reklama
Jołasia hehe ja też wszystko liczę i przeliczam, czy aby dobrze, czy się mieści w normie, co odbierałam kolejną betę to chciałam ryczeć że za mały przyrost, ale jak policzyłam i wychodził 100% to się uspokajałam
trzymam mocno kciuki i zapraszam na październikówki
Anula88 dziękuję dobrze, jajniki dziś zaczęły boleć trochę po pracy, jak mam wolne to jest lepiej, ale ogólnie super odliczam dni do usg...
trzymam mocno kciuki i zapraszam na październikówki
Anula88 dziękuję dobrze, jajniki dziś zaczęły boleć trochę po pracy, jak mam wolne to jest lepiej, ale ogólnie super odliczam dni do usg...
Jugosława
Fanka BB :)
watpliwości: takie zmiany to dobre zmiany Musisz tylko do nich przywyknąć A sukienkę to mogłabyś wcześniej pokazać Jak poprzednia przyszła to ta pewnie też przyjdzie Ale fajnie
anula: ja jak miałam test w domu to też mi od razu poziom zniecierpliwienia wzrastał
aschlee: jak tam ręka? Na siniaki polecam maści arnikowe. Kosztują grosze a bardzo ładnie przyspieszają znikanie siniaków
jołasia: gratuluję bety! Kochana trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dalej dobrze!!! Ale cudowne wieści współczuję zatok, tej alergii i płuc, tak wszystko razem się splotło :/ Maleństwa są silne, musisz być dobrej myśli. I tak nic teraz nie zmienisz, ani nie przyspieszysz. Nie martw się na zapas Nawet gdyby pregnyl zaburzył wynik to i tak beta jest na tyle wysoka, że dałaby dobry wynik. &&&&&&
lux: wykorzystaj owu, koniecznie Jak czas na wolnym płynie?
U mnie intensywny dzień. Dopiero teraz usiadłam :/ Nogi w tyłek wchodzą :/
Był dzisiaj wolny termin do lekarza, ale stwierdziłam, że 16dc to trochę za wcześnie, bo owu mogła być później i wolę spróbować na 18dc. Jak nie wyjdzie to zostanie 23 dzień.
anula: ja jak miałam test w domu to też mi od razu poziom zniecierpliwienia wzrastał
aschlee: jak tam ręka? Na siniaki polecam maści arnikowe. Kosztują grosze a bardzo ładnie przyspieszają znikanie siniaków
jołasia: gratuluję bety! Kochana trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dalej dobrze!!! Ale cudowne wieści współczuję zatok, tej alergii i płuc, tak wszystko razem się splotło :/ Maleństwa są silne, musisz być dobrej myśli. I tak nic teraz nie zmienisz, ani nie przyspieszysz. Nie martw się na zapas Nawet gdyby pregnyl zaburzył wynik to i tak beta jest na tyle wysoka, że dałaby dobry wynik. &&&&&&
lux: wykorzystaj owu, koniecznie Jak czas na wolnym płynie?
U mnie intensywny dzień. Dopiero teraz usiadłam :/ Nogi w tyłek wchodzą :/
Był dzisiaj wolny termin do lekarza, ale stwierdziłam, że 16dc to trochę za wcześnie, bo owu mogła być później i wolę spróbować na 18dc. Jak nie wyjdzie to zostanie 23 dzień.
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Takie analizowanie czasami wprowadza wiekszy niepokój.
To nie uspokaja.
A z objawów to z typowych: zatwardzenie pomimo zażywania błonnika wyjście do wc to posiedzenie a juz dwa msc chodziłam regórarnie no i swędzenie sromu. Dr powiedział, że przy braku infekcji to specyficzna reakcja na dużą ilość progesteronu.
Anula, o co chodzi z tym żlym mastrojem?
To nie uspokaja.
A z objawów to z typowych: zatwardzenie pomimo zażywania błonnika wyjście do wc to posiedzenie a juz dwa msc chodziłam regórarnie no i swędzenie sromu. Dr powiedział, że przy braku infekcji to specyficzna reakcja na dużą ilość progesteronu.
Anula, o co chodzi z tym żlym mastrojem?
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Jolasia a tak mi ciśnienie skoczylo bo z mama gadalam i *******y mówiła i mnie poirytowala..
A cyc nie boli nic nie teges ?
A ja ci powiem ze tez cierpie na zarwardzenie .... jajniki daja czadu i czuje się jakbym miala gorączkę .... zmeczona na maxa jestem ...
Blair juz nie mogę się doczekać foto usg ;-)
Mezu nie wkurza juz?
A cyc nie boli nic nie teges ?
A ja ci powiem ze tez cierpie na zarwardzenie .... jajniki daja czadu i czuje się jakbym miala gorączkę .... zmeczona na maxa jestem ...
Blair juz nie mogę się doczekać foto usg ;-)
Mezu nie wkurza juz?
Jołasia dokładnie, a to trzeba wyłączyć czasem część mózgu i dać czasowi czas...
ja też mam mega problem z zaparciami, pierwszy raz w życiu, zawsze miałam problem ale w drugą stronę,
zobaczysz, będzie z tego piękna fasolka
Anula88 mam nadzieję ze to będzie radosne usg...
nie wkurza bo się do Niego nie odzywam
mam nadzieję ze to tylko stres egzaminacyjny i przejdzie zaraz po egz...
Julia no warunki pracy kiepskie, bo mam bardzo duzo substancji trujących, mutagennych, ale zaraz po pierwszej becie wygadałam się koleżance i Ona robi za mnie sporo, nie dopuszcza mnie do niczego co mogłoby zaszkodzić, po usg pogadam z lekarzem o ewentualnym zwolnieniu
ja też mam mega problem z zaparciami, pierwszy raz w życiu, zawsze miałam problem ale w drugą stronę,
zobaczysz, będzie z tego piękna fasolka
Anula88 mam nadzieję ze to będzie radosne usg...
nie wkurza bo się do Niego nie odzywam
mam nadzieję ze to tylko stres egzaminacyjny i przejdzie zaraz po egz...
Julia no warunki pracy kiepskie, bo mam bardzo duzo substancji trujących, mutagennych, ale zaraz po pierwszej becie wygadałam się koleżance i Ona robi za mnie sporo, nie dopuszcza mnie do niczego co mogłoby zaszkodzić, po usg pogadam z lekarzem o ewentualnym zwolnieniu
reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Dzialaj Lux dzialaj ... ;-)Jugosława-jak leci? Wlecze się niemiłosiernie! Umieram z nudów. Julia-a pewnie, że dziś samca wykorzystam.