reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Hey kobietki ...
My już w domu. ..w nocy posypalo wiec mialam akcje odśnieżanie ....
W pracy duzoo pracy i tak ooo ...
Kupilam test o czułości 10 ... no ale dzis dopiero 7dpo ... to trochę za wcześnie ... ale juz zaczynam się niecierpliwic ...
Miss ty chyba jakos z 8dpo rano robilas nie ?
Aschle jak tam ?w pracy daja popalic?
Snerfik jakieś objawy ?kiedy testujesz ?
Jolasia jak samopoczucie ?
Lux co dobrego u ciebie ?
My już w domu. ..w nocy posypalo wiec mialam akcje odśnieżanie ....
W pracy duzoo pracy i tak ooo ...
Kupilam test o czułości 10 ... no ale dzis dopiero 7dpo ... to trochę za wcześnie ... ale juz zaczynam się niecierpliwic ...
Miss ty chyba jakos z 8dpo rano robilas nie ?
Aschle jak tam ?w pracy daja popalic?
Snerfik jakieś objawy ?kiedy testujesz ?
Jolasia jak samopoczucie ?
Lux co dobrego u ciebie ?
Anula ja juz w domku.Dzisiaj troche wczesniej bo nie bylo nic do zalatwiania.
Ze tak to brzydko ujme pizlam sie dzisiaj w reke.Nie jakos bardzo mocno a boli jak jasna cholera i brzydki krwiak sie zrobil...
W pracy nie jest zle.Najgorsze to wstawanie rano ciemno,zimno a tu trzeba na autobus zasuwac
U mnie wlasnie sniezy
Ze tak to brzydko ujme pizlam sie dzisiaj w reke.Nie jakos bardzo mocno a boli jak jasna cholera i brzydki krwiak sie zrobil...
W pracy nie jest zle.Najgorsze to wstawanie rano ciemno,zimno a tu trzeba na autobus zasuwac
U mnie wlasnie sniezy
jazza
Fanka BB :)
Watpliwosci ale fajnie wyszło z tym slubem koscielnym, pokaz nam koniecznie suknie jak dojdzie kochana:-)
Anula no to kciuki za testa ;-)
Aschlee ja tez tego nie lubie jak z rana trzeba wychodzic, a tu zimno, ciemno, ale pocieszam sie, ze jeszcze troche i bedzie wiosna
Anula no to kciuki za testa ;-)
Aschlee ja tez tego nie lubie jak z rana trzeba wychodzic, a tu zimno, ciemno, ale pocieszam sie, ze jeszcze troche i bedzie wiosna
Anula ojjjj kawuni to bym sie z checia napila....kusisz
Jazza o tak oby jak najszybciej do wiosny.Juz sie doczekac nie moge
Anula powiem Ci ze wlasnie nie bardzo w zyciu nie pomyslalam ze po zdjeciu ubrania ujrze takie cos
Jazza o tak oby jak najszybciej do wiosny.Juz sie doczekac nie moge
Anula powiem Ci ze wlasnie nie bardzo w zyciu nie pomyslalam ze po zdjeciu ubrania ujrze takie cos
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Anula, - jezeli chodzi o @ brzuch nie boli. Jajnik prawy nadaje. Na szczescie lewy torbielowy sie nie odzywa. Tylko dobijaja mnie zatoki a przez pluca sie mecze. Na szczescie poleze sobie kilka dni wiec nic sie nie pogarsza. Jak okarze sie ze nic mie ma to dostane jakis mocny antybiotyk.
reklama