reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam kochane

Ja od wczoraj na nogach...zajechalam po nocce do domu a tu sie okazuje ze Mela w nocy wymiotowala..wiec nie poslalam do przedszkola...co za tym idzie brak snu:/ przed chwila znow byly wumioty...
Macie moze jakies sposoby by sie ich pozbyc?

Aschlee kochana odezwij sie! Jak tam serduszko?

Anula kiedy test powtarzasz?

Jugoslawa &&&&&
Ja wlasnie tez mysle o torebce;-)

Jazza a wiesz trz ostatnio ogladalam tprebke w Mohito ale kurde byla czarna a tak sobie pomyslalam o jakims wiosennym kolorze;-) choc ta czarna tez byla swietna i pierwszy plan to mialam ja kupic...w sobote jade na zakupy;-)
Wiesz co mi ostatnio chodzi po glowie? Okulary Ray Bany;-) ogladalam ostatnio 600zl ale znalazlam na allegro jakis model za 160zl, pewnie podrobki...

reklama
Witajcie.

Miss hmm u mnie to nic specjalnego zapewnilam sobie duzo zajec od rana do nocy zeby za duzo nie myslec o tym wszystkim.
Corka mi sie rozchorowala...podczytuje Was systematycznie.

Nie przemeczaj sie kochana odpocznij troszke :tak:

Julcia o serduszku nawet nie pisze bo w nocy zas cos nie pasowalo.Szczerze czasem przez mysl mi przechodzilo ze boje sie zasnac ze sie nie obudze ale dzis przynajmniej do tej pory jest ok :)

Anulka kochana glowka do gory nie smuc sie

Ostatnia edycja:
Zapalenie oskrzeli ma.Kaszel mega ogromny,katar,mowi ze boli ja gardlo i glowa i goraczke co troche.Przedwczoraj miala 39.4

Nom niestety.Lekarz pierwsze co to podejrzewal zapalenie pluc ale porobil jej jakies testy ze silny na bakterie i wyszlo ze to na szczescie nie zapalenie pluc

Tak czy owak dostala sporo lekow w tym antybiotyk i syropy i ma lezec

To teraz napeeno bedzie tylko lepiej;-)

Coreczka jest padnieta...i teraz drzemie...moze jak sie obudzi to bedzie czuc sie lepiej?!! Brzuszek ja tak boli:-(

lux: ooo to może jak na staraczkach 2015 jest tak dobrze to może w końcu i u nas coś się ruszy :)

missiiss: teraz pewnie będzie coraz gorzej z samopoczuciem :/ Dzidzia cięższa, bardziej wszystko obciążone masz :( Niedługo Lenka wyjdzie i będzie wszystko dobrze. Musisz się zmusić do oszczędzania za wszelką cenę i tyle :( Może to pomoże i podbrzusze przestanie boleć. W zasadzie już 29 tydzień u ciebie...ah jak ten czas leci ;)

julia: ojej a co się z niunią dzieje? Czymś sie zatruła? Czy grypa żołądkowa? Są różne preparaty przeciwwymiotne, może coś takiego? Wiem, że herbatki ziołowe (rumianek, koper, melisa) pomagają na wymioty i żołądek. Ja kiedyś chorowałam na markowe okulary, ale jak przychodziło do decyzji to zawsze mi jakoś kasy szkoda było...

aschlee: zdrówka dla córci. Dbaj o siebie kochana.

U mnie podbrzusze daje o sobie znać. Nospę wzięłam. Coś czuję, że @ pojawi się dzisiaj wieczorem albo jutro rano :)
Jak w zegarku normalnie :D

reklama
lux: czuję, że niedługo pojawi się plamienie, a zaraz później @. Zresztą, niski progesteron nie wróży dobrze. A jak u ciebie? Który dzień cyklu masz?

Do góry