reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Watpliwości my mamy wszystko umówione na wrzesień, dokładnie na miesiąc przed porodem. Jeśli wszystko bedzie z Niuniem ok to w drugim trymestrze będziemy przekładać, na szczescie to sa wszystko znajomi wiec mam nadzieje ze nie bedzie problemu ;) a Wy niezłe tempo organizacji macie ;) ale tak jak mówisz, lepiej wyłączyć myślenie o staraniach. Ja tez wyłączyłam bo wyjazd za granice, ślub, praca no i sie udało, byłam w niezłym szoku, ale wierze ze wszystko sie dobrze ułoży ;) w pracy wszyscy sie bardzo ucieszyli i zakazali pracy w labie jakiejkolwiek, chuchają i dmuchają na mnie ;)

Lux rozumiem Cię doskonale, przeżywałam to co miesiąc. Trzymam i tak mocno kciuki ;)
Pamietam jak naszemu Kasikowi wyszedł negatyw przy becie 200 wiec rożne cuda sie zdarzają

Julia a dobrze, rośniemy ;) dzis zaczynamy 3 miesiąc ;) dzwonię dzis do gina zeby ustalić wizyty, bo idzie na urlop, a pomyslałam ze z nim usg przesune troszkę zeby juz było prenatalne, a jak pojedziemy do rodziców to moze Teściu zrobi usg, bo ma najlepszy sprzęt w mieście i G mógłby Niunia zobaczyć na czym mi bardzo zależy, moze wtedy zmieni troche podejście...

Zaglądam do Was ciagle i wyglądam dwóch II ;)

reklama
Blair no to fajnie ze wszystko si! I napewno tak do konca zostanie!!! Niema innej opcji;-)
Super ze masz tescis specjaliste;-)

No ten rok ladnie sie zaczal kreseczkami wiec mam nadzieje ze zachwile bede tu wklejane foty 2 kreseczek;-)

Lux czas na powazna rozmowe...

missiiss: mnie w mróz też trudno uwierzyć skoro mam na termometrze +11 dzisiaj :D Kochana im bliżej 40 tygodnia bedziesz tym większa motywacja będzie na remont :D Wyrobcie się :) Hihi niezły ten twój jaśko z tekstem, że go nie bolało :D

lux: kurcze, przykro mi :( Póki nie ma @ trzymam dalej kciuki, bo tak jak piszą dziewczyny cuda się zdarzają. A jak mocz być rozcieńczony, to mogło nie złapać, zwłaszcza, że czułość testu jest różna. Czemu macie taką napietą sytuację z chłopem? Coś konkretnego się dzieje czy tak ogólnie? Praca? A stres bardzo wpływa na ciało, więc może i przyspieszać i opóźniać @ :(

watpliwości: o kurczę, to macie na to wszystko tylko 3 dni? Już wiem czemu jesteś przerażona :D No ale dacie radę :D To przyjemne obowiązki ;) I też mam nadzieję, że bobas was zaskoczy ;) ;)

hana: nie smuć się kochana, może na tamtą nie wrócisz, ale na inną? ;) Będzie dobrze, bo w końcu zaskoczy i się uda :) Uśmiechnij się ;)

julia: czyli miałaś tak zwany sen przerywany :D Ja też tak czasem mam, że prześpie się, sprzatam albo gotuje i znów sie kładę :D Dzisiaj ostatnia nocka i trochę wolnego. Szybko poszło ;)

U mnie słonko za chmury się schowało i tak się zimno zrobiło, że głowa mała :/
Wyrobiłam się ze wszystkim co miałam zaplanowane i mogę ze spokojną głową na weekend do znajomych jechać :D
Jestem z siebie dumna :D A co ;)

Dzisiaj cisza i spokój z jajnikami...może tym razem i lewy i prawy poszły spać? Oby się w połowie cyklu obudziły!

Jugosława no właśnie sęk w tym, że ja nie wiem o co mu chodzi! Niby mówi, że praca, potem, że go, że nie mogę zajść w ciążę itp.

Blair
Gratki 3 miecha:-D ale czas leci nie ?:-) wszystko bedzie ok:-) slub na miesiac przed porodem o_O:-D o zaszalalas z mezem :-) fajnie :-)

Lux
No tez mielismy ostatnio taki okres z malzem :-\ obyscie sie szybko dogadali!

Jugoslawa
O +11 ladny wynik :-D u mnie w cieniu 8 bylo a na sloncu 16 :-) JA 40 tc nie dotrwam bo mnie pokroja w 38 ;-) WIEc jeszcze mniej czasu.az mnie to przeraza bo przeciez jeszcze kącik malej musze zrobic ale cos czarno to widze ze zdarze ;-) moj jasko zawsze tak gada bo to wiesz klepniecie straszak hehe
Mi sie wydaje ze twoje jojka robia cicha znienacke :-D:-D;-)

Jugoslawa a przypomnij kiedy masz wizyte? Cisza przed piekna owulacja;-)

Kurde dzis tak zastanawiam sie czy wyplate odlozyc czy zainwestowac w dom?! Troche rzeczy brakuje:/

reklama
Macie jakiś złoty środek na migrenę ?
Bo wszystko wskazuje na to ze mnie dopadla ....ból głowy masakrycZny do tego aZ mnie mdli ... no zwarjuje .. tabletki nie pomagają grrr ....

Do góry