reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Moniusia ja tez bardzo pragne malenstwa i chcialabym już być w ciazy, ale pewnych rzeczy nie przeskocze i wiem, ze jak nie teraz to w nastepnym, ale się uda, bo nie zamierzam walczyc pokim plodna az do menopauzy, nie no mam nadzieje, ze tej mojej gromadki dorobie się wczesniej. Ale chciałabym już mieć dzieciatko. Ale ja mam podejście takie, ze sobie cos postanawiam i to realizuje, powiedziałam sobie, ze do konca stycznia znajduje pracy i ide do nowej i tak było, teraz sobie postanowiłam, ze zaciaze i zaciaze kurde no;-)

Anula w pracy w porządku, ludzie tez hehe, chociaż teraz jestem troche na innym stanowisku i troche szefuje, wiec wszyscy dla mnie mega mili sa hehe, a balagan powoli ogarniam, ale w co rak nie włożę tam balagan hehe nie wiem jak moja poprzedniczka pracowala… a starania u nas sa, nic nie zostalo odlozone, ale od jakiegos czasu wrzuciliśmy na luz, wiem, ze będzie, ale przekonałam się, ze im bardziej chcemy tym mniej wychodzi i staje się to mechaniczne, wiec wykorzystujemy się nawzajem z M, kochamy się wtedy kiedy jest ochota, korzystamy z zycia i czekamy na niespodziankowy cud, z takim nastawieniem mi lepiej, ale nie ukrywam, ze jak @ przyjdzie bywam smutna, placze, miewam załamki, ale szybko przywoluje się do porządku. Jeśli mam być szczera to nigdy nie czulam się bardziej szczesliwa jak teraz jestem, a szczesliwa w pelni będę jak będzie bobo i wiem, ze będzie i z takim nastawieniem się staramy.:tak:

A odnośnie sex u to kochana może być cos u Ciebie na rzeczy, bo niektóre kobiety wtedy maja sadek libido, a niektórym wzrasta. Ciekawe jak u mnie będzie? Bo ja libido mam mega zawsze, wiec albo będę gwałcić mojego non stop albo kijem go odganiac :-D

Blair kochana ciesz się ciaza i każdym dniem, według mnie ten stan nawet z wszelkimi niedogodnościami jest piekny:tak:

Missiiss kochana widze, ze wspaniala wyprawke dla córuni szykujesz i bardzo dobrze, ja tez mam zamiar szalec jak przyjdzie czas, tyle teraz pieknych rzeczy dla dzieci jest, jak babcie kochama pewnie zrobie wtedy debet na karcie, ale kobiecie w ciazy wszystko wolno nie? ;-)

Smerfik super wiesci kochana, na tym etapie to jest to bardzo dobry wynik :-)

Uciekam zaraz spac. Bylam dzis w H&M i maja fajne sweterki z linii basic, taka klasyka, ale jaki efekt i sie super prezentuja i niedrogie bo niecale 40 zl:-)

Dobranoc :-)

reklama
Blair własne wybierałam się w niediele na zakupy , ale jednak wolę poleniuchować w łozku.... ja strasznie lubie ie lubie ciuchy z H&M :)

Jugosława ja myśle ze przy lekach sie uda i bede Ci kibicowac zeby tak było :):)

Mississ a pamietasz jaka miałas bete? kochana a TY bedziesz rodzic naturalnie czy cc?

Moniusia głowa do góry napewno szybko się ureguluje i potem bedziecie działaac efektywnie :)

Hejo

Smerfik
Zaraz sprawdze :-) tylko musze pogrzebac w papirach. Na pewno pierwsza byla 7,4 czy jakos tak bo ja 3 x robilam co 48 h. Sprawdze i napisze. Ja chce cc ze wzgledu na dziecko i niby na sn trzeba wyrazic pisemna zgode ale z tego co czytalam i slyszalam nie kazdy lekarz to respektuje i nie kazdy szpital. Korci mnie by probowac sn ze wzgledu na mniej bolesnosci po porodzie i szybsze dojscie do siebie i wyjscie do domu. Natomiast strach przed powtorka z poprzedniego porodu czyli dwa w jednym bo w koncu mnie pocieli mnie tak paralizuje ze na 70% bede walczyc o cc. Teraz moj nowy gin nie bardzo podchodzi do zasady wyrazania zgody przez rodzaca. Musze dopytac w pn za tydzien.

Ja tez lubie ciuszki z hm :-)

Skonczylam 24 tydzien uff teraz byle tydzien po tygodniu chociaz do 36 jak sie uda:-)

Dziekuje :*

No powiem wam jak tak mysle to jeszcze niedawno wypatrywalam dwoch kresek tyyle czasu. A teraz hmm :-) ale wlasnie teraz dopiero zacznie sie ciaagggnnnaaacc :-) no ale wierze w to ze jakos damy rade.

Ale nasmrodzilam w domu kapusta... gotuje na lazanki i zaraz bede dalej dzialac :-) a wy co dzis macie na obiadek?:-)

Hej dziewczyny,

ja teraz tak z doskoku będę czytać, bo mamy gości w ten weekend. Obijałam się i teraz nadrabiam sprzątanie :p Ale już prawie kończę :)

missiiss: teraz z górki :D Malutka niech zdrowo rośnie dalej :) U mnie na obiad żurek, a na drugie kotlety schabowe (mąż sobie zażyczył klasycznie :D) z surówką i kuskusem :)

Zmykam ogarniać dalej,
udanego dnia dziewczyny :)

Smerfik beta super;-) najlepiej zobacz przyrost i bedzie git napewno;-)

Ale wczoraj ladnie pisalyscie;-)

Anula no ja mam teraz popo...jeszcze dzis i jutro i niedziela wolna;-)

Miss po porodzie sobie odbijesz hehe;-) moj ty zboku:*****
Czas leci u Ciebie;-)

Jugoslawa to dobrze ze juz wiecie co jest grane! Teraz pieknie zastrzyk i gitara;-) bedzie szansa;-) mam nadsieje ze teraz bedzie ostatni cykl hehe
Dasz rade;-)

Jazza w mojen firmie bylas na
Zakupach?;-)
A dla dzieci sa najlepsze;-)

Aschlee kochana jak wizyta????

Anula trzymam &&&&&

Ja bylam na TSH prolaktyne i zelazo , cukie
I ponad 80zl dalam:/

reklama
Do góry