reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Anula ciesze sie ze zajrzalas do Nas;-)
I musze ci powiedzirc ze masz bardzo madrego pieska;-)

Lux &&&&& za jutro;-)

Jugoslawa za twoj piekny cykl;-)
Tak mezu wrocil z trasy;-) i mi pomogl kochany jest;-)
Wspolczuje z tym paznokciem:/
Oby szybko sie zagoil!!!!

Miss kochana brakuje mi Ciebie tu:-( dodawalas nam i Mi energi, brakuje zlotych rad....

reklama
Jugoslawa kochana mamy plany na weekend mamy, jak mowilam w niedziele wkaraczam w 30the hehe, wiec jutro swietuje z M, w sobote ze znajomymi i z M w klubie,a wniedziele z najblizza rodzina i przyszlymi tesciami- szykuje dla nich obiad, dwa torty już zamowilam, jeden na sobote, a drugi na niedziele, nie zdarze sama upiec. Dzis zroblam większość zakupow. Nie wiem tylko jak ziose rodzine mojego M czyli teściów i szwagierke, bo ich totalnie nie trawie, ale alkohol tez zakupiłam, wiec może to pomoze hehe:-D

A zapach z czekoladek powinien zniknąć kochana:tak:. Oj wspolczuje bolu paznokcia, ja jestem raptus i wszystko robi szybko i dokladnie ic zemsto urazy mniejsze bądź wieksze mam, z paznokciami tez i wiem jaki to bol:eek:

Julia dzielna masz corcie, ze tak ladnie zniosła wizyte u dentysty:tak:. Placki ziemniaczane tez uwielbiam, robie i te zwykle i takie duze z kielbasa, groszkiem, cebula i z sosem wlasnej roboty i troche inne placki z cebula i natka pietruszki:-). My na Greya dopiero gdzies za tydzień. Kochanego masz meza. To mile jak facet sam z siebie pomaga:tak:. Milej pracy kochana.:tak:

Moniusia taki optymizm mi się podoba, tak trzymaj kochana:-)

Anula ciesze się, ze zajrzałaś do nas, tulam mocno. A psiaka to masz mega madrego i sprytnego:-D

Mychynia buziaki i usciski dla synusia;-)

Missiiss wlasnei tak nagle stad zniknelas… smutno tu bez Ciebie, już nie piszesz, rzadko zagladasz, a byłaś wielka czescia tego forum:-(

Lux no kochana ja tam zaciskam kciuki za jutro;-)

Nabiegalam sie dzis jak szalona i nie mam sily reka ani noga ruszyc. uciekam spac kochane, bo zasypiam na siedzaco ;-)

Dobranoc:-)

Hej
Jazza
Ale czytam was na biezaczo tylko weny brak ;-) albo zaganianieo_O
Mlody moj chory ja juz troche lepiej teraz z nim walcze bo sama z nim w domku jestem. No i przezywam moje chrostki co wieczor ktore mnie do szalu doprowadzaja poprostu....
Dlatego zeby nie smecicsledze co dzien co u was i czekam na pozytywne wiesci :-)

Anulcia.
Tulam.... :-( przykro mi ze tak wyszlo.... bezsensu nie rozumiem czemu fasolinka sie ewakuowala...

Ide zaraz zasadzic glupi antybiotyk. Mowie wam mam juz dosc bezkonstruktywnego gnicia w domu faszerowania sie lekami tymi antybiotykami wszystkimmi bleee ale jeszcze z 10 tygodni max 11.... a mi juz tak ciezko bo plecy mi wysiadaja jak troche pochodze. Takze nie mam co tu siedziec co by nie zanudzac i nie marudzic tylko o jednym jak to mnie wszystko wkurza i doprowadza do szalu ;-) ot taki okres mam nie dokonca fajny. Ale jak sie ogarne napewno skrobne wiecej :* dla wszystkich i jestem z wami caly czas tylko cichaczem ;-)

lux: może przeziębiłam, nie wiem w zasadzie nie zmarzłam ostatnio jakoś mocno. Chociaż te ostatnie wiatry to mogły na to wpłynąć. No i ogrzać się nie mogłam...nie wiem. Zobaczymy co cykl przyniesie :) Kciuki na noc zaciskam &&&

julia: dobrze jak mężu w domku :) Miło, że się stara :)

jazza: kompletne zaciemnienie umysłu mam, bo jakoś nie skojarzyłam, że przecież pisałyśmy o tym weekendzie, że będziesz świętować 3 dni :D Wybacz kochana. Alkohol pomaga w takich zlotach rodzinnych :D Ooo dwa torty będą :D Mniam :D Szykuje się niezła imprezka. Co tu się dziwić, jest okazja, jest zabawa :D Domyślam się, że dzisiaj faktycznie padasz po pracy i po tych zakupach. Spokojnej nocki, bo musisz baterie naładować na weekend pełen wrażeń :D:D:D

missiiss: kochana mam nadzieję, że będziesz wpadać do nas częściej, bo tak jak piszą dziewczyny smutno tu bez
ciebie:( Trzymaj się kochana i nie stresuje. Już blisko i niedługo będziesz mogła więcej robić, dużo więcej ;) Zatęsknisz pewnie wtedy za błogim leniuchowaniem :) No ale taka kolej rzeczy :) Tulam mocno, żeby dobry czas i humor wrócił.

