reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Blair
Gratki :-)

Julcia
Ale czadowe te wyprzedaze :-) ty w hm pracujesz tak? Hmmm chyba bede tam pracy szukala haha :p;-) fajnie ze takie cos robia !

Jugoslawa
Fajne pomysly :-) jak cos wykombinujecie to linka tu wrzuccie co bym wiedziala gdzie was szukac ;-) tym razem sie nie dacie w tym roku ! Ja to wiem . Kazda bedzie zafasolkowana !:-)
Tylko nie lam na nikim tych recznikow :-D;-) moj jasko sie kiedys zdziwil jak mu takie sztywne rzeczy przynioslam mine mial smieszna bo malo sie nie rozplakal bo jak on teraz to zalozy :-D

Lux
U nas na czerwcu to samo... glw pada a wszystko na zamknietym a wiadomo nie kazdy ma dostep.

Miss no niestety magazyn jest tyko jeden w Polsce i kawalek od Ciebie...
A no tak na wyprzedazy kupuje kurtki, spodnie, bluzki, obuwie w szczegolnosci dla Meli, no chyba ze niema nic ciekawego juz to potem do mnie i do M

Jugoslawa mi sie marzy juz wiosna i wieszanie prania na dworze:)

a my w tym roku z M mamy plan na ogrod a tu nasza koncepcja i co powstanie , jest wygodne bo siedzialam na tym:)
Kanapa-z-palet-2.jpg

Załączniki

• Kanapa-z-palet-2.jpg
    Kanapa-z-palet-2.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 40
Dziękujemy za miłe słowa :) Teraz mogę Wam więcej napisać bo dotarłam do domu [a miałam niecałe 200km do przejechania]
Usg robione przez brzuch, żeby nie promieniować niepotrzebnie dziecka, Niunio mniejszy o 5 dni w stosunku do OM ale to normalne, lekarz powiedział że wszystko wygląda super, widziałam bijące serduszko- mega!!! jak powiedziałam gdzie pracuję to powiedział ze absolutny zakaz! no i napisał mi zaświadczenie [nie potrzebuję l4] że nie mogę pracować z odczynnikami chemicznymi i że muszą mi stanowisko pracy zmienić, więc pewnie skończy się tym że poprzyjeżdżam posiedzieć na kompie a później już będę zwolniona z przyjeżdżania. Kolejna wizyta za miesiąc. Pan Tata szczęśliwy, przytulał się do brzucha i mówił ze to na pewno chłopak :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1424117797.489553.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1424117797.489553.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1424117797.489553.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 35
lux: spokojnej nocki :) Mam nadzieję, że dzieciaki będą grzeczne :)

missiiss: hihih domyślam się jaką mógł mieć synuś minkę na widok sztywnego prania :D

julia: ekstra pomysł z mebelkami do ogrodu. To są palety, prawda? Widziałam takie coś i też mi się strasznie podoba pomysł. Tylko trzeba mieć gdzie postawić, a ja nie mam :( Widziałam nawet stoły z palet zrobione :) Ja za praniem suszonym na zewnątrz też tęsknię.

U mnie kranik z @ powoli się zakręca....ufff bo mam dosyć :)
Coś kicham dzisiaj, pewnie od tego kurzu co się z dworu niesie z budowy :/ Za oknem mi coś budują.

Spokojnej nocy dziewczyny :)

Lux milych snow;-)

Blair piekny dzidzius;-)
No to fajnie ze wszystko gitara;-)

Jugoslawa no palety i niedrogi koszt ;-) no ja mam duzy ogrod i bede miala na czym wypoczywac latem;-)
M brat ma firme produkuje meble wiec pianke material bede miaka;-) wiec koszty hurtowe;-)
Niech szybko idzie sobie wredota a kysz!!!

Milych snow kochane!! Ja obejrze serial i tez lece nyny

reklama
blair: gratki jeszcze raz. Cudne foto. Pewnie to piękne móc usłyszeć serduszko swojej fasolki :) To dopiero początek przytulania do brzuszka :D

julia: o to masz idealne warunki do tego, żeby mieć takie mebelki :) Super sprawa. A jaka satysfakcja :)

Do góry