reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Jugoslawa może oslabienie po @ u Ciebie, w koncu tracimy wtedy mnostwo cennych mineralow i pogoda , taka zmienna jak teraz, tez się doklada, troche energii przesylam kochana;-)

Julia nich kasa za pity szybko przychodzi, ja czekam na pit z mojej bylej pracy, oni si nigdy nie spiesza, ja chciałabym już wszystko rozliczyc. Milej pracy:tak:

Lux ma ten Twój chlop apetyt, ale to dobrze, pewnie bardzo silny. Zaciskam kciuki, aby @ nie przyszla
;-)

Dobranoc:-)

Witam

Dzis mialam maly kryzys ale jakos poradzilam sobie , jeszcze 2 nocki i wolne;-)

Jazza kurde wyslalam e-deklaracje i chyba nie doszlo mi nic na poczte:/ dzis zadzwonie do urzedu skarbowego i dowiem sie co u jak...

Hej :-)

Julia to teraz sobie odespij nocke kochana i dobrze, ze niedlugo wolne:tak:, a odnosnie e-deklaracji to ja zawsze prosze tate, aby mi zawiozl do urzedu, jeszcze nie probowalam przez internet, ale pewnie wygodniej jak sie pracuje i brak czasu :tak:

Hana eh kochana, ale moze jest jeszcze nadzieja poki nie ma @

Lux no to calkiem ciekawie sie zapowiada :-D

Witam sie przy kawce. U nas pogoda okropna pada od rana, dzis prawie 2h jechalam do pracy- powod? zamkniety most, deszcz i zapowiadany na dzis pochod rolnikow w stolicy sprawi, ze wszyscy bedziemy szczesliwi podrozujac po tym miescie;-)

Milego dnia:-)

Witajcie dziewczyny,

jazza: łapię energię od ciebie, dzięki ;) Może faktycznie po @ takie osłabienie, bo w zeszłym cyklu o ile dobrze pamiętam też tak miałam właśnie zaraz po @. U mnie też pochmurno, zaraz będzue lało...a że na termomentrze zero stopni to zapowiada się ciekawie. Uhm te strajki w stolicy to dają w kość...A jak u ciebie w pracy? Poukładałaś już wszystko po swojemu? Łatwiej ci się trochę pracuje?

julia: zobacz jak to szybko dni mijają, ostatnio pisałaś o 4 nockach, teraz już 2 zostały :) Byle do przodu :) Dzisiaj kochana pośpij trochę dłużej, bo kolejna nocka może być już trudniejsza. Owocnego odpoczynku. A jak było u dentysty?

hana: szkoda, że jedna krecha :( Może za wcześnie? A który dzień cyklu dzisiaj masz? No nic, życze w razie gdyby jednak @ zawitała, żeby ten następny cykl był twoim ostanim na dłuuuugi czas :)

lux: no no robi się coraz ciekawiej :D :D :D

U mnie 6 dc, jajniki powoli budzą się do życia i nowego cyklu. Szkoda, że nie można ich wytresować, żeby jak w zegarku raz z jednego była owu, raz z drugiego :) Zobaczymy co przyniesie ten cykl. Jak na razie pełen optymizm :)
Dzisiaj czeka mnie intensywny dzień, zresztą jutro też. Wyjeżdżamy do znajomych na weekend i muszę się ze wszystkim obrobić do piątku wieczór. No ale kto jak nie ja? :) ;)

Udanego dnia :)

Hej kochane :)

hana, ehh, oby następnym razem :-)

Jugosława, Ty lubisz wyzwania, więc dasz radę :-) niech się konkretnie obudzą tym razem te Twoje jajniki :)

Proszę Pań tsh mi pięknie spadło w ciągu 2 tyg brania tabletek - z najwyższego wyniku, który brałam przed hormonami - 4,42 do 2,60 :-)

Tak w ogóle to wypłakałam się wczoraj teściówce, powiedziałam o staraniach i o leczeniu co mnie czeka, mamie też powiedziałam.. jakoś tak doła złapałam, zaczęłam płakać w pracy i musiałam się wygadać.. poza tym chciałam powiedzieć najbliższym, żeby wiedzieli, że chcemy mieć dziecko, a nie, że olewamy sprawę póki co. Tak jakoś dziwnie się po tych rozmowach czułam, jak jakaś inna, ale dzisiaj już lepiej o wiele mi :)

Ostatnia edycja:
reklama
moniusia: bardzo ładny spadek tsh. No i sukces, bo leki działają. Pięknie, oby tak dalej. A co do rozmów z rodziną i bliskimi to czasem człowiek tego potrzebuje. Wsparcia takiego, nawet jeśli nie będzie ono widoczne to można dzięki temu uniknąć wielu nieprzyjemnych rozmów w stylu "to kiedy u was się pojawi dziecko", czy "teraz kolej na was". Trzymaj się i dalej walczymy :)

Do góry