reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dzień dobry w poniedziałek,

jazza: ale niespodzianka fajna :D:D:D Super :) Kochana, każdy zasługuje na miłość drugiego człowieka, kłopot polega na tym, żeby znaleźć tą odpowiednią osobę :)

julia: udanego dnia, oby szybko zleciał :)

lux: jak tam, pracujesz dzisiaj czy masz wolne z racji ferii?

hana: jak tam dzieciaczki? Lepiej trochę?

smerfik: trzymaj się kochana w tym szpitalu. Tulam.

moniusia: gdzie jesteś? Czekamy na ciebie i na relację z oświadczyn :D:D:D

missiiss: jak zatoki?

U mnie 3 dc, więc widzę światełko w tunelu i koniec @ już niebawem. Pogoda niestety niezbyt przyjazna, bo znowu szaro, buro i ponuro.

Udanego dnia dziewczyny :)

reklama
Witam sie z rana :-)

Dziekuje dziewczyny :*

Jugoslawa a u nas wczoraj bylo ponuro, szaro, a dzis slonce swieci od rana i zapowiada sie piekny dzien, chcociaz poranek z przymrozkiem. I bardzo dobrze, ze @ sie konczy i niech idzie i nie wraca przez dluzszy czas :-)

Pije kawke i ruszam do pracy. Dojechac dzis do Warszawy to masakra jakas, zwalszcza z mojej strony, korki ze masakra wszystko stoi, a wystarczylo tylko, ze jeden most zamkneli, ciekawe ile to bedzie trwac:confused2:

Milego dnia kochane :-)

Dzień dobry :***

smerfik,
baardzo mi przykro.. 3maj się .. ehh życie niesprawiedliwe..

jazza, wooow jakie super walentynki! Kurde też zawsze chciałam się tam wybrać :) Oj na pewno sobie zasłużyłaś, na pewno :pP

Jugosława, o przylazła? No i niech teraz pójdzie w las ;*

Nie było mnie, bo wczoraj też ogarniałam chatkę, bo przyjeżdżała moja malutka chrześnica i pojechałam do miasta też coś jej kupić i tak jakos zeszło, a wieczorem biegaliśmy z M ;))
Oświadczyny super, wyszło wszystko pięknie, emocje nie z tej ziemii. Tańczyli sobie w sercu ze świec, no cudo :)

jazza: smacznej kawki zatem :) Dojazd do warszawy czy gdziekolwiek gdzie się dojeżdżało tym spalonym mostem to masakra jakaś :/ W telewizji mówili, że minimum 2 tygodnie ma trwać przywrócenie ruchu :/ Miejmy nadzieję, że się wyrobią.

moniusia: no wreszcie :D oooo to musiało pięknie wyglądać, jak w bajce :) pozostaje nam życzyć wszystkiego dobrego, oby tak dalej było między nimi :) A @ przyszła i to po 26 dniach :| Cykl mi się skrócił :| A ty jak się czujesz?

hana: to dobrze, że poprawa jest. Jeszcze trochę i wyzdrowieją zupełnie :) No ja do mierzenia temperatury podchodziłam przez kilka cykli i mi się nie udało :/ Albo się zapominałam i wstawałam, albo mierzyłam raz...Życzę ci wytrwałości przy tym :) Ja pewnie jeszcze kiedyś spróbuję, ale nie wiem kiedy :)

Jazza
To nie HIV ty wariatko :p hiva nie mam bo badalam w ciazy hahaha ;-):p

Smerfik
Jestesmy z toba.... tulam mocno...

Jugoslawa
Dzieki dogorywam... :*

Tak na szybko poczytalam i musialam napisac jazzie ;-) uciekam sie inhalowac moze uda mi sie wieczorkiem ponadrabiac bo dzis wiecznie cos... wiec uuciekam buzki wszystkim!

Jugosława, no było przepięknie takie zaręczyny to tylko w filmach widziałam :) będzie, będzie, bo oni takie dobre d*py, że hej ;) Eh masakra, ale w sumie dobrze, że nie aż tak bardzo się skrócił.

Ano w nocy miałam jakieś rewolucje żołądkowe, latałam do ubikacji, a teraz boli szyja, nie mogę podnieść ani skręcić w prawo głową tak mnie przewiało wczoraj podczas tych biegów :p zawsze wiedziałam, że sport to nie zdrowie :p
Coś mnie odpycha przed tel. do gina.. jutro zadzwonię, jeszcze walnę rano testa, bo dziś przyjdą, a co ;p

missiiss: w końcu przejdzie...eh niech już wiosna przyjdzie :) Udanego dnia :)

moniusia: mnie też ostatnio trochę zawiało i miałam problem ze skrętem :/ Dobrze jest ogrzewać jakimś szalem, chustą...hihi fajnie to opisałaś ze zrobieniem testu :D:D:D A co przetestować test trzeba :D

reklama
Hana ogrom zdrowka dla dzieci, aby szybko wracaly do zdrowia:tak:

Jugoslawa kochana ten jeden zamkniety most w Wawie powoduje taki paraliz miasta, ze nawet Monako zajeloby je w jednej chwili, mam nadzieje, ze otworza szybciej, bo jednak utrudnienie ogromne w ruchu, a i tlok w komunikacji miejskiej, ze hej;-)

Moniusia te zareczyny to jak z filmu, przepiekne:-)a odnosnie Kazimierza dolnego to ja dosc czesto tam jezdze od dziecinstwa, uwielbiam to miejsce zwlaszcza wtedy kiedy jest wolne od turystow, uwielbiam tamtejsza piekarnie gdzie maja pyszne wypieki jak cebularze, rurki z kremem, kulebiaki z kapusta i koguty i krowki i mnostwo innych :)

Missiiss kochana az prawie oplulam monitor z tym hiv, bo wczoraj jak pisalam posta w wordzie (bo ja mam skleroze i aby wszystkim odpisac to pisze w wordzie, ktory edytuje mi wszystko) to pisalam to hbv (chyba dobrze napisalam, bo ja nie wiem nawet co to jest) i wredny word mi musial po swojemu wyedytowac i nie zauwazylam tego bledu, no wybacz kochana, ale pokonala mnie elektronika:szok::sorry:

Ostatnia edycja:
Do góry