reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

julia, już jest babci dobrze.. tulam... :* apropo właśnie dziś mi się śniło, że moja umierała.. straszne..

Jugosława, taaa raz dwa się pogodziliśmy. Nie jestem przyzwyczajona do takich jego nerwów, bo on jest dla mnie za dobry i może dlatego, a ja jestem jeszcze gorsza, a jego się czepiam :zawstydzona/y:

Ok kochane, ja ogarniam chatkę, bo gotujemy ( bo później imprezka) na te walentynko-oświadczyny u mnie, a później to mam przywieźć, żeby ona tego wcześniej nie widziała. O 11 ma być szwagier i ruszamy na zakupy i zrobić próbę.. ;) Odezwę się już pewnie jutro. Buziaki kochane :***

reklama
Sa walentynki a ja narazie mam takie kurw ..lca ze koniec:/
Moja mama mnie w ch...ja zrobils i teraz jej nie na reke by z corka zostala fuck, do tego wyzywam sie na M, i on powiedzial ze juz ochoty niema ze mna wyjsc....
Zajebi....cie!!!!!

moniusia: no to dobrze, że się dogadaliście :) Nerwy, kłótnie i sprzeczki to normalna sprawa. Grunt to dojść do porozumienia :) Ja wychodzę z założenia, że ludzie się docierają przez całe życie. Ale jestem ciekawa jak tam wypadnie imprezka :) Ba! Pewnie będzie ogrom romantyzmu :) Udanego dnia :)

aschlee: tobie również udanego dnia :)

julia: o kurde :/ Może zmieni zdanie, skoro się wcześniej zobowiązała? A w razie czego nie masz nikogo innego kto mógłby się zająć córcią? Wierzę, że jakoś to sobie poukładacie. Trzymaj sie i nie denerwuj za bardzo :)

lux: ooo uwielbiam bigos. Dzisiaj mam wenę na taki właśnie kwaskowate dania, wiec jak znalazł :D Ty to gospodyni pełną parą jesteś :)

U mnie dzisiaj kasza gryczana gra główną rolę przy obiedzie :) A do niej sosik z mięskiem i papryka konserwowa :)
Walentynki mam głównie z termoforem :D Hahaha!

U mów pyzy na obiad :) Jugosława, mój stary kocha bigos. Już dwa talerze zdążył zjeść. A ma jeszcze 4 słoiki od Bożego Narodzenia i musi najpierw tamten zjeść.

Witajcie:( Ja mam złe wieści , u mnie beta spadła na 120 wczoraj , dzisiaj juz jest 77 , w poniedzialek jade do szpitala... Niestety musze sie pożegnac z moją fasolinka....3 poronienie :(

reklama
Witam wieczorowo;-)

Jugoslawa z M doszlam do porozumienia, musialam przeprosic...;-)
Pojechalismy na kregle i na jedzonko z moja kuzynka i jej narzeczonym;-)

Smerfik kurde kochana bardzo mi przykro:-:)-:)-(
Trzymaj sie!!!

Aschlee jak minal wieczor?

Blair jak sie czujesz?

Lux ja bigos lubie ale odswietnie;-)
Jak walentyny sie udaly?;-)

Do góry