Blair super wiesci kochana, gratuluje serduszka, to piekne przezycie jest:-)
Jugoslawa tak watek 2015 to produkcja postow ogromna, a ja tez wole nase kameralne grono, bo się zżyłam z Wami, chociaż wariatka ze mnie hehe
, ale tak jestem szalona wariatka i lubie to w sobie, a przyznam się szerze, ze tutaj uwielbiam pisac, a tam mnie nie ciagnie to po pierwsze, bo za duzo ludzi i po drugie bo wiem, ze nie będę miala czasu, aby ogarniac takiej liczby postow, a tu mi dobrze, a tam się nie odnajde i w koncu przestane pisac z racji braku czasu na taka produkcje
Julia ale super te wyprzedaze, a jaka oszczędność, ale rozumie, ze to dotyczy tylko pracownikow? Ja bym sobie skorzystala z takiej wyprzedazy. A co do nowego watku to jestem za. A meble ogrodowe piekne
Lux ja nie uwazam, ze tworzenie nowego watku dla nas to zaśmiecanie forum, ja wole kameralne towarzystwo, bo ltaiwje się zżyć, ale to moje zdanie
Jugoslawa niech szybko ucieka ta wredota od Ciebie:-)
Moniusia musisz Wierzyc, ze będzie dobrze, bo jeśli nie Ty to kto będzie wierzyl? Ile razy ja miałam załamki, ale mam zamiar walczyc o swoje dziecko, pare lat temu jak bylam w ciazy i zobaczyłam bijace serduszko to poczulam, ze jestem w stanie zrobic dla tej kruszynki wszystko.. nie udalo się, ale dalej wiem, ze jestem w stanie zrobic wszystko. Zwątpienie jest, pod gorke ciagle, ale pamiętaj kto nie ryzykuje ten nie ma, moim mottem życiowym sa slowa Gandhiego "Whatever you do in life will be insignificant but it's very important that you do it"-„Cokolwiek robisz w zyiu kiedys nie będzie mialo znaczenia, ale wazne jest abys to robil”, czyli mimo wszystko trzeba starac się i walczyc o swoje i robic wszystko by to osiągnąć nawet jeśli droga jest wyboista, ale na koncu tej drogi zawsze czeka jakas nagroda, która osiągniesz tylko dzieki swoim dzialaniom
Padam na ryjek, mialam zalatany dzien. Wiatr zimny u nas az nieprzyjemnie na dworzu. Powoli szykuje sie do swoich urodzin, jeszcze kilka dni i 30tka wybija, ale nie czuje swojego wieku;-).
Dobranoc :-)