reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam

Przetrwalam ale byl kryzys kolo 4 rano!!
Dopiero sie bede klasc spac bo bylsm na pobraniu krwi z corka...bidulka troche przestraszona byla i lezki jej lecialy..

Przeczytalam Was ale nirmam sily wiecej pisac;-)

LUX a ty gdzie sie podziewasz? Zawsze pierwsza a dzis cisza?

Miss do testowania jeszcze troche zostalo;-) nie nastawiam sie bo sadze ze znam scenariusz;-)
Pozniej pomysle z kolorem

Milego dnia;-) ide nyny

reklama
jazza: przyjemnego świętowania zatem, udanej zabawy :) Mam nadzieję, że kawa cie pobudzi i postawi na nogi, a ziewanie sobie pójdzie i pojawi sie dopiero po weeendzie :D

missiiss: u mnie wczoraj 10 było, normalnie tak wiosennie...ale mróz ma jeszcze wrócić na trochę, więc musimy się uzbroić w cierpliwość :) Widzę, że z remontem ruszyliście znowu. Dobrze, dobrze, bo jak się mała pojawi to nie będzie czasu na to :) Jak drzwi są już wstawione to już końcówka - tak przynajmniej mówią ;) Ale ta wykończeniówka daje w kość. A co do koloru to żółty i biel dobry pomysł, bo będzie też do szarości pasowało i do frontów czerwonych. Do czerwieni wszystkie odcienie brązu i żółci powinny pasować. Teraz są takie programy co można sobie wrzucić plan pomieszczenia i dać kolory, może to pomoże wam wybrać? Ja tak na "sucho" nie umiem kolorów wybierać, muszę widzieć :)

julia: dzielna córcia. Najpierw dentysta i borowanie, a teraz pobieranie krwi. Przyjemnego odpoczynku po nocce. W zasadzie praktycznie całą przetrwałaś, bo 4 to już końcówka zmiany ;)

lux: gdzie kochana cię wywiało? Ranek na forum bez ciebie jest jakiś inny, wracaj szybko ;)

Jugoslawa
Nie strasz mnie z tym mrozem bbbrrrr . No z remontem powoli ciulamy i wyciulac nie mozemy :p ale musimy do konca kwietnia zrobic nie ma bata... oby mala wyszla jak juz bedzie po remoncie. Gdyby moj stary nie pracowal do 17 tej to szybciej by szlo a tak to wiadomo. No ale pomalutku wszystko.:-) co do koloru to rzeczywiscie ze tez nie pomyslalam o takim programie. Chyba nawet dekoral ma takie cus... ale to moze wieczirkiem na kompa zasiade bo ja z tego lenistwa tylko na komorze :p

Lux
Po doopce cie wystrzelam zaraz ;-):p

reklama
Miss powiem Ci ze ten ślub mnie wykancza psychicznie hahah .. w piątek lecimy do polski na 3 dni i juz jestem przerażona.. bo musimy isc do księdza, salę weselna zobaczyć bo ja jej nie widziałam nigdy Haha :D,z dzejdzejem sie spotkać(moja babcia tak na dj mówi:p) P zdjęcie zrobić i złożyć wniosek o paszport bo OSioł przecież wszystko na ostatnia chwilę :p, kupić P garnitur,buty,koszule,muszkę albo krawat (P ma wielki problem z Muszka oczywiście:p), odwołać w urzędzie stanu cywilnego termin na ślub i jechać przymierzyc obrączki ..
Ale większość juz załatwiona: suknia, buty, bolerko, sala, zaproszenia, samochód , wstępnie menu, tort, ciasto domowe zamówione .

Obecnie czekam na @ do poniedziałku musi przyjść . Starania odłożone . Wolałabym zeby los nie chciał żebym akurat teraz zaszła w ciążę bo chcialabym spokojnie ten ślub i podróż poslubna przeżyć . Wiadomo jak kiedys sie uda to bede leżeć i sie nie ruszać z nerwów bo bede drzec o dzidzie.

Oczywiscie przeziebiona jestem, szyja opuchnieta i ledwo oddycham :/

Lux przykro mi :-(

Do góry