reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Wątpliwości hehe też miałam takie plany... teraz wszystko do przełożenia :) ale dopiero w drugim trymestrze, jak już będziemy pewniejsi ze wszystko jest ok :)

Lux ej no ja czekałam na II kreski, ale póki nie ma @ to nadzieja zawsze jest :)

reklama
Watpliwosci
Ło matko:O tyle w 3 dnio_Oo_O odjac przylot wylat i spanie =masakra :-D;-) ale bedziecie ganiac :-) ale fajnie takimi rzeczami miec glowe zawalona :-) sama chetnie bym jeszcze raz za maz wyszla :-D no to ja nie trzymam kciukow ale zycze ci by cie dzidzia zaskoczyla w szale nocy poslubnej lub wtedy kiedy bedziesz tego chciala :-)
Tez jestem przeziebiona wiec lacze sie w bolu... mnie to chyba te antybiotyki tak wykanczaja...

Blair - no właśnie przecież Wy juz też mieliście wszystko zaklepane :p czyli co sukienka chwilę poczeka??:) ale taka zmiana planów to fajna zmiana planow :-) my tak poszlismi na całość zeby ślub kościelny w 3 miechy robić ze nawet nie ma czasu myśleć o dzidzi :o . Ale w sumie cieszę sie ze tak wyszło bo wyluzowalam na maksa i na pewno nam to na dobre wyjdzie tym bardziej ze po ślubie zacznie sie bieganina po lekarzach i pewnie leczenie .
W tym miesiącu juz dwa tygodnie temu na @ czekałam i z ciekawości weszlam na owu patrze a ja w polowie cyklu dopiero byłam Haha :D

Miss no jestem przerażona ta polska .. mam nadzieje ze damy rade to załatwić wszystko i chociaż trochę sie przespać w nocy :D
Ty bidulka w ogóle w tej ciąży sie tyle nameczysz ze szok .. ale Lenka to wynagrodzi wszystko jak sie pojawi na świecie hihhi . I Chłop twój też sie wyprostuje jak sie urodzi córeczka tatusia :D

Lux szkoda:-(
wątpliwości to napięty grafik
miss zdrowiej kobieto
Ja wczoraj byłam pod porodowka na której 2 razy rodziłam i tak mi jakoś się smutno zrobiło ze pewnie już tam nie wrócę...

Watpliwosci
Dacie rade :-) fajne takie zaganianie :-) przynajmniej wlasnie nie liczysz nie czekasz to i glowa odpocznie a pozniej jak ruszycie to wiory beda leciec :-D no ja to sie namecze ale moge sie meczyc tylko zeby Lena zdrowa sie urodzila bo tego sie boje najbardziej. . Ze czlowiek lezy stara sie dba o siebie a i tak piach w oczy a na koncu bylaby klapa to chyba bym no umarla... no ale musze byc dobrej mysli :-)

Lux
No ty czujesz najlepiej ale ja jeszcze &&& nie puszczam :-)

Hana
Dzkekuje :-) a ty nie mysl tak !! Nunu wrocisz wrocjsz :-) ej wiosna tuz tuz bociany lada dzien beda nadlatywaly !;-)

Hej

Po 4 godzinach snu wstalam, posprzatalam troche i znow zaleglam w lozku;-)

Miss to super ze remont sie posuwa do przodu;-)
Zdrowka dla synka i dla Ciebie!!!
Tobie zostalo 10tyg? Kiedy to zlecialo?;-)
U nas remont salonu ciagnie sie od grudnia i juz sie wsciekam na M, ale w ten wekeend musi skonczyc!;-) i kuchnie trzeba odswiezyc;-)

LUX przykro mi...

Watpliwosci czyli goraczka przed slubna cie dorwala;-)
Zdrowka kochana;-)
I niemoge sie doczekac efektow koncowych;-)

Blair kochana co u Ciebie?:*

Hanasmietana glowa do gory:*

reklama
Lux
Oby to nie od tego !

Julcia
To widze zaszalalas ze spaniem babo!;-) odpoczywaj ile wlezie :-) dzieki za zdrowko przyda sie bo z jaskiem ok a ja na domowych sposobach wiadomo. Noo ja nie wiem kiedy to zlecialo ale szybko... od 20 tc tylko mi sie ciagnelo do 25 a teraz leci. To widze ze razem remontowo oby do wiosny skonczyc;-)

Do góry