reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Jolasia jak tam sytuacja u Ciebie? Nieodzywasz sie nic:/

Jugoslawa no to fajnie ciekawy wekeend Cie Czeka;-)

Lux no wlasnie tez myslalam nad ryzem ale to najwyzej jutro bo dzis obiadu niema sensu robic jak zachwile do pracy wychodze...
No ostatnie dni wolnego masz;-)

Jazza tez lubiet;-)

Smerfik
W 11 dpo mialam 7'58
14dpo 60'82 i 17 dpo 270'80 :-) WIEC LADNY MASZ WYNIK!:-)

Jugoslawa
O zurek mniam !:-)

Julia
zboczony zboczek ;-):p haha. Kurde duzo kasy za te wyniki :-\

Lux
No pysznie :-) aaaaa bburaczki!!!!! Mniammmmm a ja juz wszystko ze spizarni wyjadlam... abu

Julia
No znam to z autopsji... za zespol antyf. Zaplacilam 180 zl a w labo do ktorego teraz chodze zaplacilabym 90 zl ... takze wiem co czujesz... zdzieraja jak nie wiem w niektorych miejscach

Miss no widzisz!!! Mega roznica
A powiedz mi inofem jest tez dobry?
Bo zakupilam od laski 69saszetek za 50zl z przesylka, mam zamiar pic od nowego cyklu bo teraz szkoda jak cykl bezowulacyjny bedzie!

reklama
Hey kobietki ....
Weekend uważam za rozpoczety !
Glodna jestem okrutnie .... cos trzeba stworzyć na szybko ....

Jak tak piszecie o cenach badań i różnicach kutcze mega ... jakby człowiek na wlasna reke chcial zrobić to naprawdę trzeba troche wybulic ....

Jolasia jak u ciebie ?

Aschle jak samopoczucie ?

Lux ja przyjezdzam na obiad !

Do góry