reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Jazza
Spoko :-D:-D:-D hpv to jest chyba bo musze wyniki zrobic za okolo miecha. W sumie czytalam ze nie grozne te co powoduja te chrostki i dla mnie i dla dziecka, a inne moga powodowac raka szyjki mscicy i filutka :O bylam przerazona ale juz mi lepiej. Nie gniewam sie oczywiscie hehe ;-)

Jugoslawa
Nooo ja tez chce juz wiosne! Spiewajace ptaszki zielona trawka sloneczko ahhh!

reklama
Jazza to tez swietne mialas walentyny;-)

Miss no wlasnie sie zastanawialam co ta nasz Jazza napisala haha;-)
Koniecznie sie odezwij;-)

Moniusia super ze zareczyny sie udaly chcialabym to widzidc;-)

Jazza dlaczego tak sadzisz?;-) jest nas coraz mniej wiec niejestesmy w stanie pisac tyle....
No fakt pare osobek nam stad ucieklo...:/

Ja juz po pracy mega glodna:/
Jutro dopiero na nocke ide do pracy;-) 4 nocki i wolne;-)

A i wiecie wolalabym niezajsc teraz w ciaze bo za miesiac jest coroczna wyprzedaz w firmie i bardzo mi zalezy na niej byc, kurtki kupuje po pare zlotych nowe!!!;-)

missiiss: oj tak! Ptaszki, zielona trawka to jest to :) Jeszcze trochę musimy poczekać :)

jazza: nawet sobie nie chce wyobrażać tych korków i tłoku w komunikacji :| Mam nadzieję, że oddadzą szybciej ten most i ruch wróci do normy :)

lux: zimno okropnie :/ Niby słonko, ale jeszcze ten mroźny wiatr :/ Mało głowy nie urwie. Heh to faktycznie wolnego nie masz. Myślalam, że coś odpoczniesz trochę, no ale z drugiej strony wiem, że tęsknisz za dzieciaczkami, więc może to i dobrze, że nie masz od nich 2 tygodni wolnego :)

julia: zjedz coś :) Trochę wolnego masz zanim jutro na nockę. Dobra perspektywa z tym wolnym po 4 nockach :) Hahahaha nie mów, że nie chcesz bo zajdziesz :D Ponoć to tak własnie działa :D

Co do tego, że wątek podupada to też zauważyłam :(
Większy ruch jest na staraczkach 2015. Czasem podczytuję, ale nie piszę. Tam dużo postów dziennie się pojawia, więc ciężko mi to ogarnąć :) U nas tak kameralnie :) Może musimy czymś zachęcić babeczki?
Nie wiem, zróbmy kampanię reklamową :D

Ostatnia edycja:
Jugoslawa tez wiosny niemoge sie doczekac;-)
Juz zjadlam paste jajeczna z buleczka;-)
Niemoge byc w ciazy bo jak pojde na l4 to niebede mogla isc na wyprzedaz a tam za 250zl mam ciuchow wartosci 2000zl a czasem wiecej wiec kurde nieprzegapie tej okazji!!! Niemoge!!!;-)
A jutro dowiem sie czy doszlo do owulacji, cos czuje ze raczej nic z tego bo zadnego bolu w podbrzuszu niemialam...:/
Tak watek 2015 jest masakra;-) produkcja straszna;-) niejestem w stanie byc tam na bierzaco;-)

Jugoslawa musialabysmy zmienic nazwe lub utworzyc nowy watek, bo kazdy jak szuka watku patrzy na rok;-) i wszyscy ida na 2015, wiec co zakladamy?;-)

reklama
Do góry