reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Lux
A bo jak sie chlop czegos uczepi to ciezko skumac. Albo chodza naburmuszeni i nic nie mowia a czuc ze cos wisi w powietrzu... eh te chlopy!

Julcia
A co chcesz kupic ?:-)

Anula
Chyba zasnac ale domyslam sie ze zasnac bedzie ciezko :-\ ponoc masaz karku i tylu glowy ciut lagodzi... gdzies w sniadaniowej chyba trabili wiec mena zatrudnij niech pomoze.

Moje gardlo aagggrrr a brzuch mi zaraz odpadnie od tego kaszlu ... :/

reklama
Ja przed praca...padnieta jestem;/

anula88 z migrena niepomogr:/ i wspolczuje:-(

Miss a takie rzeczy wykonczeniowe;-) jakies stoliki, lampy, polki itd... sporo tego;-)

Julcia
No takich doooperelkow tez mam sporo typu firanki rolety zegar jakis do kuchni fajny karnisz i troche do lazienki.... ale lubie takie cus kupowac :-) jej jeszcze blaty do kuchni i stol do jadalni to z tych grubszych rzeczy :-)

O wlasnie przypomnialas ze firanki rolety zeww. Troche tego jest:/
Ja kuchnie to juz cala mam do wymiany:/ niewiem co mi sie w niej podobalo...:/ myslimy zeby ja tuningowac;-)

Julcia, Miss a ja wam trochę zazdroszczę kupowania tych wszystkich *******ek do domu .... ja tam lubię .... chociaż zawsze się wsciekam bo wybredny ze mnie typ ....

Lux kciuki za testowanie ,swoją drogą niezłe spóźnienie w razie czego ma twoja @ ....

Aschle jak ty się czujesz ?

Ogarnelam trochę, mlody szybko Zasnol, staruszek u sąsiadów, zapodalam sobie domowe spaa,kapiel,maseczka .... trochę relaxu nie zaszkodzi .... tylko glowa zaczyna doskwierac .... grr zaczynam się wsciekac bo ostatnio codziennie boli .... nie wiem co jest ....
W ogóle ostatnio mam duzo stresów, w pracy najgorzej się skumulowalo ....moze to na tle nerwowym ....
Dosyć mam tej mojej pracy .... wczoraj zadzwonili ze szkoły ze mlody ma gorączkę musialam przed 11 wyjsc i jechać .... dzisiaj bylam w pracy dosłownie na godzinę .... nikt za mnie nie zrobi bo nie potrafią ...po czym żeby się wygrzebac z papierow musialabym isc jutro na caly dzień i w niedziele ...no sory ale nie .... jeszcze pensje nam poucinali ....nosz kur .... dzisiaj jak wyplata mi wjechala na konto to zdeczko zawal ....

No i postanowiłam ze opuszcze was ... no ale ze ja malo stanowcza to tegi nie zrobię .... bo co ja bez was poczne ;-)?

No spa i te sprawy, wyzalilam się
... to i mogę się położyć do łóżka ;-)

Julcia
A no jest troche tego :-) fajnie tak stuningowac meble :-)

Anylcia
Ja tez lubie ale boje sie marudzenia starego :p ale mam zamiar wykorzystac do tego moj stan co by mnie nie wnerwial :p ja mam problem tego typu ze mi sie cos podoba a pozniej jak juz to kupie i wyeksponuje to szybko mi sie nudzi ;-)
Zazdroszcze kąpieli mmm ja bym w jakiejs soli do kapieli pachnacej sie wymoczyla albo czyms fajnym ;-) no ale sobie pomarzyc moge przynajmniej do lipca :-(
Zdrowka dla mlodej! Teraz jakas epidemia.... ja juz drugi tydzien sie lecze i nic choc przez chwile myslalam ze lepiej a dzis znow kiszka. Napewno glowa od stresow i nerwow boli... oj wiem co to zawal patrzac na przelew od firny... pisalam z reszta o tym jakos w listopadzie. Jjak mi ucinali dziady... no co do opuszczania to juz oddech wzielam gleboki ale przeczytalam do konca i cacy :-D

lux: może to i dobrze, że nie ma konkretnego powodu. Można przypuszczać, że po prostu nerwy czasem puszczają z byle powodów, które sie tam gdzieś zbierały i ukrywały. W takich sprawach chyba trzeba po prostu przeczekać, a po burzy zawsze jest słońce, wiec niedługo powinno być lepiej. Tulam.

missiiss: wow 16 :D Normalnie jak wiosna, taka z prawdziwego zdarzenia! Co do wyrabiania się z remontem, to zawsze możesz sukcesywnie małej donosić wyposażenie już po porodzie, jakbyście faktycznie się nie wyrobili. Sprytny jaśko :) Biedna ty z tym kaszlem i gardłem. Zdrowia kochana.

julia: wizytę mam w czwartek :) Co do wypłaty to zainwestuj w dom :D Myślę, że to dobre wyjście ;) ;) Albo część zostaw, a część wydaj, żeby w razie czego wyrzuty sumienia były mniejsze ;) Takie rzeczy cieszą oko każdego dnia :) Oby nocka szybko minęła.

anula: współczuję migreny :/ U mnie sprawdzają się: sen i chłodne okłady na czoło. Tabletki czasem na mnie działają, a czasem nie :| Oby szybko przeszła. Mam nadzieję, że po spa i relaksie czujesz się lepiej. Eh szkoda, że praca na nas taki duży wpływ :( Bez tego człowiek byłby szczęśliwszy i zdrowszy. I nie opuszczaj nas, nie ;)

Zmykam spać. Odezwę się w niedzielę wieczorem, po powrocie od znajomych.
Udanego weekendu dziewczyny ;)

reklama
Anula szlag by mnie trafił na obcięcie pensji. Współczuję migreny. Julia miłej nocki. Jugosława-ja mu powiedziałam, że ma nerwy trzymać na wodzy, bo się wyprowadze.

Do góry