Ja powoli zbieram się do spania.
Kolorowych snów ;)
Do jutra ;)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczyny,

lux: no jak tam? :D

julia: jak nocka? Jeszcze jedna i wolne ;)

jazza: mam nadzieję, że się wyspałaś i masz mnóstwo energii na weekend :D

U mnie 7dc i w zasadzie nic ciekawego się nie dzieje. Czasem mnie podbrzusze coś tam kłuje i jest nieco "wysadzone", a tak poza tym wszystko bez zmian.
Zapowiada się piękny, słoneczny dzień :)

Udanego dnia ;)

Witajcie kochane :-)

Missiiss ciesze sie, ze zajrzalas, pisz czesciej, smedz, wyzalaj sie, po to tu jestesmy, bez Ciebie smutno tu;-). Trzymaj sie kochana i tak jak mowi Jugoslawa jeszcze zatesknisz za blogim leniuchowaniem;-). Zdowka dla synka ;-)

Jugoslawa kochana nie ma sprawy ;-). wczoraj padlam ze zmeczenia tak szybko, ze nie wiem nawet kiedy, a dzis tak mi sie wstawac nie chcialo:-D, ale spokojnie spokojnie zaraz odzyskam energie :-D. Dzis swietuje z M;-)

Lux no i jak tam?

U nas niebo sie przejasnia znaczy sie bedzie sloneczko :-). Kawe sobie zapodaje coby ziewania sie pozbyc haha.

Milego dnia :-)

reklama
Hej

Widze ze lux trzyma nas w niepewnosci ;-) lux czekamy z niecierpliwoscia!:-)

Jugoslawa
No u ciebie to juz owu niedlugo :-) wiec za ten cykl ogromne kciukasy :-D u mnie tez dzis piekne slonce za oknem ahhh i ma byc 10 stopni hyhy zobaczymy :-)

Jazza
Az tak smecic nie bede bo mnie do lochu wtracicie ;-) wiem ze na was zawsze moge liczyc :-) :tak:
Dziekujemy za zdrowko :p ja juz sie pogubilam kiedy ty te urodziny masz wiem ze przez trzy dni :-D wydaje mi sie ze w niedziele ale ja ci bede zyczyc na wsszystkie trzy dni i reszte zycia duzo szczrsscia w zyciu, spelnienia wszystkich marzen i bys nigdy nie tracila tej energii jaka w sobie masz!:-) swietujcie z m na calego :-)

Aschle
Co tam u ciebie?:-)

Julcia
Dzis ostatnia nocka?:-) ty kochana odliczanie do testowania masz :-D &&&& mocne zaciskam :-)

Watpliwosci
Jak tam przygotowania?:-) zmajstrowaliscie cos w miedzy czasie?;-)

Smerfik
Odezwij sie jak bedziesz gotowa. Czekamy na ciebie!

Anulcia
Kochana zagladaj zagladaj to i ja bede obiecac ze sie poprawie ;-) a gincos mowil na ta sytuacje dlaczego tako_O czy nie bylas jeszcze? To okruutne jest jak los z nsmi igra... najjpierw cos daje pozniej odbiera... :-(

Macie racje ze bede jeczec pozniej i prosic o ten stan blogiego lenistwa :-D ale jak to mowicie :taka kolej rzeczy;-) czekajciee czekajcie juz niedlugo i was to czeka :-) kurcze gardlo a raczej migdaly mnie znow bola... wsciec sie idzie. Pewnie od mlodego lapie.
Remont powoli u mnie do przodu. Juz drzwi wszedzie wstawione plytki do lazienki zamowione jeszcze tylko pare rzeczy i ******* do kupienia wykonczeniowych.
Macie pomysl jaki kolor scian zrobic w kuchni jak fronty mam czerwone i okap bialy? Szzary odpada bo lazienka w szarosciach a z lazienki do kuchni sie wchodzi... mam zagwozdke o_O myslalam cos o polaczeniu bieli i zywego zoltego np. Tam gdzie okap to zolty ale nie cala sciana tylko na bialym tle zolte paski... hmm pomozecie pomyslami?:-)

Milego dnia !:-)

Do góry