reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hej

Jestem czytam ale choroba mnie wziela i krtan z zatokami zawalona... mam takie globulki zapisane ze wygladaja jak kulki na mole... chyba z procy bede je sobie ladowac... a moje chrostki... gin kazal zrobic wyniki na hpv... wiec meza mam ochote zabic. Ide wyniki zrobic 2 tyg. Po globulkach bo wczesniej sie nie da. Ale probuje na nie domowych sposobow moze znikna zobaczymy. Na szczescie kilka ich jest i malenkich.
Mala wazyla w czwartek 800g.

Smerfiku
Kochana :-( powiedz mi robilas wyniki na zespol antyfosfolipidowy ? On jest rowniez odpowiedzialny za poronienia nawykowe, obumarcia plodu bo na naczyniach do dzidziusia robia sie skrzepiki i dzidziowi krew nie dokonca do chodzi. Ja to tak na chlopski rozum pisze... jezeli nie robilas to sprawdz mysza bo wtedy heparyna drobnoczasteczkowa zalatwia sprawe. Choc wiem ze moze byc wiele powodow...
Bardzo mi przykro smerfiku :-( trzymaj sie i pomysl o tych badaniach.(*) dla anioleczka...

Ide sie kurowac. Dojde do siebie zaby i napewno napisze. Narazie podczytuje na bierzaco:-)
Buziaczki i milego dnia

Miss ty to tyle przejdziesz ze koniec:/
Trzymaj sie i mam nadzieje ze bedzie lepiej , zdrowka!!!! Czekamy;-)

Anula a co tam u Ciebie kochana?

Mezu w koncu sam pojechal na basen, znow scina byla...co sie dzieje??!!:/:/

Witajcie:( Ja mam złe wieści , u mnie beta spadła na 120 wczoraj , dzisiaj juz jest 77 , w poniedzialek jade do szpitala... Niestety musze sie pożegnac z moją fasolinka....3 poronienie :(

przykro mi :(
Julia wyrazy współczucia z powodu śmierci babci
Miss zdrowiej kochana
Ja znowu mam mało czasu na forum bo córka ma zapalenie płuc a syn zapalenie tchawicy i krtani, dzis juz moze troche lepiej bedzie

Julia a jakoś leci... mdłości mnie męczą od rana do nocy, ciągle.. trochę coca cola pomaga, ale staram się jej nie pić, najwyżej 2-3 łyki, jem niewiele i podobno schudłam [tak stwierdziła współlokatorka, po 2 tyg niewidzenia]. Ale nie narzekam, najważniejszy jest Niunio. Jutro mam lekarza i powoli zaczynam świrować...

Hej dziewczyny,

smerfik: bardzo ci współczuję :( Trzymaj się jakoś kochana. Tulam.

lux: co do bigosu to ja lubię taki który długo stoi w słoiku czy leży w zamrażarce, bo on wtedy smaku nabiera. Mniam :)

julia: to się cieszę, że walentynki się udały :) Daaawno na kręglach nie byłam. Co do nerwowej atmosfery to u mnie też ostatnio iskry lecą :) Ale ja zrzucam to na to, że mam @ i jestem poddenerwowana. No i pogoda i ciśnienie kiepskie. Może coś w tym jest :) Co do waletynek to nie robiłam nic specjalnego, bo mi się @ rozkręcała więc romansowałam z nospą i termoforem :)

missiiss: o kurczę i ciebie teraz przeziębienie dopadło :( No nic kuruj się kuruj. Może hpv nie wyjdzie...OOo malutka rośnie jak na drożdżach :) Zdrowiej i trzymaj sie dzielnie.

hana: o kurczę :( Zdrówka dla córci i synka. Trzymaj się.

blair: współczuję mdłości :/ &&&&& za lekarza i zobaczysz, wszystko będzie dobrze. A migdałów próbowałaś na mdłości? Ponoć też pomaga jak się zje na czczo troche sucharków. W sumie sporo tych sposobów jest, może coś znajdziesz co ci pomoże. Trzymaj się.

anula: puk puk co u ciebie? Dawno cię jakoś nie było.

moniusia: jak tam oświadczyny? Dawaj relację :D

jazza: jak tam niespodzianki twojego M? Pewnie poszaleliście trochę? :D:D:D Skoro @ już się skończyła, więc była dodatkowa okazja :D

aschlee: a u ciebie co tam? Ostatnio jak pisałaś to sie miałas zamiar odstresowac. Udało się?

U mnie 2 dc, więc jak się domyślacie kolejny dzień z nospą i termoforem. Dzisiaj dużo lepiej pod względem bólu, ale gorzej pod względem obfitości :| No na szczęście @ się kiedyś kończą. Zauważyłam, że cykl mi się skraca :/ Zwykle miałam 28 dni, ostatni miał 27, a ten co teraz skończyłam 26 dni :/ Nie wiem czy to dobrze. Może przez te pęcherzyki co nie pękają. Będę musiała pogadać o tym z ginem. No i musze się wbić na wcześniejszy termin, bo zakładałam cykl 28 dniowy i zapisałam się na 11 dzień, a skoro się skrócił to byłabym 13 dnia. A to może być za późno na podanie zastrzyku.

Udanego dnia dziewczyny.

reklama
Czesc kobietki

Julia przykro mi ze sie poklociliscie.jakis nerwowy czas ostatnio :(

Miss dobrze ze sie odezwalas bo sie martwilam

Jugoslawa dziekuje ze pytasz kochana.Tak udalo sie odstresowac.Bardzo milo spedzony wieczor byl :tak: w piatek mialam wolne troszke psychicznie odpoczelam.

Sciskam wszystkie mocno

Do góry