewac przepieknym glosem (oni pieknie spiewaja), po cyzm metro przyjechalo i po prostu otworzyl oczy, przestal i wszedl do metra:-). Takich sytuacji podobnych bylo tam sporo.;-) Tesknie za tamtym miejscem :)

Milego dnia :-)

lux: to to super, że przetrwali kryzys. Oby było tylko lepiej. Za ciebie też &&&&&&&&&& mam zaciśnięte :D Niech ten marzec w końcu sypnie tutaj dwoma kreseczkami :D Jeszcze szansa na poród w 2016 :D

jazza: hihi nieźle z tym śpiewaniem na stacji metra w NY :D U nas wysokie ryzyko dostania mandatu :D Czasem oglądam zdjęcia z NY i widać, że tam ludzie wolność czują. Widać to w ubiorze, w wyglądzie...U nas to jeszcze długo długo zanim będzie podobnie :D U nas to metro to dopiero w powijakach jest :/ Raptem 2 linie :/ No ale coś do przodu idzie na szczęście...Też mi się o-bag torby podobają :)

Ostatnia edycja:
Hej laseczki
Zjadlam kasze manna i marzy mi sie wieśmak o_O:Oo_O.

Ahh jak ja bym chciala zeby u nas tez choc po czesci bylo czuc taka wolnosc jjak w ny:-) to taki urok ma. Tak jak piszecie czucze ludzie sa wolni i przez to szczesliwsi. Au nas standard narzekaczy z wyjatkami ;-) u nas takie obrazy z ny to tylko na filmach niestety.

Jugoslawa i anula
Ja wierze ze jeszcze nic straconego :-)

Aschle
Hop hop co tam u ciebbie?

Watpliwosci
Ijak tam sprawy, cos sie udalo rozwiazac bezproblemowo?

Wszystkim pracusia i tym co dzis maja wolne milego dzionka :-)

U mnie cos kiepsko w tym tygodniu. Strasznie czesto mam bole podbrzusza i pachwin na co nospa pomaga i dodatkowo kolo 6-7 x na dzien twardnienia brzucha. Staram sie lezec ale mlody mi nie zawsze pozwala bo jeszcze jestem z nim w domu do konca tygodnia. Mam nadziejeze jeszcze mi sietam w miare wszystko trzyma. W pn sie dowiem i oby nie skonczylo sie na patologi. Narazie lykam magnezu wiecej iw razieco nospe. Kurcze najgorzej wieczorami mnie wszystko boli...

reklama
Do góry