reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

hana: poczekaj jeszcze z denerwowaniem się. Jak się pojawi @ to wtedy :) Mam nadzieję, że ci @ psikusa zrobi i wcale nie przyjdzie :)

julia: głowa to i mnie bolała dzisiaj...przeszło dopiero po prochu :/ Małymi krokami wrócisz do równowagi i dojdziesz do siebie. A bólu sutków współczuję. Mnie kiedyś TŻ ugryzł w sutka...o mamo! Potem mu się zakazałam zbliżać do moich piersi :) No ale nie na długo :D Hihihi

lux: może go coś tam w pracy i faktycznie denerwuje. Mam nadzieję, że szybko się kłopoty rozwiążą i nie będzie już nerwowy :)

aschlee: to faktycznie może powinnaś zbadać prolaktynę. No chyba, że to skutek uboczny leków. Niej wiem czy coś zażywasz, ale to też może być powód. Badanie zawsze można zrobić :)

Ufff koniec robienia kopytek. Chcieliśmy więcej zrobić, żeby trochę zamrozić, więc trochę przy tym było roboty.

reklama
Aschlee a moze tak jak mowi Jugoslawa ze od lekow ktore przyjmujesz? No chyba ze wczesniej tez mialas taki problem?

Kurde mala mi cos na zeby narzeka:-( ale ma czerwone dziaslo wiec musze ja do dentysty umowic i siebie tez by sie przydalo....

Jugoslawa mniam mniam kopytka;-)

Z M zgoda;-) godzenie bylo najlepsze;-)
Dzis spie sama w domku bo ja na rano M na rano i idzie do tesciow spac z corka...:/ ehhh rzeczywistosc

julia: ostatnio coś zęby dają o sobie znać, bo z kim nie rozmawiam to albo go właśnie boli ząb, albo dziąsło, albo jest w trakcie leczenia :) Wiem, że to raczej nie jest możliwe, żeby to były powiązane przypadki, ale to ciekawy zbieg okoliczności :) Czas płynie szybko, więc ani się obejrzysz wrócisz z pracy i rodzinkę zobaczysz :) Nie smuć się tylko :) Zawsze to można jakiś serial podgonić, albo film obejrzeć :)

Jugosława-no on się martwi, bo teraz była mega wysoka wypłata. A w marcu będzie niższa, bo mało godzin będzie mieć. Ale zapomniał, że ja pracuje i niepotrzebnie się martwi.

Jugosława-też w maju idziemy na komunię a Tomek jest chrzestnym. I wydatek, bo w kopertę trzeba włożyć, kupić ubrania specjalnie odświętne itp.

Jugoslawa ja korzystam z okazji i ide spac;-) bo o 4 pobudka:/
M peenie z corcia juz spia a ja juz wykapana leze w lozeczku;-)

Lux widzisz u mnie M tez sie czasami martwi bo tez ile zrobi tyle ma zaplavone, tylko bezpodstawnie sie martwi bo pieniadze mamy. Ale wiesz musismy szukac pozytywow i cieszyc sie ze nasi ukochani martwia sie o przyszlosc...;-)

lux: nam kiedyś wyszło 5 wesel praktycznie tydzień po tygodniu :D Musieliśmy zrezygnować z kilku, bo to zbyt duże obciążenie finansowe było :/ Koperta, dojazd, fryzjer...wychodziła niezła sumka.

julia: dobrej nocy :)

Dobrze, że jutro 3dc, bo mam już dosyć @.
Niech sobie idzie nie wraca przez jakiś czas...

Spokojnej nocy dziewczyny.

Hej kochane :-)

Moniusia ciesze się, ze pogodziliście się z mezem, to najważniejsze kochana;-)

Jugoslawa wspolczuje tej wrednej @ kochana, ale oby nieldugo poszla sobie na kilka miesięcy i długo nie wracala, tego Ci zycze z całego serca kochana:tak:

Smerfik tak mi przykro kochana… przytulam… wiem co przezywasz teraz…brak mi slow w tej sytuacji

Lux ja tez uwielbiam bigos, a najbardziej ten wigilijny z grzybami na oleju lnianym mniami:-D

Julia ciesze się, ze walentynki się udaly i randka z mezem, doczytałam, ze znow scina z mezem, kochana porozmawiajcie, bo czasem jest jakis drobiazg, ktor wszystko psuje, może ostatnie wydarzenia sa tego przyczyna, kiedys cierpimy wewnętrznie z jakiegos powodu odbija się to na najbliższych nam osobach…a co do meczenia piersi to i mój M potrafi czasem mi tak wymęczyć sutki (zwłaszcza jak je przygryza), ze potem pekaja i bola przy jakimkolwiek dotyku i pieka i czuje dyskomfort:tak:

Missiiss kochana ciesze się, ze zajrzałaś, trzymaj sie, zdrowka mnóstwo i mam nadzieje, ze te wyniki nie wskaza tego HIV, mnóstwo uścisków sle, najważniejsze, ze malenka pieknie rosnie;-)

Hana zdrowka dla dzieciaczkow:tak:

Blair będę trzyma kciuki za jutrzejsza wizyte u lekarza:tak:

Aschlee kochana swietnie, ze się odstresowalas i odpoczęłaś chociaż troszke, to bardzo dobrze robi na lepsze samopoczucie:tak:

Lux z tym martwieniem się o kase to ma każdy facet, bo to ich meska duma sprawia, ze chca zapewnic byt swojej rodzinie, stad to zamartwianie, mój ma tak samo;-)

Jestem już kochane, a raczej dopiero. Moja niespodzianka na walnetynki był wyjazd do kazimierza dolnego na walentynki, wczoraj rano wstajemy, miziu miziu, buzi buzi i M mowi, ze jedziemy haha i pojechaliśmy:-D, weekend tylko we dwoje, kolacja była, spacery i duzo wiadomo czego hahaha. Micha mi się cieszy, ze loo matko. Takiego prezentu potrzebowalam. I musze pwoeidziec, ze po tych wszystkich przejsciach udalo mi sie znalezc M- milosc mojego zycia:-D. Czasem sobie mysle czym ja sobie na to zasluzylam.

Dobranoc:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry