reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

No wlasnie bzdury:/ wiem ze ja duzo zaczepiam:-( od pogrzebu babci jestem taka nieznosna:-(

Hanasmietana zdrowka dla dzieci!!!

Blair to mega zaciskam kciuki&&&&&
I ciekawe czy sie sprawdzi ja jak mialam mdlosci od rana do wieczora to mialam synka , ciekawe jak u Ciebie to bedzie!;-)

Jugoslawa ja ja niemam owulavji to cykl mialam ponad 40dc;/
No to teraz porzadnie bedziecie dzialac;-)

Mnie glowa boli:-( jak wstalam i caly czas trzymie

Aschlee no cos nerwowo u Nas a tak pieknie bylo, musze po powrocie meza sie poprawic!
Trzymaj sie kochana:*
Na kiedy masz termin @?

reklama
Julcia 25 mam termin @ troche zaczynam sie obawiac ze problem z prolaktyna mam...chyba trzeba bedzie to sprawdzic

aschlee: no to dobrze. Czyli pomogło odstresowanie :) A co do prolaktyny to jak czujesz, że coś może być na rzeczy to koniecznie sprawdź. A skąd te przypuszczenia?

julia: to zrozumiałe, że ciężkie i przykre przeżycia wpływają na nasze zachowanie. Mąż zrozumie i znowu będzie między wami pięknie. A za jakiś czas i tobie będzie lepiej. No mam w planach działać ostro :) Na razie sie denerwuje, że nie trafimy z zastrzykiem w odpowiedni dzień. No ale zawsze coś więc staram się wyluzować :)

lux: dobrze, że się chłop uspokoił. Może oni też mają jakieś cięższe dni jak my :)

Jugoslawa no mam nadzieje, troszke ogarnelam w domu i sie w koncu ubralam ale glowa mi peka!!!!! Masakra:-(
Niemartw sie lekarz bedzie wiedzial kiedy podac najlepiej miec obserwacje cyklu

A M wczoraj mi tak wymeczyl piersi ze dzis mnie sutki pieka:/ wrrr jak nie urok to sracz...a:/

Hanasmietana glowa do gory:*:*

Jugoslawa bo mam sporo jeszcze do terminu @ a bardzo bola mnie (.)(.) W zasadzie jak sciagam stanik to nie moge podniesc rak do gory.Dlatego tak sobie mysle ze to prolaktyna

reklama
Do góry