reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

U nas coś słoneczko świeciło a teraz sypie.

Watpliwość,- ale wam się udało. Fajnie ze się wszystko układa.

reklama
Hey kobietki ...
My już w domu. ..w nocy posypalo wiec mialam akcje odśnieżanie ....
W pracy duzoo pracy i tak ooo ...

Kupilam test o czułości 10 ... no ale dzis dopiero 7dpo ... to trochę za wcześnie ... ale juz zaczynam się niecierpliwic ...

Miss ty chyba jakos z 8dpo rano robilas nie ?

Aschle jak tam ?w pracy daja popalic?

Snerfik jakieś objawy ?kiedy testujesz ?

Jolasia jak samopoczucie ?

Lux co dobrego u ciebie ?

Anula ja juz w domku.Dzisiaj troche wczesniej bo nie bylo nic do zalatwiania.
Ze tak to brzydko ujme pizlam sie dzisiaj w reke.Nie jakos bardzo mocno a boli jak jasna cholera i brzydki krwiak sie zrobil...
W pracy nie jest zle.Najgorsze to wstawanie rano :tak: ciemno,zimno a tu trzeba na autobus zasuwac :)
U mnie wlasnie sniezy :)

Watpliwosci ale fajnie wyszło z tym slubem koscielnym, pokaz nam koniecznie suknie jak dojdzie kochana:-)

Anula no to kciuki za testa ;-)

Aschlee ja tez tego nie lubie jak z rana trzeba wychodzic, a tu zimno, ciemno, ale pocieszam sie, ze jeszcze troche i bedzie wiosna :tak:

Aschle noo to ładnie się strzelilas w ta reke ...oj siniol będzie .... no rano się wstaje masakrycznie
... hmm co by tu porobić .... kawa ?

Anula ojjjj kawuni to bym sie z checia napila....kusisz ;)

Jazza o tak oby jak najszybciej do wiosny.Juz sie doczekac nie moge ;)

Anula powiem Ci ze wlasnie nie bardzo w zyciu nie pomyslalam ze po zdjeciu ubrania ujrze takie cos ;)

Anula, - jezeli chodzi o @ brzuch nie boli. Jajnik prawy nadaje. Na szczescie lewy torbielowy sie nie odzywa. Tylko dobijaja mnie zatoki a przez pluca sie mecze. Na szczescie poleze sobie kilka dni wiec nic sie nie pogarsza. Jak okarze sie ze nic mie ma to dostane jakis mocny antybiotyk.

reklama
Do góry