reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Jołasia hehe ja też wszystko liczę i przeliczam, czy aby dobrze, czy się mieści w normie, co odbierałam kolejną betę to chciałam ryczeć że za mały przyrost, ale jak policzyłam i wychodził 100% to się uspokajałam :p
trzymam mocno kciuki i zapraszam na październikówki :D

Anula88 dziękuję dobrze, jajniki dziś zaczęły boleć trochę po pracy, jak mam wolne to jest lepiej, ale ogólnie super :) odliczam dni do usg...

watpliwości: takie zmiany to dobre zmiany :D Musisz tylko do nich przywyknąć :D A sukienkę to mogłabyś wcześniej pokazać :p:p:p Jak poprzednia przyszła to ta pewnie też przyjdzie :) Ale fajnie :D

anula: ja jak miałam test w domu to też mi od razu poziom zniecierpliwienia wzrastał :D

aschlee: jak tam ręka? Na siniaki polecam maści arnikowe. Kosztują grosze a bardzo ładnie przyspieszają znikanie siniaków :)

jołasia: gratuluję bety! Kochana trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dalej dobrze!!! Ale cudowne wieści :) :) :) współczuję zatok, tej alergii i płuc, tak wszystko razem się splotło :/ Maleństwa są silne, musisz być dobrej myśli. I tak nic teraz nie zmienisz, ani nie przyspieszysz. Nie martw się na zapas :) Nawet gdyby pregnyl zaburzył wynik to i tak beta jest na tyle wysoka, że dałaby dobry wynik. &&&&&&

lux: wykorzystaj owu, koniecznie :D Jak czas na wolnym płynie?

U mnie intensywny dzień. Dopiero teraz usiadłam :/ Nogi w tyłek wchodzą :/
Był dzisiaj wolny termin do lekarza, ale stwierdziłam, że 16dc to trochę za wcześnie, bo owu mogła być później i wolę spróbować na 18dc. Jak nie wyjdzie to zostanie 23 dzień.

Takie analizowanie czasami wprowadza wiekszy niepokój.
To nie uspokaja.

A z objawów to z typowych: zatwardzenie pomimo zażywania błonnika wyjście do wc to posiedzenie a juz dwa msc chodziłam regórarnie no i swędzenie sromu. Dr powiedział, że przy braku infekcji to specyficzna reakcja na dużą ilość progesteronu.

Anula, o co chodzi z tym żlym mastrojem?

Jolasia a tak mi ciśnienie skoczylo bo z mama gadalam i *******y mówiła i mnie poirytowala..
A cyc nie boli nic nie teges ?
A ja ci powiem ze tez cierpie na zarwardzenie .... jajniki daja czadu i czuje się jakbym miala gorączkę .... zmeczona na maxa jestem ...

Blair juz nie mogę się doczekać foto usg ;-)
Mezu nie wkurza juz?

Lux to tersz porzadnie dzialaj;-)

Anula bajka fajna;-)

Jolasia trzeba byc dobrej mysli;-) to teraz bralad jakies leki na owu? Przypomnij;-)

Blair dlugo bedziesz pracowac? U was niema szkodliwych warunkow?

Jołasia dokładnie, a to trzeba wyłączyć czasem część mózgu i dać czasowi czas...
ja też mam mega problem z zaparciami, pierwszy raz w życiu, zawsze miałam problem ale w drugą stronę,
zobaczysz, będzie z tego piękna fasolka :)

Anula88 mam nadzieję ze to będzie radosne usg...
nie wkurza bo się do Niego nie odzywam :p
mam nadzieję ze to tylko stres egzaminacyjny i przejdzie zaraz po egz...

Julia no warunki pracy kiepskie, bo mam bardzo duzo substancji trujących, mutagennych, ale zaraz po pierwszej becie wygadałam się koleżance i Ona robi za mnie sporo, nie dopuszcza mnie do niczego co mogłoby zaszkodzić, po usg pogadam z lekarzem o ewentualnym zwolnieniu

reklama
Do góry