reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dzień dobry ....

Siknelam i zapomnialam do testu zlapac ...wiec nie zatestowalam ....poczekam sobie .... i tak pewnie standard ....

Miss gadalas z nim ? Pewnie nie widzi problemu co ? A z tymi krostami to nie wiem ... powiedz ginowi bo to wiesz nie zarty ....

Jazza wiesz kochana jak to jest, człowiek by chciał wiedzieć teraz i juz .... ale gdzieś cos mi podpowiada ze rewelacji nie będzie ....

reklama
Witam

Jestem niewyspana:/ o 6 corka sie obudzila:/

Anula test nieucieknie;-) &&&&&

Miss kochana mega wspolczuje sytuacji z M....kurde jedynie rozmowa z M mozemoc i starania w tym kierunku by bylo lepiej...ale to musi chciec i on:/
Moze sprobuj porozmawiac dlaczego popija sobie?
Mam nadzieje ze jakos sie dogadacie i bedziecie pracowac nad zwiazkiem...

Smerfik piekna beta;-) na poczatek to bardzo ladna,zobaczyss ladny przyrost bedzie;-) niema innej opcji!

Jazza ze ty funkcjonujesz chodzac tak pozno spac i wstajac rano?;-) podziwiam hehe

Lux co tam? Na kiedy masz termin @?

Blair poprosimy o zdjecie maluszka po wizycie

Jugoslawa mam nadzieje ze imprezka sie udala;-)

Jula pewnie z tym ze jestem negatywnie nastawiona .... juz przestalam wierzyć ....

My z mlodym wviagamy śniadanie i na 12 na urodziny kolegi go odstawiam ..po drodze jeszcze po prezent jedziemy ...zostawie go na urodzinach i na cmentarz do brata pojade ..w poniedziałek ma kolejnna rocznicę .... juz 6 .... jakoś zlecialo ....

Cos niby jest
... ale pozyjemy zobaczymy ....

Załączniki

• uploadfromtaptalk1423297205769.jpg
    uploadfromtaptalk1423297205769.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 52
Wchodzę na forum a tu tyle niespodzianek :) Anula widzę bladziaka!!! Blair, smerfik, gratulacje!!!!! To się kreski posypały :)

Anula88 to troche latania cie czeka:-)
A co sie stalo twojemu bratu ze juz go z wami niema?:-(
Aaaaaaaaaaa!!!!! &&&&&&&&
Ciekawie sie zapowiada kochana!!!!&&&&&&&&&

Melka a co tam u Ciebie?

Jeszcze troche i tu sama zostane;-)

Ja juz ogarnelam, wykapalam sie glowe umylam i jeszcze troche do pracy...

Hej baby. Miss oj ciężki temat z tym Twoim starym. Nie rozumiem faceta. Raz, że on Ci się nie przyzna do skoku w bok pewnie teraz. Dwa-te krostki skonsultuj z lekarzem. Trzy-mój też lubi se wypić, ale ja już mu to przykrocilam, bo ma powiedziane, że albo piwko albo ja.

reklama
Lux
No moj whyski juz w ogole nie pije po tym jak przegial a ja mu prawie pol butelki jacka danielsa do zlewu wylalam... wodka tylko przy imprezach rodzinnych ew. Jak znajomi przyjda a oni przychodza raz na kwartal. Ale jak ma kupic piwo to sie pyta... ale ostatnio chyba czesto sobie popijaja po pracy... oby nie w pracy bo jak by wylecial z tego powodu z pracy to wylatuje z domu i tyle i to zamierzam mu dzis przypomniec. U mojego ojciec lubil sobie wypic szybko zmarl wiec tescia nawet nie poznalam. Moze sie czepiam ale tymbardziej teraz i po porodzie chce uniknac glupich sytuacji nerwow i klotni.

Do góry