reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hey ... nie moglam się powstrzymać i zajrzalam .... kwestia przyzwyczajenia ....

Lux testuj testuj .... a tesciowa dobra giganciara ..

Mychunia cudnie ze Franio rośnie ;-)

Jula kciuki za ten cykl ....

moniusia: dobrze, że M cię wspiera, to bardzo istotne przy tego typu sprawach :) Mam nadzieję, że faktycznie czekoladki będą miały ponownie zapach czekoladek ;) A pewnie, że zbadaj, to zawsze człowiekowi sie dobrze zrobi na serduchu jak widzi, że jest lepiej :) Teraz musi być tylko lepiej, prawda? :) Ciekawe kiedy mi przejdzie ten optymizm :D:D:D

julia: uwielbiam placki ziemniaczane :) Ooo pierwsze wiercenie i tak dobrze córa zniosła, super. Poleż, poleż, jeszcze trochę relaksu dasz radę złapać przed pracą. Teraz powinno być mniej tłumów w kinie, bo w weekend walentynkowy to istna obława była :)

lux: nie dziwię się, że boisz się uwierzyć. Czas pokaże co wyjdzie i nie masz już na to wpływu teraz, zrobiłaś co mogłaś :) Czekanie jest trudne ;)

mychunia: witaj kochana, miło, że wpadłaś. Franuś pewnie już okazały bobas się zrobił :D Wstawisz fotke w wolnej chwili? Tak na pozytywne myślenie :D A co do mleka to faktycznie możesz wystawić gdzies w serwisach internetowych. Trzymajcie się zdrowo.

anula: witaj :) Forum uzależnia :) Ja też poproszę kciuki za ten cykl, bo właśnie wchodzę w dni płodne :p Nie wiem czy takie wymuszone kciuki działają, ale poproszę :D:D:D Jak się czujesz? Jak pies? Polubiłam tego zwierzaka :D

Kciuk mnie boli, a w zasadzie ciało pod paznokciem :/ Wyciskając witaminę ten plastik mi wszedł pod płytkę i tak zabolało :/ Musiałam obciąć paznokieć, bo krwi trochę było. Powinni pisać na opakowaniach, że są niebezpieczne :p
Pięknie u mnie słonko zachodziło dzisiaj. Niebo było pomarańczowo czerwone a nim białe, puchate chmurki :) Bajeczny krajobraz.

Jugoslawa ja juz lepiej ....a pies rozrabia ....zeby nie bylo ze spal na fotelu to wycieraczke na niego wtargal i tam na niej lezal....kciuki trzymam oczywiście ....

Lux jutro zajrze coby tego pozytywa zobaczyć

Hej dziewczynki ja po malu bede musiala sie zbierac do pracy

Dzis M nam zrobil niespodzianke;-) i spokojnie moge w domku posiedziec a on do mamy poszedl na spanie z corka;-)

reklama
anula: sprytny ten twój zwierzak ;) Dobrze, że już lepiej. Miło, że weszłaś dzisiaj na forum :) Tulam.

lux: budujesz napięcie kochana :D Normalnie się stresuję tym twoim jutrzejszym testowankiem ;)

julia: w takim razie spokojnej nocki, by była lepsza niż wczorajsza :) Ale ten twój M dobry :) Miło jak tak facet za nas pomyśli o naszym dobrym samopoczuciu :)

Ja czuję dzisiaj jajniki. Niby delikatnie, ale czuć, że pracują...Podchodzę do tego z rezerwą, bo jak już kiedyś pisałam to często mam ból w okolicach owulacji, a jej nie ma, więc nie ma co się nastawiać, że jak w 6 dniu jajniki pracują to będzie owu.
Boli mnie ten paznokieć :/ Takie małe, a taki dyskomfort powoduje :/

Do góry