reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Jugoslawa trzymam za Twoje jajniki, aby grzecznie wspolpracowaly. Kochana fajny weekend Wam sie zapowiada, dasz rade zobaczysz, my kobiety Polki silne i zwinne babeczki jestesmy :-)

Moniusia piekny wynik, bardzo sie ciesze, to teraz walka trwa dalej i zobaczysz osiagniesz swoj cel jak kazda z nas. A co do rozmow to one oczyszczaja i poprawiaja samopoczucie, bo wiesz, ze najblizsi wiedza, zawsze wespra, zrozumieja i zupelne inne relacje i atmosfera. Tez miewalam i miewam takie checi wyzalenia sie, wtedy to robie i jest lepiej, wiec glowka do gory, teraz moze byc tylko lepiej :-)

Lux trzymam kciuki :-)

lux: mówi się, że każda ciąża jest inna, co w sumie logiczne, bo organizm się zmienia, więc może nie musi być tak samo ;) Jeszcze trochę i test zapodasz i będzie wszystko wiadomo ;)

jazza:
oj tak, kobiety są silne i dużo potrafią zrobić :) A wy macie jakieś plany na weekend najbliższy?

Ale mój TŻ jest sprytny, kupiłam na sobotę dla znajomych czekoladki, a ten je schował do szafki...w sumie dobrze, bo nie leżą na wierzchu i jak to mówią, nie kurzą się...ale wszystko byłoby dobrze gdyby nie to, że w owej szafce są też świece zapachowe. Mamy teraz czekoladki o zapachu lasu i kwiatów orientu :D:D:D Hmm myślicie, że zapach zniknie? Obawiam się, że muszę kupić nowe, a te sami najwyżej zjemy ;)

lux: ja gdybym miała teraz testować i miała nawet objawy ciąży to myślałabym, że będzie jedna krecha. Chyba z przyzwyczajenia, bo skoro nie udawało mi się do tej pory to dlaczego ma się udać teraz. Na szczęście w życiu są niespodzianki i nie mamy na to wpływu :) Tak więc niech to będzie niespodzianka ;) ;) ;)

Jugosława, właśnie chodzi o te pytania co do dziecka :) poczułam się wczoraj mega dorosła, że się przed nimi otworzyłam. Myślałam, że M. będzie wkurzony, że powiedziałam jego mamie, ale podszedł do tego bardzo dojrzale :-)
Co do czekoladek wydaje mi się, że zapach zniknie :-) spokojnie :-)
Ojjj niech będą te niespodzianki ;) Też ta jedna krecha jest dla mnie taka normalna, że hej :p

jazza, pewnie, że lepiej się wyżalić! :) i jasne, że każdej z nas się uda :-)

lux, spokojnie :-) co będzie to będzie :-)

Nooo jestem w szoku, że taki ładny wynik :-) za 2 tyg. znowu się pokuję, a co ;)

Witam

Dzis spalam do 13, zrobilam placuszki ziemniaczane;-) moje najlepsze danie ktore swietej pamieci babcia robila;-)

Moniusia bardzo ladny wynik;-) oby tak dalej!

Jugoslawa okazalo sie ze pierwsze wiercenie bylo:/ ale byla bardzo dzielna!!!;-)
Ooo to super wekeend sie zapowiada:-D
Ja juz zarezerwowalalam bilety na Greya;-)

Polozylam sie do lozka troche poleze;-)

reklama
hej laseczki :tak:

mam pytanie czy nie potrzebujecie albo nie znacie kogoś kto używa mleka Nan 1 HA? Bo mam do sprzedania 4 puszki

u nas ok :-) Franuś rośnie jak na drożdżach :-D

życzę samych II kreseczek :tak:

Do góry