reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Chyba jutro rano strzele sobie test ... jak cos jest to pokarze nie ? 25dc .... przy 28-30max ... co myślicie?

Anula rob testa :* TRzyma kciukaski :):&&&&&

Miisssis podniosla mnie na duchu :*:* we wtorek mam zrobic znowu bete:) Jestes moim wsarciem;D podwojnym :p

Jołasia daj znac co tam?

Smerfik nie wiem czy coś wyjdzie ... juz sama nie wiem ....czy juz czy czekać ehh ...

A ty się nie martw będzie dobrze .... a już na urlopie ?

Anula zrob a co tam;-) zawsze mozesz jeszcze sprawdzic jak bedziesz blizej terminu...

Mam wyniki
Tsh 1,29
Glukoza 69 norma od 70-99 wiec poniezej normy a co to oznacza?
Prolaktyna 16,23 norma od 5-26
Czyli ok?

Buziski lece dalej do pracy

julia: ładne wyniki :) TSH marzenie :) a co do glukozy to nie mam pojęcia. W zasadzie to mała różnica, wiec nie powinno być źle :)

anula: co do testu to jak już nie możesz wytrzymać to rób :) A jak możesz jeszcze poczekać to poczekaj dzień , dwa. Taka to rada nie bardzo :)

smerfik: bądź dobrej myśli :)

Zmykam dziewczyny, bo zrobienie się na bóstwo trochę mi dzisiaj zajmie :D:D:D

spokojnej nocy :)

Jugosława a gdzie Ty sie wybierasz tak pozną pora? HE?

Julia prolaktyna i TH idealne ;D Nie mam pojecia jesli chodzi o glukoze::):):) Super;D nic tylko działać;D

Anula 3 dni przed okresem tak ? Mysle ze zatestowac mozesz , ale pamiętaj żeby się nie nakrecac bo jesli negatyw wyjdzie to jeszcze jest wczesnie , a pozytyw też się moe pojawic;D i za to trzymam za II

A u mnie dziewczyny dzień leniuszkowania, moja szefowa mnie wyscikała i w ogole , powiedziała ze mam odpoczywac , dzwonilam do lekarza, mam luteinke przed snem sobie aplikowac, odlożyc bromergon , odpoczywac i powtorzyc bete za 5 dni :) Moj m miał chirurgicznie usuwanego zeba i sie meczy bidulek , a ja troche zamartwiam o niego , ale leży nie chce mu przeszkadzac wiec sie wynioslam do kuchni i gotuje mu rosolek na rano , bo nie moze nic gryzc wiec pomyslalam ze rano taki rosolek moze skonsumuje.... bidocek malutki..

smerfik: idziemy do klubu potańczyć trochę. Biedny ten twój facet. Usunięcie zęba i to co jest po nie jest fajnie. Na szczęście szybko się wraca do sprawności. Rosołek jest dobrym pomysłem :) Dzień leniuszkowania jest odpowiedni, zwłaszcza, że dzisiaj piątek :) Super masz kontakt z przełożoną :) Miło tak :) Trzymaj się :)

Zimno dzisiaj :/

reklama
Przespalam się trochę .... i mi lepiej na duszy ....
Fakt co tam będę się nakrecala...zrobie test jak @nie przyjdzie,bo i tak nic nie zmienie a byc moze dłużej pozyje nadzieja.

Jula na wynikach to ja sie nie znam ale wg norm to dla mnie super. ..milej pracy

Jugoslawa dziękuje za rade i biorę do serducha zamiast swirowac ....kubel zomnej wody na glowe czasem i potrzebny ....

Smerfik milo się czyta ze szefowa uciedzona,nie robi zadnych problemow a ty spokojnie robisz swoje .... uuu biedny maz,współczuję mu okrutnie ... rosolek będzie jak marzenie .... najgorsze ze w nocy pewnie będzie bolalo najgorzej ....

Chyba jakiegos nerwa mam .... lepiej niech nikt nie podchodzi ....
Mezu z mlodym u sąsiadów wiec na szczęście spokój ....
Do pracy ide w poniedziałek za to wtorek i środę biorę chyba wolne musze pozalatwiac to i owo ... aaa mlody ma we wtorek bal przebierancow .... ciekawe co wymyśli bo jeszcze się zastanawia .... a w poniedziałek wywiadowka na którą musze iść ....

Ide coś zjeść bo mam czestego głoda ;-)

Do góry