Jugoslawa kochana mamy plany na weekend mamy, jak mowilam w niedziele wkaraczam w 30the hehe, wiec jutro swietuje z M, w sobote ze znajomymi i z M w klubie,a wniedziele z najblizza rodzina i przyszlymi tesciami- szykuje dla nich obiad, dwa torty już zamowilam, jeden na sobote, a drugi na niedziele, nie zdarze sama upiec. Dzis zroblam większość zakupow. Nie wiem tylko jak ziose rodzine mojego M czyli teściów i szwagierke, bo ich totalnie nie trawie, ale alkohol tez zakupiłam, wiec może to pomoze hehe
A zapach z czekoladek powinien zniknąć kochana
. Oj wspolczuje bolu paznokcia, ja jestem raptus i wszystko robi szybko i dokladnie ic zemsto urazy mniejsze bądź wieksze mam, z paznokciami tez i wiem jaki to bol
Julia dzielna masz corcie, ze tak ladnie zniosła wizyte u dentysty
. Placki ziemniaczane tez uwielbiam, robie i te zwykle i takie duze z kielbasa, groszkiem, cebula i z sosem wlasnej roboty i troche inne placki z cebula i natka pietruszki:-). My na Greya dopiero gdzies za tydzień. Kochanego masz meza. To mile jak facet sam z siebie pomaga
. Milej pracy kochana.
Moniusia taki optymizm mi się podoba, tak trzymaj kochana:-)
Anula ciesze się, ze zajrzałaś do nas, tulam mocno. A psiaka to masz mega madrego i sprytnego
Mychynia buziaki i usciski dla synusia;-)
Missiiss wlasnei tak nagle stad zniknelas… smutno tu bez Ciebie, już nie piszesz, rzadko zagladasz, a byłaś wielka czescia tego forum:-(
Lux no kochana ja tam zaciskam kciuki za jutro;-)
Nabiegalam sie dzis jak szalona i nie mam sily reka ani noga ruszyc. uciekam spac kochane, bo zasypiam na siedzaco ;-)
Dobranoc:-)