reklama
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
No właśnie anula - jaka rewoluja?
Lux a jak tam u Ciebie? Stymulacja na widoku? Ja jak nic nie wyszlo bede musiala odczekac torbiel i alegrie na leszczyne.
teraz mam antybiotyk augumentin. Grupa penicylin jedyna w ciąży. Na tym etepie bezpieczniej dla utrzymania ciazy a jakby pluca i zatoki sie rozwijaly, bakterie rozsiały to byłoby bardzo nieciekawie szczegolnie jeszcze jakby torbiel pękla.
Pada snieg, pada śnieg....
Co jest anula?
Lux a jak tam u Ciebie? Stymulacja na widoku? Ja jak nic nie wyszlo bede musiala odczekac torbiel i alegrie na leszczyne.
teraz mam antybiotyk augumentin. Grupa penicylin jedyna w ciąży. Na tym etepie bezpieczniej dla utrzymania ciazy a jakby pluca i zatoki sie rozwijaly, bakterie rozsiały to byłoby bardzo nieciekawie szczegolnie jeszcze jakby torbiel pękla.
Pada snieg, pada śnieg....
Co jest anula?
Ostatnia edycja:
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Mi chce sie plakac i trzese sie w środku. W końcu mam zapalenie płuc, zatok, leszczyna kwitnie. Jeżeli te maleństwo to przetrwa to będzie najsilniejszym dzieckiem na ziemi....
Do choroby nie pasowało mi to, ze jestem cały czas głodna. Ide do lodowki po sledzikii, albo pierś z koko z ćwikłą.
Do choroby nie pasowało mi to, ze jestem cały czas głodna. Ide do lodowki po sledzikii, albo pierś z koko z ćwikłą.
Ostatnia edycja:
reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Noo mowilam ze rewolucja ;-) po tej blogiej ciszy ! Gratuluję !Wynik beta hcg 4500!
Kropek przetrwa !
Ale się ciesze !
Zadnych objawów poza głodem ?
Aaa humor hmm nawet mi się gadać nie chce ale juz mi lepiej ;-)