reklama
jazza
Fanka BB :)
Jugoslawa trzymam za Twoje jajniki, aby grzecznie wspolpracowaly. Kochana fajny weekend Wam sie zapowiada, dasz rade zobaczysz, my kobiety Polki silne i zwinne babeczki jestesmy :-)
Moniusia piekny wynik, bardzo sie ciesze, to teraz walka trwa dalej i zobaczysz osiagniesz swoj cel jak kazda z nas. A co do rozmow to one oczyszczaja i poprawiaja samopoczucie, bo wiesz, ze najblizsi wiedza, zawsze wespra, zrozumieja i zupelne inne relacje i atmosfera. Tez miewalam i miewam takie checi wyzalenia sie, wtedy to robie i jest lepiej, wiec glowka do gory, teraz moze byc tylko lepiej :-)
Lux trzymam kciuki :-)
Moniusia piekny wynik, bardzo sie ciesze, to teraz walka trwa dalej i zobaczysz osiagniesz swoj cel jak kazda z nas. A co do rozmow to one oczyszczaja i poprawiaja samopoczucie, bo wiesz, ze najblizsi wiedza, zawsze wespra, zrozumieja i zupelne inne relacje i atmosfera. Tez miewalam i miewam takie checi wyzalenia sie, wtedy to robie i jest lepiej, wiec glowka do gory, teraz moze byc tylko lepiej :-)
Lux trzymam kciuki :-)
Jugosława
lux: mówi się, że każda ciąża jest inna, co w sumie logiczne, bo organizm się zmienia, więc może nie musi być tak samo Jeszcze trochę i test zapodasz i będzie wszystko wiadomo
jazza: oj tak, kobiety są silne i dużo potrafią zrobić A wy macie jakieś plany na weekend najbliższy?
Ale mój TŻ jest sprytny, kupiłam na sobotę dla znajomych czekoladki, a ten je schował do szafki...w sumie dobrze, bo nie leżą na wierzchu i jak to mówią, nie kurzą się...ale wszystko byłoby dobrze gdyby nie to, że w owej szafce są też świece zapachowe. Mamy teraz czekoladki o zapachu lasu i kwiatów orientu Hmm myślicie, że zapach zniknie? Obawiam się, że muszę kupić nowe, a te sami najwyżej zjemy
jazza: oj tak, kobiety są silne i dużo potrafią zrobić A wy macie jakieś plany na weekend najbliższy?
Ale mój TŻ jest sprytny, kupiłam na sobotę dla znajomych czekoladki, a ten je schował do szafki...w sumie dobrze, bo nie leżą na wierzchu i jak to mówią, nie kurzą się...ale wszystko byłoby dobrze gdyby nie to, że w owej szafce są też świece zapachowe. Mamy teraz czekoladki o zapachu lasu i kwiatów orientu Hmm myślicie, że zapach zniknie? Obawiam się, że muszę kupić nowe, a te sami najwyżej zjemy
Jugosława
lux: ja gdybym miała teraz testować i miała nawet objawy ciąży to myślałabym, że będzie jedna krecha. Chyba z przyzwyczajenia, bo skoro nie udawało mi się do tej pory to dlaczego ma się udać teraz. Na szczęście w życiu są niespodzianki i nie mamy na to wpływu Tak więc niech to będzie niespodzianka
Jugosława, właśnie chodzi o te pytania co do dziecka poczułam się wczoraj mega dorosła, że się przed nimi otworzyłam. Myślałam, że M. będzie wkurzony, że powiedziałam jego mamie, ale podszedł do tego bardzo dojrzale :-)
Co do czekoladek wydaje mi się, że zapach zniknie :-) spokojnie :-)
Ojjj niech będą te niespodzianki Też ta jedna krecha jest dla mnie taka normalna, że hej
jazza, pewnie, że lepiej się wyżalić! i jasne, że każdej z nas się uda :-)
lux, spokojnie :-) co będzie to będzie :-)
Nooo jestem w szoku, że taki ładny wynik :-) za 2 tyg. znowu się pokuję, a co
Co do czekoladek wydaje mi się, że zapach zniknie :-) spokojnie :-)
Ojjj niech będą te niespodzianki Też ta jedna krecha jest dla mnie taka normalna, że hej
jazza, pewnie, że lepiej się wyżalić! i jasne, że każdej z nas się uda :-)
lux, spokojnie :-) co będzie to będzie :-)
Nooo jestem w szoku, że taki ładny wynik :-) za 2 tyg. znowu się pokuję, a co
Witam
Dzis spalam do 13, zrobilam placuszki ziemniaczane;-) moje najlepsze danie ktore swietej pamieci babcia robila;-)
Moniusia bardzo ladny wynik;-) oby tak dalej!
Jugoslawa okazalo sie ze pierwsze wiercenie bylo:/ ale byla bardzo dzielna!!!;-)
Ooo to super wekeend sie zapowiada
Ja juz zarezerwowalalam bilety na Greya;-)
Polozylam sie do lozka troche poleze;-)
Dzis spalam do 13, zrobilam placuszki ziemniaczane;-) moje najlepsze danie ktore swietej pamieci babcia robila;-)
Moniusia bardzo ladny wynik;-) oby tak dalej!
Jugoslawa okazalo sie ze pierwsze wiercenie bylo:/ ale byla bardzo dzielna!!!;-)
Ooo to super wekeend sie zapowiada
Ja juz zarezerwowalalam bilety na Greya;-)
Polozylam sie do lozka troche poleze;-)
reklama