reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

julia: ooo kurczę kuszące te wyprzedaże u ciebie :) Faktycznie mocno opłacalne. Zawsze możesz L4 wziąć od razu po wyprzedaży :D:D:D hyhyhyhy Co do zmiany nazwy czy też utworzenia nowego wątku to jestem za. Boję się, że niedługo się tu strasznie wyludni :( Lubię pastę jajeczną :) Jeszcze ze świeżutką bułeczką...mhmmm mniam :D

reklama
Jugoslawa no wlasnie jak juz to l4 wezme po...moze jakos bym dala rade...ale niema co gdybac;-) bedzie co bedzie;-)
No wlasnie strasznie kuszace to!!!;-) raz do roku to organizuja wiec trzeba skorzystac;-)
W wolnej chwili utworze nowy watek a czekam na propozycje;-)
Bulka stara;-) ale ja ladnie na gazem potrzymalam i krucha sie zrobila hehe;-)

julia: pomysłowe z tą bułką :D Ja ubolewam nad tym, że mam teraz kuchnię elektryczną :/ Jak miałam gazową to ładnie mogłam różne rzeczy opiekać nad gazem...o cebulę do rosołu. A na elektrycznej już nie to samo. A co do tytułu wątku to może coś takiego:
- staraczki 2015 z ubiegłego roku
- staraczki z ubiegłego roku w 2015
- staraczki 2015 kolejne starcie
- staraczki w 2015 z ubiegłego roku
- staramy się w 2015
Nie wiem co jeszcze, żeby było powiązanie :)

Dużo dziewczyn z wątku 2015 pisze na kakao. Bo tam mają forum zamknięte. Ale ja zostałam na forum, choć piszą i wołają mnie tam na kakao. I już teraz tam takiej produkcji nie ma. A szkoda :-/

Uważam, że bez sensu jest zakładać kolejny wątek o 2015. To będzie zaśmiecanie forum. Są już staraczki 2015 i staraczki styczeń 2015. My Was chętnie do nas przyjmiemy na 2015 :)

lux: czy ja wiem czy zaśmiecanie forum. Jednak wątek będzie związany ze staraniami z 2014 więc to nie będzie to samo co już jest. Możemy też nie tworzyć nowego tylko zostać na tym :) Albo przenieść się po prostu do tego co już jest "staraczki 2015" i tyle.

Zapomniałam wnieść prania z dworu i mi zamarzło :|
Mam teraz twarde jak kamień ręczniki :D

Ja też lubię jak jest co czytać na forum :)

reklama
Do góry