reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Anulcia
A rob co ci tam szkodzi najwyzej bladzioch wyjdzie ;-) my i tak go tu dojrzymy fachowym okiem :-D &&&& trzymam :-)

Smerfik
Wsio jest ok ja ci to mowie :-) zobacz jaka ja bete malutka mialam :-)

Julcia
No to wyniki ladne :-)

Jugoslawa
Udanej zabawy :-D

reklama
Jugosława jak ja lubie takie potancowki ... ale nie , nie ... ja tam sobie polezaczkuje ;D Ty sie wybaw za nas:*:*

Anula tego sie najbardziej obawiam , bólu,, masakra...
a co do mojej szefowej to naprawde kochana kobieta, zreszta zna moja historie i bylam przeze mnie wczesniej przygotowana ze bede chciala dzidzie , i ze jak sie dowiem o ciazy to ide na L4 , wiec byla na to przygotowana.... kibicowala mi co miesiac...i rob jutro testa;D też ie balam jednej kreski, nawet sie na nią nastawilam;d

Missis :*:*:*

Anulcia
;-) a ja dzis tak sobie. Za duzo sie nalazilam... jeszcze mnie stary wkurza :-(

Smerfik
Kurcze taka szefowa i to jeszvze kobita to zloto !:-)

Moniusia
Milego studiowania ;-)

Stary moj sobie popija w pracy. . Tzn po pracy codziennie jaak mi sie nie wydaje. A dzis to napewno wiecej niz piwo bylo.. moze sie czepiam ale czuc od niego... a jak weszlam na gore to tak czuc bylo w pokoju taki oddech wiecie... ja mam uczulenie jak on smierdzi tak... kiedys pisalam co sie stalo. Wyszlam z pokoju. Juz dzis z nim nawet mi sie nie chce gadac...
A druga sprawa... zauwazylam od wyjscia ze szpitala zaraz w tym samym dniu jak sie mylam ze mam jakies chrosteczki biale tam... kilka melenkich ale wkurzajace... jedna wydrapalam to za pare dni znow sie zrobila :-( boze co ja jeszcze tam zlapalam w tym zasranym szpitalu :':)'( plakac mi sie chce... probowalam cos w necie znalezc procz hpv nic nie znalazlam ale to skad?? Niby pojawia sie do 3-5 miesiecy od zarazenia. I przenosi sie droga plciowa... jak moj stary zaliczyl jakis skok w bok to mu nie daruje :-( mowie wam taka zalamke mam :-( a temu ginowi wstyd mi powiedziec o tym ... myslalam ze na badaniu zobaczy ale nie zobaczyl... ja to czuje pod opuszkami malo widoczne to jest. Strasznie sie boje :-(

Jolasia kochana odezwij się co u Ciebie :*

Anula trzymam kciuki za test kochana, rob, a co Ci szkodzi, chyba, ze wolisz poczekac do terminu @, jeśli o mnie chodzi ja bym poczekala do terminu, ale jeśli masz myśleć i się niecierpliwic to zrob wczesniej:tak:

Smerfik biedny m, ale dobrze, ze się nim zajmujesz kochana, wiec wydobrzeje raz dwa. Podejście szefowej godne naśladowania, jednak sa jeszcze szefowe, które maja ludzkie kobiece odruchy i bardzo dobrze:tak:

Jugoslawa uuu kochana milej zabawy:-D

Julia kochana ja się na wynikach wszelakich nie znam, ale jeśli wszystko w normie to pieknie:-)

Missiiss ohhh kochana niech ten Twój stary się w koncu ogarnie, bo tam pojade i mu pomoge, mozem mala, ale przywalic i ustawic do pionu umiem :crazy:. A co do tych krostek to ja nie wiem co to może być, ale powiedz o tym lekarzowi kochana, powiedz, bo lepiej niech sprawdzi

uciekam spac kochane, bo padam na ryjek

Dobranoc :-)

reklama
Do góry