reklama
Blair bo mam tak co jakiś czas mnie cosik tam ciągnie Nie padłam z wrazenia , jestem pełna obaw ze mała beta
Moniusia będę szczera , ja bromergon na prolaktyne uregulowałam sobie TSH . Wynik z 3,4 spadł na 2,2 Dodatkowo brałam jod w witaminach dla kobiet w ciąży ... Regulowałam 2 miesiące Myślę ze trzeba sluchać lekarza i będzie wszystko dobrze :*:*
Missis ciesze sie kochana ze dobre sie czujesz :*:*:*
Jugosława to npstepny cykl z pregnylem ,albo ovitrelem i bedzie git.. mam nadzieje ze nie myle nazw
DZiewczyny dziekuje wam ze mnie wspieracie..jak się domyslacie są to chwile pełne nadzieii ,zczescia oraz strachu i przerażenia ... :*:*:*
Myślicie ze taka beta na 2 dni przed okresem jest w porządku ? Od jutra leze do gory brzuszkiem ... marzylam o tym dwa lata Moje postanowienie noworoczne (okres dostałam w 3 minuty po polnocy w sylwestra) i mowie do meza moj pierwszy i ostatni okres w tym roku... i Tego się trzymam
buziakuje was
jazza jakos tak boje sie cieszyc , ale i tak się mega ciesze
Anula jesteś kochaan się bidulko tak nie cierpliwiłas.... ::*:*
Moniusia będę szczera , ja bromergon na prolaktyne uregulowałam sobie TSH . Wynik z 3,4 spadł na 2,2 Dodatkowo brałam jod w witaminach dla kobiet w ciąży ... Regulowałam 2 miesiące Myślę ze trzeba sluchać lekarza i będzie wszystko dobrze :*:*
Missis ciesze sie kochana ze dobre sie czujesz :*:*:*
Jugosława to npstepny cykl z pregnylem ,albo ovitrelem i bedzie git.. mam nadzieje ze nie myle nazw
DZiewczyny dziekuje wam ze mnie wspieracie..jak się domyslacie są to chwile pełne nadzieii ,zczescia oraz strachu i przerażenia ... :*:*:*
Myślicie ze taka beta na 2 dni przed okresem jest w porządku ? Od jutra leze do gory brzuszkiem ... marzylam o tym dwa lata Moje postanowienie noworoczne (okres dostałam w 3 minuty po polnocy w sylwestra) i mowie do meza moj pierwszy i ostatni okres w tym roku... i Tego się trzymam
buziakuje was
jazza jakos tak boje sie cieszyc , ale i tak się mega ciesze
Anula jesteś kochaan się bidulko tak nie cierpliwiłas.... ::*:*
Smerfik ale super beta dobra, teraz za dwa dni zbadaj żeby zobaczyć przyrost, ja miałam podobnie bo 11dpo miałam prawie 40, też dwa dni przed spodziewaną @, to się zaczyna dopiero dziać, musi się rozkręcić trzymam kciuki za przyrost
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Anulcia
To &&&& trzyman :-)
Smerfik
No i gitarrraa
Ja mialam nizsza wiec luuz :-)
To &&&& trzyman :-)
Smerfik
No i gitarrraa
Ja mialam nizsza wiec luuz :-)
Jugosława
Fanka BB :)
missiiss: po wyjściu ze szpitala to w pełni uzasadnione zakupy To się aż prosiło o zakupy, wiec wszystko dobrze
anula: spadki libido też miewam czasem zwłaszcza po intesywnych staraniach w poprzedzajacym cyklu
moniusia: już niedługo każda z nas będzie miała maleństwo w nosidełku
smerfik: beta niby malutka, ale to poczatęk więc jak najbardziej w normie Tak czy inaczej przyrost się liczy, a bywają i dużo niższe bety w tak wczesnej ciąży, wiec głowa do góry Trzymam kciuki Masz rację co do leków: pregnyl albo ovitrelle. Na strach chyba nie ma rady, trzeba to po prostu przejść.
Spokojnej nocy dziewczyny
anula: spadki libido też miewam czasem zwłaszcza po intesywnych staraniach w poprzedzajacym cyklu
moniusia: już niedługo każda z nas będzie miała maleństwo w nosidełku
smerfik: beta niby malutka, ale to poczatęk więc jak najbardziej w normie Tak czy inaczej przyrost się liczy, a bywają i dużo niższe bety w tak wczesnej ciąży, wiec głowa do góry Trzymam kciuki Masz rację co do leków: pregnyl albo ovitrelle. Na strach chyba nie ma rady, trzeba to po prostu przejść.
Spokojnej nocy dziewczyny
reklama