reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Blair bo mam tak co jakiś czas mnie cosik tam ciągnie :p Nie padłam z wrazenia , jestem pełna obaw ze mała beta:(

Moniusia będę szczera , ja bromergon na prolaktyne uregulowałam sobie TSH . Wynik z 3,4 spadł na 2,2 :) Dodatkowo brałam jod w witaminach dla kobiet w ciąży ... Regulowałam 2 miesiące :) Myślę ze trzeba sluchać lekarza i będzie wszystko dobrze :*:*

Missis ciesze sie kochana ze dobre sie czujesz :*:*:*

Jugosława to npstepny cykl z pregnylem ,albo ovitrelem i bedzie git.. mam nadzieje ze nie myle nazw:p

DZiewczyny dziekuje wam ze mnie wspieracie..jak się domyslacie są to chwile pełne nadzieii ,zczescia oraz strachu i przerażenia ... :*:*:*

Myślicie ze taka beta na 2 dni przed okresem jest w porządku ? Od jutra leze do gory brzuszkiem ... marzylam o tym dwa lata :):) Moje postanowienie noworoczne (okres dostałam w 3 minuty po polnocy w sylwestra) i mowie do meza moj pierwszy i ostatni okres w tym roku... i Tego się trzymam :)
buziakuje was :)

jazza jakos tak boje sie cieszyc , ale i tak się mega ciesze :)

Anula jesteś kochaan się bidulko tak nie cierpliwiłas.... ::*:*

smerfik, najważniejsze, że podziałało :)) dzięki :) Kochana to normalne taki lęk i strach.. ciesz, że ktoś u Ciebie zagościł, a będzie wszystko dobrze :) :*

Smerfik ale super :) beta dobra, teraz za dwa dni zbadaj żeby zobaczyć przyrost, ja miałam podobnie bo 11dpo miałam prawie 40, też dwa dni przed spodziewaną @, to się zaczyna dopiero dziać, musi się rozkręcić :) trzymam kciuki za przyrost :)

missiiss: po wyjściu ze szpitala to w pełni uzasadnione zakupy :D:D To się aż prosiło o zakupy, wiec wszystko dobrze :D

anula: spadki libido też miewam czasem zwłaszcza po intesywnych staraniach w poprzedzajacym cyklu :)

moniusia: już niedługo każda z nas będzie miała maleństwo w nosidełku :D

smerfik: beta niby malutka, ale to poczatęk więc jak najbardziej w normie :) Tak czy inaczej przyrost się liczy, a bywają i dużo niższe bety w tak wczesnej ciąży, wiec głowa do góry :) Trzymam kciuki :) Masz rację co do leków: pregnyl albo ovitrelle. Na strach chyba nie ma rady, trzeba to po prostu przejść.

Spokojnej nocy dziewczyny :)

reklama
Do góry